Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktornő , Doktor Úr!
Érdeklődni szeretnék, hogy a férfi termékenység növelésére melyik készítményt ajánlaná?
( Folandrol, Procreation stb)

Köszönettel: Kiss Helga
Tisztelt Hölgyem!

Kérem, hogy ezzel a kérdéssel forduljon andrológushoz.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jó napot!
A herezacskómban pár hete duzzanatot érzek, nem fáj de elég kényelmetlen érzés. Egyik nap viszont eléggé "felpuffadt" de pár óra múlva elmúlt a puffadás. Akkor nagyon fájt. Évek óta erős fájdalmat érzek tüsszentés közben a heréimnél. Ön szerint mi lehet ez? Válaszát előre is köszönöm
Tisztelt Uram!

Az ilyen bizonytalan here-herezacskó fájdalmak, duzzanatok hátterében általában nem szoktunk szervi eltérést találni, de ahhoz, hogy teljesen kizárjuk szükséges az urológiai vizsgálat.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor úr!Egy hete csípőprozézis beültetésen estem át ,szedem a véralvadásgátlót.A műtét során bal oldali peroneus paraesis alakult ki,amit szelektív ingerárammal kezelek.A kérdésem az lenne,hogy nagyon sokat vizelek,éjszaka is kb.2 óránként ,ennek mi az oka?Ugyanis 40 éve egy vesével élek,idáig nem volt semmi problémám,rendszeresen elenőriztezem urológián,csak most nem tudok a problémával orvoshoz menni hisz mozgás képtelen vagyok legalább 6 hétig .mit
csináljak? köszönettel,Imre
Tisztelt Uram!

Az éjszakai vizelést az esetek nagy részében nem urológiai betegség okozza,, de ez esetben lehet akár húgyúti fertőzés is. Telefonos konzultációt javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Több alkalommal is írtam de sajnos nem kaptam választ. 34 éves vagyok és kb. 6 éve szúró fájdalmat érzek mindkét mellékherében. Spermából adott minta után évekig coli baktérium jött ki, az utóbbi 2 vizsgálat után pedig klebsiella. Több alkalommal kaptam célzott antibiotikum kezelés t de a fájdalom nem szünik és csak pozitív a baktérium tenyésztés. Hónapokig tartott egy egy antibiotikum kúra. Állítólag prosztata gyulladásom van. Kérdésem az lenne, hogy ilyen esetben még mit lehet tenni? Elszomorit és frusztrál, hogy nem tudok szabadulni a baciktol és nem múlik a fájdalom. Talán fontos lehet, hogy több hasi műtét után székrekedéses vagyok. Tisztelettel. Nándor
Tisztelt Uram!

Egyáltalán nem biztos, hogy a panaszát a bakteriális fertőzés okozza. Kérem keressen fel rendelőnkben urológiai vizsgálat céljából.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Szeretném megkérdezni hogy létezik-e olyan gyógyszer ami a prosztata nagyságát képes mérsékelni ? Alfa receptor blokkoló? Köszönettel M.T. Mobil: 06 30 31 44 555
Tisztelt Uram!

A nagyobb prosztatát önmagában nem tartom betegségnek és ha nem okoz panaszt, akkor kezelni sem kell.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt doktor úr!
A férjem 45 éves, jóindulatú prosztata megnagyobbodása van.(PSA 0,42, prosztata 40 g. ) A vizeletében és az ejakulátumában enteroccocus faecalist találtak. Mindez két hónappal ezelőtt volt. Medociprint kapott ( 250 mg ) 10 napig szedte. Az urulógus azt mondta valószínínűleg én fertőztem meg menjek el én is nőgyógyászhoz és kezeljenek. Az én eredményem jó lett, nekem nincs en. faecalisem. A férjemnek az urulógus azt mondta, hogy fél év után kontrollra kell mennie, addig is gumióvszert kell használnunk. A kérdésem az ha az én eredményem jó lett és nem én fertőztem meg ő pedig beszedte az antibiotikumot, szükséges-e az óvszer?
Tisztelettel köszönöm a válaszát!


Tisztelt Hölgyem!

