Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor úr!
Az alábbiakkal kapcsolatban kérnék tanácsot:
termékenységi problémával küzdök, alacsony számú és kevébé aktív spermiumokkal. a vizsgálatok során kiderült, h magas az ösztrogén értékem (190 körül) és alacsony a tesztoszeron érték (10-11). első körben aromatáz gátló gyógyszert (anastroz) kaptam melyet szedtem 3 hónapig, napi 1 szem, majd utána levezetés 1 hónap. ezt követően a hormonpanel kicsivel magasabb ösztrogént (230) illetve 10 koruli tesztoszteront mutatott, magyaran a végeredmény nem hozott javulást. a javaslat az urológus részéről h folytassam ugyanezzel a gyógyszerrel a kúrát. kérdés h a fentiek alapján lát-e esetleg más alternatív módszert? előre is köszönöm
Tisztelt Uram!

Ez nem urológiai kérdés.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László

Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Szép napot
A kérdésem a bal oldali herém olyan mind ha bevizesedett , mind ha folyadék venné körbe,kissé meg duzzadt nem fáj semmi érzékenység csak érzem látom tapintásra.

Köszönöm a válaszát
Tisztelt Uram!

Lehet vízsérv. Kérem keressen fel rendelőnkben urológiai vizsgálat céljából.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Udvozlom

Azt szeretnem kerdezni, hogy mar kb 2 het a lagyekomban egy allando kellemetlen nyomast erzek ami a fekvesnel nagyon kenyelmetlen tud lenni. Foleg a bal oldalon erzem, de neha kisugarzik mashova is. Probaltam kitapintani, nem igazan talaltam semmit. Tudna segiteni, hogy mitol lehet? Az elso alkalommal hason fekveskor tapasztaltam az erzest.

Koszonom valaszat
Tisztelettel
Csaba
Tisztelt Uram!

Sok mindentől lehet. Kérem keressen fel rendelőnkben urológiai vizsgálat céljából.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Hello
A peniszemen volt egy kis duzzanat amit kinyomtam es egy kisebb luk van most rajta kicsit mintha gennyes is lett volna
Vettem ra betadine oldatot illetve kenocsot de mikor besebzik es furdok leesik es a problema ugyanugy fennt all
Es nagyon orulnek annak hogy ha tudna vagy tudnanak segiteni abba hogy mit is csinaljak
Elore is koszonom szepen a valaszt
Udv: LA
Tisztelt Uram!

Vizsgálatot javaslok urológiai vagy bőr- és nem beteg rendelésen.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Nincs merevedésem se hajnalban se napközben és ha onkieligetest végzek akor pornót nézek de nem áll fel rendesen és már nagyon régóta magának csinálom van barátnőm és szombaton leszünk először úgy együtt mit tegyek hogy működjön mert nem szeretnék csődöt mondani....
Tisztelt Uram!

Gyógyszeres támogatást javaslok, de előtte kérem keressen fel rendelőnkben urológiai vizsgálat céljából.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
TISZTELT DOKTOR ÚR!

AZ A PROBLEMÁM, HOGY A PÉNISZEMNÉL A MAKK ALATT VÖRÖS A NŐR ÉS VAN EGY KICSI DUZZANAT. NEM FÁJ NEM VISZKET. MI LEHET EZ?
SAJNOS ITT FOTÓT NEM TUDOK RÓLA KÜLDENI.

ELŐRE IS KÖSZÖNÖM VÁLASZÁT.
Tisztelt Uram!

Gombás vagy bakteriális fertőzés, irritáció allergia stb lehet. Kérem keressen fel rendelőnkben urológiai vizsgálat céljából.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr!

Két hónapja észleltem, hogy a jobb herémből eredő ondóvezetékem sokkal vastagabb, mint a bal és érintésre diszkomfort érzésem van ezen a tájékon, továbbá, hogyan fogalmazzak... van egy "C" alakú "tekeredés" benne. Rettegve daganattól folyton önvizsgálatot tartok, de semmilyen más kitapintható elváltozást nem tapasztalok herén, vagy mellékherén. Nincs lázam, nincs éles fájdalom, nincs étvágytalanság, gyakorlatilag a diszkomfort érzésen kívül semmi. Ami talán említésre méltó, hogy a jobb herém nehezen tudom, hogy mondjam... ellazítani.
Remélem nem hangzott ostobaságnak a leírásom, de fogalmam sincs mi lehet ez.

Várom megtisztelő válaszát, üdvözlettel:

András
Tisztelt Uram!

A leírás alapján nem tűnik aggasztónak az elváltozás, de kérem keressen fel rendelőnkben urológiai vizsgálat céljából.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Mít tegyek,vizelés után fájdalmaim vannak
Tisztelt Hölgyem!

Kérem keressen fel rendelőnkben urológiai vizsgálat céljából.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jó napot, Bendegúz vagyok, 16 éves és segítséget szeretnék kérni.
Tisztelt Uram!

Miben? Amennyiben panasza van kérem keressen fel rendelőnkben urológiai vizsgálat céljából.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Férjem 15 éve gerincvelősérült, mivel deréktől lefelé le van bénulva, saját magát katéterezi!!Problémánk az , hogy a mai napon május 1-én nagyon minimális vizeletett tudott lekatéterezni, éjszaka meg a vizeletgyűjtő zsákban ugyszintén eddig, tehát éjszaka 12 óráig semmi nem jött le spontán sem!Mivel itt ahol élünk Sátoraljaujhelyen urológiai szakrendelés , ha van most egyáltalán a járványra való tekintettel csak kedden van, tehát addig még bármi megtörténhet! Most itt olvasom a neten kórházba meg negativ teszttel lehet bejutni!!Én a kórházat inkább most kerülném, mert a férjem 75 éves, tehát veszélyeztetett , ráadásul cukorbeteg pacemakeres, 7 éve!!Mit javasol hogy induljunk el és merre, és milyen vizsgélatokat lehet megcsináltatni evvel kapcsolatban!
Tisztelt Hölgyem!

Első lépésben mindenképpen urológiai vizsgálatot javaslok a vizelet-visszamaradás kizárása céljából.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Húgyúti fertőzés
Inkontinencia
Intimtorna
Húgycső- és hólyagtükrözés
Férfi
Prosztata
Merevedési zavar
Here problémák
Herefájdalom
Korai magömlés
Férfimeddőség
Fitymaszűkület
Közös Problémák
Vesekő
Rákos megbetegedések
Nemi betegségek
Vesemedence gyulladás
Vesefájdalom

Prima Medica Egészségközpontok
