Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Kedves Dr Úr/Dr. Nő
A 16 éves fiamnak arcüreg gyulladása volt erre kapott Aktív duó antibiotikumot, nem tudom esetleg ennek mellékhatása mert a 6.nap jelentkezett. A makk piros, a húgycső nyílás szintén piros, és időközönként viszket. Nem él nemi életet. Mi lehet, gombás fertőzés? Illetve canesten krémmel lehet-e kenni.
Köszönöm
Tisztelettel Gergely Anett
Tisztelt kérdező!

A leírás szerint lehet gomba. Tanácsolom, hogy jelentkezzen bőrgyógyászati rendelésen.

Üdvözlettel:

Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Édesanyám 94 éves, vizelési problémája van. Használ betétet, de nagyon sokszor cserélni kell. Nem értjük honnan jön az a sok folyadék. Az orvosi kezelést elutasítja. Mit lehet tenni? Nagyon megköszönöm, ha tud tanácsot adni. Üdvözlettel, Bálintné
Tisztelt kérdező!

A kérdés megválaszolására személyes orvosi vizitre lenne szükség. Betét mellett tudni pontosan meghatározni az ürített vizelet mennyiségét.

Üdvözlettel:

Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
T. Doktor! Egy ideje ejakuláláskor az ondó nem lövel csak folyik a péniszemből, 60 éves vagyok . Javítható e ? Előre is köszönöm a válaszát
Tisztelt kérdező!

Korát tekintve sajnos ezzel a tünettel meg kell barátkoznia.

Üdvözlettel:

Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Üdvözlöm. Két napja vizsgálták meg a prosztatámat...ma véres volt az ondóm.
Van összefüggés?Az orvos szerint a koromban megfelelő állapotban van a prosztata,és a vér leletem is normális...
Tisztelt Sólyom Alex,

A prosztata tapintása is okozhat véres ondót, de ez nem gyakori.

Üdvözlettel: Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Tisztelt Doktor Úr!

Két hete két napos Balaton kerülő kerékpár túrán vettem részt és azóta merevedési problémám van, enyhe nyomásérzékenységgel a bal herémben.
A túra közben semmilyen panaszom nem volt. Utána sem, csak a merevedés zavara a tünet.
Utána olvastam ennek a kérdésnek és arra jutottam, hogy az idegek- illetve erekre kifejtett nyomás állhat a háttérben.
Egyébként minden funkcióm működik (vágy, libidó, magömlés...) illetve érzéskiesésem sincsen. Azt is érzem izgalmi állapotban, mintha a vér be akarna áramolni, de nem tud. Illetve valamelyest igen, meg is nő a péniszem, közel merevvé is válik, de csak rövid időre, nem tartósan (közösülés már nem megy), illetve nem teljesen (kb 80-90 %).
Azt szeretném megtudni, hogy mindenképpen keressek e fel orvost a kérdésben, vagy ez magától rendeződni fog (12 nap telt el a túra óta), illetve milyen lehetőségeim vannak a rendbehozazalára magamnak (ilyesmikre gondolok, hogy tornáztassam, jegeljem..), illetve orvosilag milyen lehetőségek merülnek fel, ha ez így marad hosszabb távon is.
Köszönettel!
Tisztelt Szivós Gábor,

A merevedési zavarnak számos oka lehet, akár egy ilyen kerékpározás okozta trauma is. Ez jó eséllyel spontán rendeződni fog pár héten belül. Ha nem, akkor urológiai vizsgálatot javaslok.

Üdvözlettel: Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
:
Üdvözlöm!
Férjemmel babát szeretnénk, de sajnos harmadjára sem jött össze, ellenben a fertőzéssel, ami mindkettőnknél kialakult a próbálkozásaink alatt. Nálam sajnos ez nagyon gyakori betegség. Azóta én már nem észlelek tüneteket, viszont a férjemnél fitymaszűkület alakult ki a fertőzés következtében. Kenetvizsgálatra nem tud elmenni. Mit tanácsol, mivel kezelhetnénk ezt??? Esetleg van valamilyen vény nélkül kapható gél e célra? Kezelés után mennyit kell várnunk az újbóli próbálkozásig? És mit tehetnék annak érdekében, h mihamarabb sikeres legyen a tervünk és ha esetleg meg is fogan, akkor meg is tudjuk tartani a babát? Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Beatrix,

Vizsgálat nélkül nem tudok érdemben hozzászólni a kérdéshez.

Üdvözlettel: Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Kedves Doktor Úr! Lányom kismama, babája anyatejes. Ma elment panaszaival gyakori vizelés, derektáji folyamatos fájdalom, mely mozgásra erősödik orvoshoz.azt mondták neki hogy mivel szoptat nem kaphat semmit, tartózkodjon melegben majd elmúlik, igyon sokat. Kérdésem az lenne ha vesemedence gyulladásról van szó, akkor kismamaként milyen készítmény jöhet szóba, hogy elmúljon? Algopirinre érzékeny. Köszönöm
Tisztelt Kérdező,

A gyakori vizelési inger több okra visszavezethető.
Ha a helyzet megengedi úgy egy urológiai vizsgálat szükséges lehet. Várjuk Önöket a rendelésünkre.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Pèniszemen pöttyök vannak a nyelveken is szintén hov-re gyanakszik 2szer voltam urológián azt monta nincs semmi baj. De szerintem elèg nagy baj van mert gyorsan terjed.
Tisztelt Kérdező,

Panaszaival forduljon bőrgyógyászhoz.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor Úr!
Férjem Duodart kapszulát kezdett szedni prosztata megnagyobbodás miatt.
A betegtájékoztatóból nem derül ki egyértelműen,hogy minden szexuális együttlétnél óvszert kell használni, vagy csak abban az esetben,ha terhességet terveznénk vagy terhes lennék. Ha ezek az okok nem állnak fenn, akkor elhagyható az óvszer használata?
Előre is köszönöm a válaszát!
Üdvözlettel: Kincsei Réka
Tisztelt Kérdező,

A Duodart szedése nem teszi szükségessé az óvszer használatát.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Udvozlom onoket olyan kerdesem lenne van e olyan keszitmeny smi potencianovelo kesleltető egyben?
Tisztelt Kérdező,

Kérem a kérdését pontosítani. Ha javasolhatom keressen fel rendelésünkön.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK