Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Szteroid szedése után kialakult egy vizelet visszstartása probléma főleg éjjel. Visszamaradt vizelet miatt tamsulosim gyógyszert szedek és sajnos vízhajtót is. Érdeklődöm, hogy a tamsulosimot szedhetem-e két naponként bizva abban, hogy megszünik az inkontinencia.
Tisztelt Kérdező,

Panaszaival kérem keressen fel rendelésemen.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Dr. Úr szeretném megérdeklődni hogy égő enyhe viszkető pisilés nél csípő lűktető érzés meg feszítő érzés jelentkezik a húgycső és állítólag hűvely kőzőtt mi lehet a baj
Tisztelt Kérdező,

Panaszaival kérem keressen fel rendelésemen.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor Úr!
56 éves vagyok, eltávolították a méhemet és a petefészkemet 4 éve. Nagyobb tüsszentésre, nehéz tárgy emelése közben elcseppen a vizeletem. Ha 3-4 dl folyadékot iszom utána feszülést érzek az alhasamon és úgy érzem pisilnem kell. Nem tudom jó-e ha tartogatom, vagy inkább sűrűbben ürítsem a hólyagomat.
Válaszát megköszönöm.
Tisztelt Kérdező,

Kérem, hogy keressen fel rendelésemen.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor úr!
Voltam urulógusnál, mert úgy érzem már elég régóta, hogy ha az elmúlt 2 órában nem iszok sok folyadékot, akkor csip a vizelet (olykor mintha szúrna), ráadásul többször érzékelek, legfőbbképp tusolás után égető érzést a nemiszervemben (olyan mintha valami láz és gyulladás ötvözete lenne). Önkielégités sem olyan mint azelőtt, volt olyan is amikor alig éreztem valamit magömléskor.
Tehát voltam urulógusnál, csinált mintát a vesekőröl, prosztatáról de minden a legnagyobb rendben van. Ezután felirt 2 hétre való vizelet tisztitó gyógyszereket, amiket be is szedtem majd csináltam vizelet analizist, de ott is minden a legnagyobb rendben van. Azt mondta az orvos, hogy semmi bajom, csak bemesélem magamnak. Természetesen teljesen normális vagyok és nem lehet egy ilyen dolgot bemesélni. Ugyanakkor nehezített, akadozó vizeletürítés is érzékelek, leginkább ha keveset iszok. Mi lehet a probléma? Azon elmélkedtem, hogy savas-e a vizeletem? De azt nem mutatja ki a vizsgálat? Vagy bármiféle diagnosztikát megtud igy állapitani?
Köszönettel,
Nagy Ádám
Tisztelt Kérdező,

Ahhoz, hogy érdemben segíteni tudjak, szükségesnek tartok egy személyes megbeszélést.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor Úr!
A péniszem felénél az oldalán tompa, néha szúró fájdalom jelentkezett, ahol kitapintható félmerev állapotban egy 2-3cm hosszú ínszerű kemény valami, ami kicsit ki is dudorodik a bőr alól. Normál állapotban nehezen kitapintható, a terület nyomásra érzékeny. Színbeli elváltozás nincs, görbület nem jelentkezett. Nyirokér gyulladás lehet, ha nem közvetlen a makk alatt van?
Előre is köszönöm válaszát.
Tisztelt Kérdező,

Sok minden lehet, urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
A fityma fehér színű, hámlik, ég és viszket. Előtte sose volt ilyen. Antibiotikumot pontosabban Augmentint és canesten krémet használok. De nem tudom mi volna hatásosabb. Ön mit ajánl Doktor Úr . Nagyon elvagyok keseredve .
Tisztelt Kérdező,

Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jó napot doktor ur alhasi fádalmam van vizeletkor de normális a vizeletem és a háziorvosom kivizsgálás nélkül it fel fertözésre utaló atibotikumot azt monta ezt szedjem és nem mullot el (ciprobai 500 mg ot sajnos nem mult el mi lehet az oka néha napján fáj a derekam sérvem sincs mert voltam sebészeten
Tisztelt Kérdező,

Húgyúti kövesség is lehet. Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor úr!

Kb. már lassan 1 hónapja kezdődött el az, hogy gyakran ég vizelés után, vagy kellemetlen érzésem van utána (nem minden alkalommal egyből), valamikor pedig egyáltalán nem és 1 hétig semmi bajom nincsen. Jártam urológián és felirt az orvos gyulladáscsökkentőket, illetve voltam laborba is, nagyon magas fehérvérsejtem van a vizeletben. Szedtem a gyógyszereket (klion, furocef, stb) akkor annyira nem éreztem mintha fájna, és már kezdtem örülni hogy talán elmúlik, de most megint elkezdett nagyon fájni vizelés után, és úgy érzem hogy soha nem fog ez elmúlni. Mit javasol? Köszönöm.
Tisztelt Kérdező,

Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr!

Olyan kérdéssel fordulok Önökhöz, hogy 4-5 évvel ezelőtt rövid volt a fitymafékem, berepedt vérzett és fáj ezért megműtötték bemetszették. Jelenleg hasonló problémával küzdök. Lett rajta ismét egy kisebb repedés ami nem vérzik és minimálisan érzékeny csak viszont zavar. 10-14 nap pihentetés után rendesen működött nem jött ki viszont egy hosszabb aktus utàn visszatért. Tudna esetleg segíteni, van valamilyen kenőcs ami segít begyógyítani illetve rugalmassabbá tenni a bőrt azon a részen?

Válaszát előre is köszönöm.
Kristóf
Tisztelt Kérdező,

Neogranormont vagy Bepanthen kenőcsöt meg lehet próbálni, egyébként vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Kedves Doktornő/Doktorúr!
Három hete diagnosztizáltak nálam akut prosztata gyulladást. Erős tüneteim voltak:akadó vizelet,láz 5napig, pénisz és gáttájéki egető,szúró fájdalom, hidegrázás.Azóta antibiotikumot szedek, ami már előtte is szedtem 3hétig egy varikokele műtét miatt. Zinnatot majd zifrant. Volt egy kis javulás,de 4 napja újra erősödtek a tünetek.
Pár kérdésemre legyen szíves válaszolni:
- prosztata masszázs kezeléssel gyorsítható e a gyógyulás
- éedemes e antibiotikimot váltani
-az ondó ürítés segíti e a gyógyulást vagy csak a megelőzésben van szerepe
- mikortól álhatok vissza a munkába,
szakács vagyok,fizikai munka, a tünetek teljes megszünése után,vagy elkezdhetek előbb,még feszítő érzéssel a gátamnál és a végbelemben
Köszönöm a válaszait előre is!!!
Üdvözlettel,Sz.A.
Tisztelt Kérdező,

Heveny prosztatagyulladást nem szoktunk masszázzsal kezelni. Az antibiotikum váltását a kezelőorvosával beszélje meg
Az ondóürítés jótékony hatású lehet. A munkába állást a kezelőorvosával és a háziorvosával egyeztesse.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

Prima Medica Egészségközpontok
