Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Jó napot! 35 éves férfi vagyok. Körülbelül 2 hónapja éreztem hogy a bal herém here visszértágulat van. Emiatt csökkenhet az erekcióm? A jobb herémen néha láthatók az erek. Ennek mi lehet az oka? Válaszát előre is köszönöm
Tisztelt Kérdező,

Tanácsolok egy személyes megjelenést, ahol a vizsgálat után érdemben tudok válaszolni a kérdéseire. Kérem jelentkezzen be rendelésemre.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor Úr!Fitymaszükületre és gyulladásra Pimafucort krémet kaptam amitől 10 nap után tünetmentes lettem.További 10 nap elteltével kiújjúlt a szükület és ugyanazokat a tüneteket tapasztalom(fájdalmas berepedezett bőr,váladékozás).A kérdésem az lenne ,hogy folytathatom-e a kenőcsös kezelést.Sajnos 10 hétre nincz időpont a szakorvosi rendelőbe a telefont meg nem veszik fel.Válaszát előre is köszönöm Princz Károly TAJ : 018-969-627
Tisztelt Kérdező,

Vizsgálat nélkül nehezen tudok megfelelő választ adni, de valószínűsítem, hogy tartós eredményt csak a műtét hozhat.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor Úr!
Az lenne a problémám, hogy kis ütésre is akár érzékeny a herém, de leginkább a jobb oldali. Alapesetben nem fáj, nincs heremegnagyobbodásom sem, még sok évvel ezelőtt találta el egy kézilabda, azóta lett érzékenyebb. Az utóbbi három évben kétszer voltam urológus magán orvosnál kivizsgáláson, mindig másnál, azonban nem találtak semmilyen rendellenességet. A mellékherék tapintásánál éreztem kellemetlen érzést mindkétszer, ezt akkor jeleztem is nekik, de azok nem voltak begyulladva, semmilyen rendellenességet nem találtak az orvosok. Azt még hozzátenném, hogy általában akkor érzékenyebb, ha a derekam is fáj, nem tudom, hogy köze lehet- e egymáshoz a kettőnek.
Más fájdalom nincs a heréknél, a magömlésem és a szexuális életem is normális, kis ütésen kívül nem érzékeny, mégis zavaró, hogy olyankor igen.
Köszönöm szépen előre is a válaszát!
Tisztelt Kérdező,

Ha már vizsgálták a fenti panaszaival, valószínűsítem, hogy szervi eltérése nincsen.
Esetleg, ha szükségét tartja jelentkezzen be rendelésemre.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Urológus Orvos!
Igaz-e az,hogy a tea és a cukor mentes kávé és a paradicsom és a dióolaj jót tesz a prosztatának?
Köszönettel András
Tisztelt Kérdező,

A paradicsom és a dióolaj jótékony hatású, az első kettőre nincs tudomásom.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Dr. Rákász István!
Érdeklődnék, hogy 10 százalékos free psa, 3.4 Psa, 5.8 tesztoszteronszintnél kell-e aggódnom 47 évesen?
Válszát előre is köszönöm!
Üdv: Ferenc
Tisztelt Kérdező,

A total PSA: 3,4?
Ha igen, évente ellenőrzést javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
tisztelt doktor úr!
olyan problémám adódott hogy többszöri kenet vetel után megsérult a húgycsövem a péniszem végénel , pisilés kozben ,után fáj nagyon ugyanez a helyzet magömlés után . Hallotam a hialuron savas kezelésről. AZ érdekelne , hogy segíthet e ha veszek hialuron savat direkt erre a célra es befecskendezném fecskendővel a húgycsőnyílláson át ?
Tisztelt Kérdező,

nem javaslom, hogy bármilyen összetételű anyagot a húgycsövébe juttasson. Keressen fel urológiai szakrendelést, ahol FLEXIBILIS cystoscópiát tudnak végezni.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Jo napot kívánok !Olyan kérdésem lenne hogy van egy vastag er a peniszemen es sok hajszál er iletve egy olyan amely elkezdet vastagodni lehet etől problémám későbbiekben köszönöm.
Tisztelt Kérdező,

Kérdésére a megfelelő választ csak egy személyes konzultáció alkalmával tudom megadni.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktorúr!

Néha jelentkező alhasi fájdalom, valamint néha gyengébb vizeletsugár miatt fordultam urológushoz. Tapintásos vizsgálatnál mindent rendben talált, továbbküldött ultrahangos vizsgálatra, ott is minden rendben volt. Viszont megjött a véreredményem, a PSA szint 63, azt mondta egyértelműen daganat. Most fogok prosztata biopsziára menni.
Nagyon el vagyok keseredve. Van remény, hogy meggyógyulok? 65 éves vagyok.
Köszönöm
Tisztelt Kérdező,

Először szövettanilag is igazolni kell a prosztatarákot és csak utána érdemes a kezelési lehetőségekről beszélni a kezelőorvosával.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr!

3 éve dohányzom, és egy éve mintha nem lenne olyan erős az erekcióm mint anno. Maszturbálásnál is úgy mond "csak félig áll fel", szexuális életet ugyan úgy tudok élni vele. 18 éves vagyok, közel sem sportolok annyit mint régen, (lehet, hogy ez lenne a probléma?)alkoholt nem fogyasztok túlzott mértékben de az alvás viszont az elég minimális. (átlagban olyan napi 5-6 óra) A vérnyomásommal nincs baj, semmilyen gyógyszert sem szedek. Reggelente szokott lenni merevedésem, de van, hogy egyszer-kétszer a héten elmarad, de azt olvastam ez normális. Mintha a libidóm is csökkent volna amióta ezt a problémát tapasztalom. Boldog párkapcsolatban élek, de suli miatt lehet van egy kis stressz. Ön szerint mi lehet a probléma?
Tisztelt Kérdező,

nagy valószínűséggel pszichés ok áll a háttérben, de azért javasolnék egy urológiai vizsgálatot.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tiszteletem.
Voltam urológusnál fel eve, halistennek prosztata vizsgálat nem történt, (mondjuk nem is bánom).
A panaszom párommal sosem volt gond az évek során.
Azonban bő egy éve, az együttléteink soran, folyamatosan meg kell szakítani azert mert nekem.pisilnem kell, nem sok jon, egy apró mennyiség, de jön, pl ez levetítve egy ora alatt vagy 6x meg kell állnunk.
Nagyon zavar és frusztrál engem, már nem tudom mit kéne csinálnom.
Ahol voltam sztkban ott felírtak egy vizelési inger csökkentő gyógyszert, de en azt kisem váltottam, 28 évesen, nem akarom gyógyszerrel tömni magam. Kaptam egy antibiotikum kurát biztos ami biztos, de ugyan ez, vérvétel semmit nem mutat ki. :( lehet már rá is stresszelek, de munkába is ha elmegyek a mosdóba, 5 perc és érzem, hogy ujra tudnék. Borzasztó. köszönöm szépen.
Tisztelt Kérdező,

Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

Prima Medica Egészségközpontok
