Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Üdv! A problémám a korai magömlés. Egyáltalán nem tudom kontrollálni. A péniszem annyira érzékeny lesz, hogy ha vissza is tudom tartani alig nyerek időt.
Tisztelt Uram!

A panasz nem ritka jelenség.
Hátterében több ok is állhat, melyet tanácsos szakemberrel átbeszélni és ennek megfelelően kialakítani a panaszok megszüntetését és elkezdeni a megfelelő kezelést.
Tisztelt Doktor Úr!

Nagyjából egy éve vettem észre a bal herém felső részén egy kis kitapintható kemény csomót. Növekedését nem tapasztalom, fájdalmat illetve egyéb problémát nem okoz. Érdeklődnék, hogy kell e aggódnom esetleges hererák miatt?

Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Uram!

Panaszaival kapcsolatban mindenképpen fontosnak tartom a szakorvosi vizsgálatot, mely tisztázza a panasz eredetét.
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Üdv.
20 éves vagyok és télen már elmentem orvoshoz azzal a panasszal hogy fáj a jobb oldali herém, általában hirtelen fáj de nem tart sokaig, van amikor egy nap többször de van hogy napokig nem fáj. Az orvos nem tudta kideríteni hogy mi lehet a gond, mert semmi elváltozást nem talált még ultrahangon sem. Az orvos meglátogatása után a fájdalmak eltüntek, de 1-2 hete megint előjöttek, eleinte ritkábban de már napi szinten előfordul. Aggódok hogy herecsavarodásom van de azt látni kellett volna az ultrahangon nem?

Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Uram!

A herefájdalom tisztázása céljából mindenképpen egy szakorvosi vizsgálatot javasolok.
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Üdvözlöm: több orvosnál jártam már egyiksem tudja milehet a baj. Urologia vagy nőgyogyászati. Tavaly augusztusban kezdődött egy felfázással véres vizelet nagyon fáj a hasam arra kaptam sumetrolim tablettát kb. fél évig tünetmentes voltam és az idén már másodszor Tért vissza de most nem ugyan azt érzem és nem is véres a vizeletem de sűrű vizelési ingerem van fájdalommentes viszont égő érzést érzek vizelés után olyan mintha a hüvelyemben érezném de nem tudom pontosan megmondani.mit tanácsol?
Tisztelt Hölgyem!
Alapos feltáró beszélgetés mellett szakorvosi vizsgálat, a gyulladás eredetének tisztázása javasolt.Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor Úr!
A következő a problémám: egy ideje a megszokottnál gyakrabban kell vizelnem, (előfordul,hogy 5-10 percenként) nagyon erős inger jön rám. Olykor szinte semmi sem távozik belőlem, viszont minden alkalommal égő érzés van a húgycsövemben. Ha távozik is vizelet akkor pedig nagyon erős sárga, olykor erős szagú. Készült labor, vizeletvizsgálat, ultrahang, prosztatavizsgálat és az orvos szerint minden negatív. Mi lehet ez, gyulladás esetleg fertőzés? Mit tehetnék, hogy ez elmúljon?
Válaszát előre is köszönöm!
Üdvözlettel
Norbert
Kedves Norbert,

panaszaival kapcsolatban várjuk önt szakrendelésünkre.
Sajnos így lehetetlen megállípítani, hogy gyulladás vagy esetleg fertőzés van e a háttérben.

Üdvözlettel:

Dr. Rákász István
Tisztelt Dr.Úr!Apukám 50 éves,hasi uh 17mm-es terim-t mutatott s bal vesében.Elküldték ct-re.Semmiféle panasza nincs,véres vizelet sem.Nagyon aggódunk!Csak rosszat jelenthet,veserák vagy lehet ártalmatlan dolog-e?Ha komoly baj van milyen tünetei lennének??Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Hölgyem!

Ahhoz, hogy kérdéseire megnyugtató választ tudjunk adni, a CT-vizsgálatot mindenképpen érdemes lenne megvárni és annak leletével együtt szakorvosi konzultációt lenne javasolt igénybe venni.

Üdvözlettel
Merevedési problémáim vannak mi az első lépés a kivizsgálás mennyi időt vesz igénybe
Tisztelt Uram!

Problémájával kapcsolatosan és a továbbiakhoz , szakorvosi vizit keretén belül tudunk segítséget nyújtani. Ezen probléma eredetének feltárása 30 perc.

Üdvözlettel:
10 evvel ezelott vesekovet allapitottak meg ,de nagy meretunek iteltek ,nyugalmi helyzetben van ,mondta az orvos hagyni kell. Egy rutin ultrahangpar napja vizsgalat vesekovet 18mm es CT egy tomeget lat ! Lehet hogy betokosodott a veseko .?Koszonom valaszat!
Tisztelt Hölgyem!

A nyugalmi vesekő általában fájdalmat nem okoz, de krónikus gyulladást tart fenn, ezért időszakosan kontroll vizsgálatot tartok szükségesnek.
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Mi lehet a baj? Gyakori vizelési ingerem van, de néha folyamatosan érzem. Nem érzek könnyebbséget ha elmegyek mosdóba , mert utána megint érzem hogy mennem kell.
Tisztelt Hölgyem!

Részletes vizsgálat szükséges, mert a háttérben gyulladás és egyéb elváltozás is lehet.
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz,hogy a jobb herém a duplája a mint a másik. Teljesen fájdalommentes. Ön szerint valami gyulladás lehet? Üdvözlettel Molnár József
Vizsgálat nélkül erre a kérdésre megfelelő választ nem tudok adni.
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

Prima Medica Egészségközpontok

Tisztelt Pácienseink!

Az Ostrom utcai rendelőknek otthont adó épületen teljes felújítást végzünk, hogy egy kellemes környezetben fogadhassuk a gyógyulni vágyókat. A felújítással kapcsolatos kellemetlenségekért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük!

Köszönettel:

Prima Medica Egészségközpontok