Rólunk

Rólunk

Szerző: Urológiai Központ Módosítva: 2023.04.11 14:34

Budapesten három helyszínen (Széna tér, Kolosy tér, Bosnyák tér)  található urológiai magánrendelőnk, ahol kiemelt szaktekintélyekkel, maximális diszkrécióval, intim közegben várja kedves pácienseit. Az urológus a húgy- és nemi szervekkel foglalkozó szakorvos. Nemcsak a férfiak fordulhatnak urológushoz, hanem foglalkozik mindkét nemnél, a húgyutakkal, a húgyhólyaggal, a nemi szervek húgyutakkal közös szakaszaival, a vesékkel. 

Speciális szakértelem az urológiában

Urológiai központunk szakorvosai nagy szakmai tapasztalattal büszkélkedhetnek és teljeskörű járóbeteg ellátást biztosítanak pácienseink számára. A beteg egyéni igényeit szem előtt tartva, az első vizittől a gyógyult állapotig különös figyelmet fordítanak minden részletre. Természetesen a technológiai fejlődés és az innováció segítségével rendeléseik során minimálisan invazív beavatkozásokat is végeznek, az ultrahang vizsgálatoktól kezdve a katéteres és kisebb műtéti beavatkozásokig.

Mivel fordulhat hozzánk? 

Az urológia tudományága az intim egészség értékét is magába foglalja, melynek egyensúlya központunkban kiemelt fontosságú. Természetesen, a felmerülő problémák megoldásakor maximális diszkrécióval járunk el. Az Urológiai Központban kialakítottunk egy olyan légkört, ahol a páciens bizalommal fordulhat orvosainkhoz, tabuk nélkül beszélhet problémájáról.

Napjainkban egyre nagyobb értéket képvisel az intim területek egyensúlyát érintő problémák megoldásában a diszkrét hangnem, amire kiemelten nagy hangsúlyt helyezünk munkánk során. Többek között ezért is törekszünk orvosaink szakértelmével segítő kezet nyújtani meglévő és leendő betegeinknek.

Csapatunk kiemelkedő szakértelemmel rendelkező orvosi gárdával egy integrált, szakmai hálózat tagjaként működik. Amennyiben szakorvosaink úgy ítélik meg, hogy a páciens további kivizsgálásra szorul más orvosi szakterületen, nálunk erre, akár épületen belüli is van lehetőség. Szerencsés módon orvosaink jó szakmai kapcsolatot ápolnak egymással, ennek köszönhetően a komplex problémák is gyorsan kezelhetők.

Működésünk során:

  • állapotfelmérést
  • urológiai szűrővizsgálatot
  • laborvizsgálatot
  • ultrahangvizsgálatot
  • vizeletvizsgálatot
  • vizeletnapló ellenőrzést
  • életmód, gyógyszeres, étrendi terápia megállapítást végzünk.

Téma szakértői

Dr. Rákász István

Dr. Rákász István

urológus
Dr. Karászi Viktória

Dr. Karászi Viktória

bőrgyógyász, nemigyógyász
Vajdovich Dorottya

Vajdovich Dorottya

Dietetikus, Okleveles táplálkozástudományi szakember Msc

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK