Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Kedves Doktor úr.
21 éves vagyok,, és azzal a panasszal fordulok ön felé,, hogy rövid fitymafékem van, nyugalmi állapotban igen, viszont merev állapotban nem húzható a makk alá a fityma,, csak nagyon nehezen és húzza magával, vagyis görbul lefelé a makk is vele, ha megpróbálom,,..
Pénisz méretem elég csekély..
12,13 cm... És ez miatt nehezen mentek számomra mindig az ilyen dolgok...
KB fél éve rá vettem magam és megtörtént a dolog,,
Nem, nem húzódott hátra a bőr, hanem fedve maradt, de nem okozott gondot, nem fájt stb....
Esetleg a további eggyüttlétekben okozhat ez gondot?.. Vagy ha nem fáj, akkor nincs mitől félnem?...
Köszönöm előre is a válaszát...
Tisztelt Uram,

Előfordulhat, hogy még fog panaszt okozni.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Szép jó napot kívánok!
Olyan kérdéssel fordulok önhöz, hogy én nagyon hamar bekövetkezik a magömlés behatolás után kB 1 percen belül! Mi lehet a probléma mijen vizsgálatra kellene mennem esetleg mütét van erre a gondra??!
Tisztelt Uram,

A korai magömlést általában pszichés eredetűnek tartjuk, de gyógyszeresen is lehet kezelni. Kérem keresse fel urológiai szakrendelésünket, vizsgálatot javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktornő/ Doktor úr. Egy hete gyakori viezelési ingerem van folyadék bevitele után, illetve vizelet ürítés után vizelet csepegés tapasztalható. Más egyéb tünetem , fájdalom érzetem nincsen. A háziorvos a vizeletemben nem tálalt semmit. Felírt egy antibiotikumot , monuralt. A kérdésem az lenne hogy ha prosztatgyulládsom van és nem húgyuti fertőzés akkor is hatékony e ez a gyógyszer. Sajnos a koronavirus alatt telefonos háziorvosi diagnosztizálás van , a magánklinikák meg több hétre előre foglaltak.......
Tisztelt Uram,

Kérem keresse fel urológiai szakrendelésünket, vizsgálatot javaslok. Tudunk adni Önnek időpontot 1 héten belül.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr!

5 éve fennálló hematospermia okán írok. Több különböző vizsgálat után az MRI felvétel kimutatta, hogy a bal oldali ondóhólyagból ered a vérzés valamilyen ér problémából fakadóan. A doktornő aki kezel 1 éve azt mondta, hogy ér embolizációval lehetne megoldani a problémát. Sajnos a COVID közbejött és leállt az egészségügy, így azóta semmi nem történt. Magán úton van lehetőség ilyen eljárásra vagy van esetleg más módja a vérzés megszüntetésének?
Előre is köszönöm!
Tisztelt Uram,

Mi nem végzünk ilyen beavatkozást.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt doktorúr!
Tanácsot szeretnék kérni. December 15 -el holyaghuruttal kezelt a háziorvos sumetrolim400mg-ost 2x2.és nolicint 400mg ost 2x1 et kaptam. Dec.14-én szedtem be az utolsot.Tüneteim megszüntek de mivel gyakran jelentkezik ez a problémám szeretném kivizsgáltatni magam.kérdésem hogy ennyi antibiotikum után mennyi idö elteltével érdemes idöpontot kérnem hogy a vizsgálatot ne folyásolja be a gyógyszer .Köszönöm.
Tisztelt Hölgyem,

Pár nap után már lehet. Várjuk Önt szakrendelésünkön.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jó napot kívánok.A lányomnak zöld színű a vizeletete kb 5 napja .Azelőtt egy nappal nőgyógyászati vizsgálaton volt.Kb 5 éve vesekövet állapítottak meg .Értetlenül állunk a családorvos nefrologushoz irányított ..a vizelet urokulturaja csak a jövő héten lesz meg.Addig is segitsegüket szeretném kérni .Köszönöm szépen.
Tisztelt Hölgyem,

Kérem keresse fel urológiai szakrendelésünket, vizsgálatot javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Kedves Doktor ur

41 eves ferfi vagyok. Korulbelul 6 honapja vizelesnel tavozott egy apro vese ko, Ezt megeleozoen termeszetesen hetekig ereztem szuro fajdalmat a vesemben es egyszer ketszer a hereimben is. Nagyon megkonnyebbultem amikor megszabadultam a kotol,viszont nemregiben a here fajdalmak ujra kezdottek,raadasul sokkal intenzivebben. Altalaban estenkent jelentkeznek a fajdalmak. On szerint egy ujjabb ko,vagy esetleg valami komolyabb dolog lehet?
Valaszat elore is koszonom
Tisztelt Uram,

Problémáját számos ok válthatja ki. Mindezt egy személyes megjelenés alkalmával tudnánk megbeszélni. Kérem keresse fel urológiai szakrendelésünket, vizsgálatot javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

Mit lehet teni ha nem Al fel a peniszem


Tisztelt Uram,

Merevedési rendellenességét számos ok válthatja ki. Mindezt egy személyes megjelenés alkalmával tudnánk megbeszélni. Kérem keresse fel urológiai szakrendelésünket, vizsgálatot javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Szèp napot! Kèrdèsem èvente többször szedek antibiotikumot .panasz: sötèt sárga vizelet nagy fájdalom bal alsó hasam ès derekam tájt.mindig gennyes vères vizelet.egyszer nèztèk vesekövem nincs.pajzsmirigy alulműködèsem van.mi az oka ennek ès mit tegyek ellene ? Köszönöm
Tisztelt Hölgyem,

Kérem keresse fel urológiai szakrendelésünket, vizsgálatot javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Üdv.
A párom szeretne Önhöz vizsgálatra menni férimeddőség kivizsgálásra én pedig húgyúti vizsgálatra szeretnénk menni esetleg van rá lehetőségünk! És mennyibe kerülne?
Előre is köszönöm válaszát
Tisztelt Hölgyem,

Férfi meddőség vizsgálatot nem végzünk. Emiatt andrológiai rendelést kell felkeresni. Nálunk az urológiai vizsgálat ultrahanggal és egy vizelet gyorsteszttel 47000 ft-ba kerül.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

Prima Medica Egészségközpontok