Nem feltétlenül tartom szükségesnek.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt doktor úr
39 éves férfi vagyok magas vérnyomás betegséggel kezelnek 26 éves korom óta.
Sajnos genetikailag örököltem.
Rendszeren szedem a vérnyomáscsökkentő gyógyszereket.
(Lavestra hct 100/12,5 Tenaxum 1mg.
Nagyon oda figyelek rá.
Sportolók is, heti rendszerességgel 3-4 futás van.Ugy vettem észre, hogy mostanában megnőtt a vizeletem mennyisége.
Napközben szerintem 13-15 biztos megyek a mosdóba.
Nem is ez aggaszt mert nyilván folyadékot fogyasztok.
Hanem régebben is előfordult, hogy éjszaka esetenként háromszor, négyszer is kell pisilnem.
Inkább háromszor, de egyszer kétszer volt négy is.
Úgy veszem észre, hogy ezek nem kicsi mennyiségű vizeletek.
Inkább nagy mennyiségű.
Reggel szedem a Lavestra+Tenaxum 1m
Este Tenaxum 1 mg.
Sokszor látom , hogy 100/70 ilyen vérnyomásom van.
Szerintem sok a gyógyszer.
Tudom, hogy a Lavestra gyógyszerbe vízhajtó is van.
Olvastam a betegtájékoztatásban.
De szerintem ez nem normális.
Ma éjszaka hajnali 1ora, 3 órakor, fél 6 kor voltam a mosdóba.
Mi a véleménye?
Köszönöm a válaszát!


Tisztelt Uram!

Vizsgáltassa felül a gyógyszerelését a kezelőorvosával. Az éjszakai vizelésnek általában nem urológiai oka van, de ahhoz, hogy teljesen kizárhassuk urológiai vizsgálatot javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr!
30 éves férfi vagyok.
A pénisz méretem miatt bizonytalan vagyok, mivel szűz vagyok tapasztalatom sincs és ezért nem tudok mire alapozni, hogy a péniszem mérete, megfelelhet-e egy hölgynek.
A kérdésem az volna, hogy ha a péniszem 13,5 cm erekció közben, akkor hátrányban vagyok-e bármilyen formában "nők terén".
A társadalom szempontjából, ez kicsinek számít, de azért gondoltam, hogy szakemberhez fordulok, mert olyanról is hallottam hogy ezzel a mérettel mindent meg tudok adni 1 hölgynek és gyakorlatilag nem számít, hogy "csak" akkora és nem számít amit a társadalom elvár.
Így az igazságot keresve Önhöz fordulok.
Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Uram!

Véleményem szerint a 13,5 cm-es penisméret teljesen átlagos, nincs miért szégyenkeznie.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor ur !olyan problemaval fordulok önhöz 22 éve vagyok ferjnel es a ferjemmel meg 1 ×sem volt orgazmusom ugyanis ő nagyon hamar elmegy 1-2perc es ennyi szeretném megkerdezni hogy tudok e valamit tenni ez erdekebe ő sajnos mindig is ilyen volt nagyon nagy feszko van közöttünk ez vegett sajnos én mar eljutottam odaig hogy inkabb nem csinalom.... mert ö engem hibasztat ez vegett ! kerem valaszoljon a kerdesemre elöre is köszönöm tisztelettel E
Tisztelt Hölgyem!

Létezik gyógyszer a korai magömlésre. Urológiai vizsgálatot javaslok a férjének.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Dr Úr/Nő!
A végbélnyílásom és a herék közt olyasmi csomó jött, mint az aranyér. Viszket, fáj. Lehet az?

Férfi vagyok
Tisztelt SZ!

Aranyér csak a végbélnyílásban lehet. Urológiai vizsgálatot javaslok Önnek.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Húgyúti fertőzés
Inkontinencia
Intimtorna
Húgycső- és hólyagtükrözés
Férfi
Prosztata
Merevedési zavar
Here problémák
Herefájdalom
Korai magömlés
Férfimeddőség
Fitymaszűkület
Közös Problémák
Vesekő
Rákos megbetegedések
Nemi betegségek
Vesemedence gyulladás
Vesefájdalom

Prima Medica Egészségközpontok
