Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt doktor ur!
Kerdesem az lenne h kb 2hete vettem eszre h a peniszem 1/3ára csökkent a mérete es nem reagal semmire.reggelente nincs erekciom es semmien modon nem kerult izgalmi állapotba.37eves vagyok edidg soha nek volt gondom.az elmult 3honapban 15kilot hiztam es nem dolgozom tehat nincs mozgas.elkepzelheto h ettol lenne?
Elore is koszonom valaszat
Tisztelt Kérdező,

Közre játszhatnak a testi változások is és a megváltozott élethelyzettel kapcsolatos pszichés hatások is.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Dr úr. Fájnak a feréim. Voltam adni Vért és vizeletet és már ugy mentem el az orvoshoz és azt mondta hogy gyulladás van venne és ez okozza a herefájdalmat.Irt ki kezelést antibiltikumot és 2 fajta kúpot egyiket reggel másikat este,és azt mondta hogy majd menjek vissza adni vizeletet hogy elmult e a gyulladás,beszedtem jobb lett de megint elkezdett fájni holnap megyek vissza. Maga szerint ez normális hogy még fáj?
Tisztelt Kérdező,

Vizsgálat nélkül nem tudok érdemben válaszolni a kérdésére.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Szereném megkérdezni, hogy 8-as psa szint mellett és tünetek nélkül elkezdtem szedni a Finaszteridet, esténként 1 tablettát. Csökkenni fog-e ettől a psa szintem. Válaszukat nagyon szépen előre is köszönöm. Üdvözlettel, Kőrösi Sándor
Tisztelt Kérdező,

Csökkenhet a PSA-ja a Finasterid-től, amely megtévesztő lehet, mert csökkentheti esetlegesen meglévő prosztatarák gyanuját.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor úr,nő!

Vesekővel mi a szokásos eljárás terhesség alatt?Panaszok:folyamatos jobb hasi szúrkálás,ami néha megszűnik,hányinger,puffadás is társul néha hozzá,hidegrázás s hányinger is.

Köszönettel:
Tisztelt Kérdező,

A kezelés alapvetően hasonló a nem terhesség alatti időszakihoz. Bőséges folyadékfogyasztás, görcsoldás, fájdalomcsillapítás. ( a nem komplikált esetekben)

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr/ Hölgy!


Szeretném megkérdezni hogy mitől lehet az hogy nagyon érzékeny a makkom?
Nem vagyok körül mentélve. Sokáig nem fogtam meg a makkom hátra húztam a bőrt meg mostam és késsz.


Viszont most hogy össze jöttem barátommal, kell hogy használjam, barátomnak nem olyan érzékeny a makkja mint nekem. Ő sincs körül metélve.
Nekem volt 2018 ban egy rövid fék műtétem, el távolították.

Igazából most úgy tréningelem magam, hogy hátrahúzom a bőrt a makkomról és úgy fekszel be az ágyba, illetve az alsóba is úgy rakom el. Rendszeresen szappannal hátra húzott állapotában mosom.

