Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!
A következő a problémám: egy ideje a megszokottnál gyakrabban kell vizelnem, (előfordul,hogy 5-10 percenként) nagyon erős inger jön rám. Olykor szinte semmi sem távozik belőlem, viszont minden alkalommal égő érzés van a húgycsövemben. Ha távozik is vizelet akkor pedig nagyon erős sárga, olykor erős szagú. Készült labor, vizeletvizsgálat, ultrahang, prosztatavizsgálat és az orvos szerint minden negatív. Mi lehet ez, gyulladás esetleg fertőzés? Mit tehetnék, hogy ez elmúljon?
Válaszát előre is köszönöm!
Üdvözlettel
Norbert
Kedves Norbert,

panaszaival kapcsolatban várjuk önt szakrendelésünkre.
Sajnos így lehetetlen megállípítani, hogy gyulladás vagy esetleg fertőzés van e a háttérben.

Üdvözlettel:

Dr. Rákász István
Tisztelt Dr.Úr!Apukám 50 éves,hasi uh 17mm-es terim-t mutatott s bal vesében.Elküldték ct-re.Semmiféle panasza nincs,véres vizelet sem.Nagyon aggódunk!Csak rosszat jelenthet,veserák vagy lehet ártalmatlan dolog-e?Ha komoly baj van milyen tünetei lennének??Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Hölgyem!

Ahhoz, hogy kérdéseire megnyugtató választ tudjunk adni, a CT-vizsgálatot mindenképpen érdemes lenne megvárni és annak leletével együtt szakorvosi konzultációt lenne javasolt igénybe venni.

Üdvözlettel
Merevedési problémáim vannak mi az első lépés a kivizsgálás mennyi időt vesz igénybe
Tisztelt Uram!

Problémájával kapcsolatosan és a továbbiakhoz , szakorvosi vizit keretén belül tudunk segítséget nyújtani. Ezen probléma eredetének feltárása 30 perc.

Üdvözlettel:
10 evvel ezelott vesekovet allapitottak meg ,de nagy meretunek iteltek ,nyugalmi helyzetben van ,mondta az orvos hagyni kell. Egy rutin ultrahangpar napja vizsgalat vesekovet 18mm es CT egy tomeget lat ! Lehet hogy betokosodott a veseko .?Koszonom valaszat!
Tisztelt Hölgyem!

A nyugalmi vesekő általában fájdalmat nem okoz, de krónikus gyulladást tart fenn, ezért időszakosan kontroll vizsgálatot tartok szükségesnek.
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Mi lehet a baj? Gyakori vizelési ingerem van, de néha folyamatosan érzem. Nem érzek könnyebbséget ha elmegyek mosdóba , mert utána megint érzem hogy mennem kell.
Tisztelt Hölgyem!

Részletes vizsgálat szükséges, mert a háttérben gyulladás és egyéb elváltozás is lehet.
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz,hogy a jobb herém a duplája a mint a másik. Teljesen fájdalommentes. Ön szerint valami gyulladás lehet? Üdvözlettel Molnár József
Vizsgálat nélkül erre a kérdésre megfelelő választ nem tudok adni.
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Jonapot kivanok!
Azzal a problemaval fordulok onhoz , amikor a baratnommel elkezdjuk az elojatekot minden rendben van de amint a szexet kezdenenk egyszeruen azonnal elmegyek . Nem tudom hogyan lehetne orvosolni , vagy mi lehet az oka ebben szeretnek valaszt kapni . Koszonom szepen
Egy alapos személyes beszélgetés szükséges az eredet megállapításához.
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Mélyen Tisztelt Doktor Úr!
44 éves nő vagyok.Ma voltam hólyagtükrözésen,amin látható volt a gombásodás és mellette a doktor úr egy 5 mm-es polipot is megállapitott.Kérdésemre,hogy jóindulatú polip-e,azt a választ kaptam,hogy ritka hogybanhólyagban lévő polip jóindulatú elváltozás.Párbhét múlva kimetszésre kerül.Mivel már volt pajzsmirigyrákom eléggé megrémültem.A kérdésem,hogy tényleg kevés az esélyem,hogy ez a kicsi elváltozás jóindulatú?Előre is köszönöm válaszát!
Tisztelt Uram!

Ehhez a pontos választ az eltávolított anyag szövettani eredménye után kapjuk meg.
Tisztelt Doktor Úr!
Rendszeresen visszatérő hólyaghurutgyulladással küzdök már 2 éve.
39 éves nő vagyok.
Eleinte 1 évben maximum 2-szer jelentkezett ez a probléma, amit urulógussal konzultálva rendszeresen kezeltettem.
Elvégezték az ilyenkor szükséges vizsgálatokat, mint Ultrahang, vizelet vizsgálat, ha a tenyésztés eredménye pozitív volt, ezt követően antibiotikum kúra következett.
Két különböző magánklinika visszatérő páciense vagyok.
Elvagyok keseredve, mert az első évben 2-szer jelenkező gyulladás egyre csak sűrübben jelenkezik, ebben az évben már volt februárban, márciusban és most jelen pillanatban is vannak ezek a panaszaim.
Szeretném tudni, hogy önöknél milyen lehetőségek vannak ennek a problémának a minnél alaposabbi kivizsgálására túlmenően egy ultrahangon, vizeletvizsgálaton és antibiotikumos gyógykezelésen.
Sajnos ahol eddig jártam ezzel a problémával ott befejeződött a kezelés azzal, hogyha az antibiotikumos kúra után ismét lenne panasz menjek vissza.
Ahogy már írtam egyre sűrűbben jelenkeznek ezek a panaszok!
Szeretném tudni mi okozza nálam ezt a visszatérő hólyaghurutgyulladást és megtalálni a probléma gyökerét és orvosolni végleg nem pedig csak felszínesen kezelgetni.
Önöknél van erre lehetőségem, tudnak ebben segíteni?

Bízok a mihamarabbi visszajelzésükben.

Tisztelettel,

Répas Rita
Tisztelt Hölgyem!

Alapos, feltáró beszélgetést tanácsolok elsősorban.
Tisztelt Doktor Úr! A Jobb oldali mellékherémen egy cseresznye nagyságú cisztát fedeztem fel! Orvosi vizsgálat után azt mondták, hogy nem tud felszívódni! A felszívódás teljesen kizárt? illetve amennyiben műtétre kerülne a sor mennyire befolyásolja a spermám minőségét! Válaszát előre is köszönöm!
A cystás elváltozás önmagától nem szűnik meg. Amennyiben zavaró a jelenléte műtéti megoldást javasolok. A spermium minőségét nagy valószínűséggel nem befolyásolja.
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK