Mit tervez a Prima Medica Egészséghálózat?

Mit tervez a Prima Medica Egészséghálózat?

urologiaikozpont.hu Létrehozva: 2020.11.11 07:38 Módosítva: 2020.11.16 14:59

A Prima Medica Egészséghálózat 2020 év elejére elérte a havi 4000 fölötti pácienstalálkozást, nettó árbevétel tekintetében pedig 2019-ben az 1,2 milliárd forintot. Ehhez a sikertörténethez csatlakozott 2019-ben az Urológiai Központ is, amelyről dr. Babai László, a központot magában foglaló Prima Medica Egészséghálózat alapítója-igazgatója beszélt a portfolio.hu-nak.

Urológiai Központ – a Prima Medica Egészséghálózat része

- Szakmailag specializált járóbeteg-rendelésként nem az a célunk, hogy minden szakmát lefedjünk, viszont cél, hogy amit lefedünk, ott a lehető legmagasabb szakmai színvonalat tudjuk nyújtani. Az Urológiai Központ tekintetében ez annyit jelent, hogy egyaránt foglalkozunk olyan mindennapos problémákkal, mint a hólyaghurut, és olyan nehezebben kezelhető betegségekkel is, mint az erekciós- vagy vizelési zavarok, a fájdalmas és kellemetlen urológiai problémák. Mint minden központiunkban, itt is szakmailag elismert, rangos orvosok dolgoznak, akik számára a szakmai fejlődés és kihívások mindennél fontosabbak – hangsúlyozza dr. Babai László, a központot magában foglaló Prima Medica Egészséghálózat alapítója-igazgatója.
A koronavírus járvány időszakában fontos lehetőség központunkban a távkonzultáció, amely saját informatikai fejlesztés. Az orvos megírja az ambuláns lapot, ahogy ezt lezárja, a páciens rögtön látja az ügyfélkapujában. Illetve ez fordítva is történhet, amit a páciens feltölt, azt látja a kezelőorvosa. Ez a rendszer internetalapú, otthonról ugyanazt látja az orvos, mintha bent ülne a rendelőben. Júliusban kellett csatlakozni az EESZT-hez, onnantól kezdve működött a receptküldés is.

A teljes cikk itt olvasható:   

Koronavírus, egészségügyi törvény, orvosok - Mit tervez a milliárdos árbevételű magánhálózat?                

Téma szakértői

dr. Rákász István

dr. Rákász István

urológus
dr. Kállai László

dr. Kállai László

urológus, sebész

Orvos válaszol

Tisztelt Doktor Úr!
55 éves vagyok, kb. egy másfél hete kezdődött, hogy gyakori (2-3 óránkénti) vizelési ingert érzek és szinte minden alkalommal elég intenzíven, hirtelen jön. Semmilyen panaszom, fájdalmam nincs sem vizelés közben, sem utána. Naponta kb. 3-5 liter vizet iszom - alkoholt cukros üdítőt nagyon ritkán - ebből minden reggel felkelés után egyszerre 5-6 dl-t. Nem fáztam fel, a vizelet színe halvány sárgás színű a mennyisége kevesebb mint régebben. Ön szerint mi okozhatja ezeket a tüneteket és mi lenne a teendő? Kérem ne csak azt írja meg, hogy keressek fel urológiai szakrendelést. Köszönöm!
Tisztelettel!
Kloó János

dr. Rákász István
dr. Rákász István urológus
Tisztelt Uram!

Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben, hogy át tudjuk beszélni panaszait.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Húgyúti fertőzés
Inkontinencia
Intimtorna
Férfi
Prosztata
Merevedési zavar
Here problémák
Herefájdalom
Korai magömlés
Férfimeddőség
Fitymaszűkület
Közös Problémák
Vesekő
Rákos megbetegedések
Nemi betegségek
Vesemedence gyulladás
Vizelési problémák

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Prima Medica