Férfi urológiai betegségek

Férfi urológiai betegségek

Szerző: Urológiai Központ Létrehozva: 2019.06.03 14:33 Módosítva: 2021.11.11 10:11

A húgyútakat, vagy nemi szerveket érintő problémák sajnos napjainkban eléggé tabu téma. Nem szeretjük felvállalni. Egy ideig igyekszünk elviselni, esetleg házi praktikákkal kezelni, de sokszor csak a legvégső esetben kérjük urológus szakorvos segítségét.

Az urológiai betegségek tünettana sok betegségnél igen hasonló, így nehéz laikusként megállípítani, hogy az egy kisebb elváltozás, vagy súlyos betegségre jellemző panasz. A betegségek nagy része egyszerűen és könnyen gyógyítható lenne gyógyszeres formában, ha időben, a tünetek megjelenése után keresnénk fel urológus szakorvost. Mivel halogatjuk az urológus felkeresését, így sok, komoly betegség csak előrehaladott stádiumban kerül diagnosztizálásra.

 

Férfiakra jellemző urológiai betegségek:

 

Ha bármilyen tünetet, vizelési panaszt, fájdalmat érez, mely urológiai problémára utalhat, mielőbb érdemes felkeresni Urológiai Központunkat.

Téma szakértői

Dr. Rákász István

Dr. Rákász István

urológus
Dr. Böszörményi-Nagy Géza

Dr. Böszörményi-Nagy Géza

urológus
Dr. med.habil Buzogány István PhD

Dr. med.habil Buzogány István PhD

urológus

Prima Medica Egészségközpontok

Tisztelt Pácienseink!

Az Ostrom utcai rendelőknek otthont adó épületen teljes felújítást végzünk, hogy egy kellemes környezetben fogadhassuk a gyógyulni vágyókat. A felújítással kapcsolatos kellemetlenségekért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük!

A felújítás ideje alatt a rendelők zavartalanul működnek!

Köszönettel:

Prima Medica Egészségközpontok