Köszönettel: Richard
Tisztelt Kérdező,

Sokmindentől lehet érzékeny a makk, például gyulladástól is. Urológiai vizsgálatot javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor úr! Félve irok, mint talán oly sokan, de úgy gondolom tudnom kell, hogy mennyire kell félnem? Tudom azt is, hogy igy, ebben a formában nem lehet gyógyitani, s talán pontos diagnózist sem lehet felállitani. Sokat olvastam az ön, önök oldalán, és tudom azt is, hogy a kérdések 90%-ban az a válasz, hogy keresse fel a rendelőt a paciens. Igy is fogok tenni, de momentán külföldön dolgozok, április végén megyek haza. Bizom abban, hogy pár gondolatot azért tud adni, irni az esetleges problémámról. Előre is köszönöm. Miről is van szó? 58 éves férfi vagyok. Merevedési problémám soha nem volt, és a szexuális életem is mindig a helyén volt. Aztán kb. 5-6 éve kemény fizikai munkát végeztem, aszfaltoztam. Ezen munkát 2-3 éven keresztűl befejeztem, aztán észre vettem, ami korábban normális volt, hogy az egyik herém megnagyobbodott úgy, hogy semmi nem fáj, semmi tünetem nincs. Annyit vettem észre, hogy az egyik herém babaökölnyi, és mintha egyfajta burokban, folyadékos burokban lenne. Természetesen a merevedés sem olyan, mint korábban, és természetesen az a bizonyos Tesztoszteron, vágy sincs meg. És igy van ez már több éve. Semmi nem fáj, nem nől tovább az egyik herém, azonban az ondó mennyiséggel nem látok problémát. Van magömlés, fájdalom mentes minden, csupán egy állapot van, ami egy normális méretű here, és egy megnagyobbodott másik here, valamint némi merevedési probléma van. De ez már kb. 5 éve. Kérem Kedves doktor úr ha tud, ha lehetséges mindezek alapján bármi véleményt alkotni, nagyon hálás lennék. Aztán ha hazamegyek, természetesen fel fogom keresni, és talán a problémát is tudja Tisztelt doktor úr orvosolni. Már csak reménykedni tudok, hogy nem vagyok rákos. Nagyon köszönöm, hogy elolvasta irásom. Várom válaszát. És Kivánok Boldog Karácsonyt, és Boldog Új Esztendőt. Tisztelettel: Fridel Vilmos
Tisztelt Kérdező,

A panaszok alapján nagy valószínűséggel herevízsérve vagy mellékhere cisztája lehet, de vizsgálat nélkül a hererák sem zárható ki, ezért mielőbbi urológiai vizsgálatot javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tiszteletem!
Prosztata vizsgálaton magas lett a PSA értéke (35,61) és kicsit megijedtem.Az orvos biopsia-t javasolt.Nincs esetleg más megoldás?Panaszaim nincsenek.Várom válaszát,köszönöm.Üdv.:Horváth Tamás Pécs
Tisztelt Kérdező,

Ennyi információ alapján egyet értek a kezelőorvosával.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr!

Szeretném megkérdezni hogy mi számít korai magömlésnek?

Az a baj hogy nem bírom sokáig, össze jöttem egy sráccal és húztuk húztuk egymás agyàt, csókolózás .. de én már annyira fel voltam hevülve abban a pillanatban hogy ugye , elővàladék az már meg indult, majd ahogy el kezdett finoman orálisan ki elégíteni el is mentem. Utána meg voltam riadva hogy ilyen hamar???? Neee. De utàna újra volt merevedésem. Én ilyen típus vagyok? Vagy ez miért van? Köszönöm válaszát.
Tisztelt Kérdező,

A korai magömlést elsősorban pszichés eredetűnek tartjuk, de gyógyszeresen is lehet kezelni. Vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt doktor úr!

Pár éve egyszer nagyon felfáztam, kezelték viszont azóta folyamatosan 3 havonta legalább újra előjött és mindig kaptam rá antibiotikumot. Sokra már rezisztens is lettem. Viszont mához 4 hónapra hiába mentem orvoshoz a kellemetlen tünetek miatt nem volt a vizeletemben baktérium. Volt most 1 hónapja részletesebb kivizsgálásom, mert a tüneteim továbbra is ugyan azok mint, mikor fel voltam fázva. A részletes kivizsgáláson sem találtak semmi kórókozót, se gombát, elküldtek annyival, hogy ezen nem tudnak segíteni.
Habár már jóideje nincs kórokozó, ugyan úgy az átlagosnál többet kell pisilnem, esténként előfodul, hogy 5 percenként. Időnként kellemetlen diszkomfort érzetet tapasztalok vizeletürítés után és égést. Alhasam is szokott utánna fájni.
Mi lehet a probléma, milyen vizsgálatot javasol?
Tisztelt Kérdező,

Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
jo napot nekem az lenne a kérdésem hogy aranyerem van és elmentem az orvoshoz de nem vizsgalt meg csak felirt ra egy kenöcsöt es vettem hozza kuppot is a székletem is véres volt a kupp hasznalata utan a vérzés az elmult,most megint véres a székletem és netudom mihez kezdjek orvoshoz nem merek elmenni de viszont nagyon félek hogy milessz velem nagyon szépen köszönöm valaszat.
Tisztelt Kérdező,

Az aranyér nem urológiai betegség. Proktológiai vizsgálatot javaslok Önnek.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

Prima Medica Egészségközpontok
