Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt dr úr/nő
Az a kerdéssem lenne hogy fityma szükületem van .
De nyugalmi állapotban nagyon pici a péniszem mert elég túlsúlyos vagyok így csak merev állapotban lehet látni.
Azt szeretném kérdezni hogy körbe kell metéltetni azt merev állapotban lehet e?
Tisztelt Uram!

A megnevezett műtétet normál vérteltség mellett végzik el.

Üdvözlettel:

Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor Úr/Nő!
Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy múlthét kedden szex után húgyúti fertőzés tünetei jelentkeztek nálam. Csütörtökön vettem Urogin belsőleges folyadékot, illetve csalán teát iszogattam és a tüneteim harom nap utan egy napra el is múltak, majd estére megint éreztem egy nagyon pici kellemetlenséget odalent vizelésnél illetve ingert. Ilyenkor is menjek el urulógushoz? Vagy eleg ha veszek még erre való gyógynövény kapszulát? Más fájdalmaim nincsenek.

Köszönöm előre is válaszát!
Tisztelt hölgyem!

Tanácsolom, hogy a panaszai alapján keressen fel egy bőrgyógyászati (STD) ambulanciát.

Üdvözlettel:

Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Jó napot
Édesapámnak ma felhelyeztek egy nagyobb katétert. Mert a prosztatája megnagyobbodott és elkezdte kinyomni az előző katétert. Most arra panaszkodik hogy ingere van de nem tud pisilni vagy csak nem veszi észre de eközben szorulása is van. A szorulása akadályozhatja a katéter működését? Ha nem múlik a szorulása mi a teendő?
Válaszuk előre is köszönöm.
Tisztelt Kérdező,

A katéter okozhat elvileg székrekedést, de a katéter vizelésének problémái miatt tanácsolom, hogy jelentkezzen be a katétert felvezető intézetbe felülvizsgálatra.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Két hete nem szűnő jobb vesetájékrók kisugárzó fájdalom miatt kerestem fel urulógust.A fájdalom hol az egész deréktájamba, hol a jobb oldali petefészek vonalába, hol pedig a hátamba sugároz ki.De leggyakrabban a derék és vesék vonalába.Sűrű vizelési ingerem van. Nospa és cataflam nem használ. Nehezen ülök, fekszek, a járás is néha fájdalommal jár. Az urulógus ezt írta az ambuláns lapomram,idézem: "jobb oi vesében egy kisbabnyi echodesn képlet centrálisan. Jobb oi pyelonkő nem teljesen magyarázza panaszát.Üregrendszeri tágulat nincs."
Vizelet:ül. 53 bakt., 7 laphám,,4 kristály.
Rowatinexet és Aflamin 100g írt fel, és elküldött rheumatológiára.
Kérdésem, hogy ennek a fájdalomnak az enyhítését akkor tényleg más irányba kell keresnem?Nem urulógián?
Előre is köszönöm szépen válaszukat.
Tisztelt Kérdező,

A leírás alapján valószínűleg panaszai eredete urológiai jellegű. Tekintettel az ismétlődő panaszaira, ismételt vizsgálatot javaslok, akár a hasi ct vizsgálat elvégzése is szükségessé válhat.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Mi lehet a bajom a peniszem viszket eget szur , olyan mintha be varasodna de az nem var valami feher valsmi,es a labam kozot ahol a peniszem van valadek keketkezik
Tisztelt Kérdező,

Panaszával első körben bőrgyógyászati vizsgálatot javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Üdvözlöm

Az ért keresem önt
Mert a párommal babát szeretnénk mán régóta de valami oknál fogva nem jön össze!!!
Tebig mán van egy lányom a volt páromtol!!!

És az lenne a kérdésem
Hogy néztem az interneten a
Novafam MAN méhpempő kapszulát
És hogy ez a vitamin segíthet e???

Előre is köszönöm válaszát
Tisztelt Kérdező,

Panaszai, esetlegesen meddőségének megállapítására andrológiai vizsgálatot javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor Úr!

Fél éve volt prosztata műtétem (TRUMF), előtte 1 hónapig
állandó katéterem.

A műtét jó sikerült, hamar normalizálódtak a dolgaim. (minden szempontból)
A szövettan is rendben volt.

Az egyhónapos kontrolon POSDUTAM gyógyszert írt fel Nekem a Doktor Úr
amit a mellékhatások olvasása után nem mertem szedni.
(rák, impotencia, mellrák)

Mi a nagyobb kockázat , ha szedem, vagy ha nem? Ön mit tenne ?
Tisztelt Kérdező,

Kérem fogadja el a kezelőorvosa javaslatát.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Dr.
44 éves vagyok, igen korán kezdődő 18 éve fennálló vizelési problémáim, UHN látható jelentős meszesedés, tükrözésen merev hólyagnyak és egy útban levő prosztata lebeny miatt TURP műtétem volt 2 hete.
Sajnos ahogy hazaengedtek igen hamar, (hiába vigyáztam) 6. napra bevéreztem, reggelre teljesen bealvadt a hólygomba a vér és a nagyobb darabok miatt eldugult, nem tudtam kipisilni, ezt napokig próbálták mosni, majd amikor valamennyire felhígult és kivették a mosató katétert sokat ittam és teli hólyaggal szerencsésen kitudtam préselni pár hatalmas keményebb darabot a majdnem megint eldugította.
Pár napja ismét otthon vagyok, még pisilés elején van pár vércsepp főleg éjszaka, de azután már tiszta jön.
Ez gondolom a húgycső részi sérülések és az OTIS bemetszés sebe miatt is lehet.
Kérdezném, mit tehetek, hogy ne vérezzek be, ha örökletesen sajnos hajlamos vagyok rá, mint kiderült édesapám egyszerű tükrözés után is 3 napig vérzett.
Mire kell különösen vigyáznom?
Eddig csak azt mondták ne emeljek 5kilónál többet, ne kerékpározzak és rázkódjak.
Jelenleg betegszabadságon vagyok egyedül, így kénytelen leszek előbb utóbb ellátni magam és kimenni otthonról.
Ezen kívül szeretném tudni hány hetet kellene várni, hogy kipróbáljam működik-e még a férfiasságom.
Hajnalban történik így is részleges merevedésem, ettől is félek ne okozzon ez is vérbőséget, de előbb utóbb azért érdekelne árt vagy használ megpróbálni képes vagyok-e egyáltalán merevedésre, önkielégítésre még a műtétet követően. Minden úgy működik-e mint előtte.
Ezeket mikortól érdemes csak megpróbálni, hogy ne veszélyeztessem a gyógyulást?
Köszönettel,
Miklós
Tisztelt Kérdező,

A legelső és legfontosabb javaslatom a bőséges folyadékbevitel, további problémák esetén keresse fel ismételten az Önt ellátó intézetet.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor Úr!
A férjemnek a bal heréje meg nagyobbodott voltunk Urológián elküldte laborba Tumor marker is volt az eredménye : Totál béta HCG < 0,5 **
AFP <1,10
Meg tudná mondani ez mit jelent? Nagyon aggódom és a kontroll időpontja még nagyon messze van!
Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelettel :egy aggódó feleség
Tisztelt Kérdező,

Ennyi információ alapján nem tudok érdemben hozzászólni a kérdéshez.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr,
Lehet jelentkezni Önöknél is vesekő zúzásra ? végeznek ilyen beavatkozást a Széna Téri rendelőben?
Tisztelt Kérdező,

Tudunk időpontot adni vesekő zúzásra, amennyiben az előzetes urológiai kivizsgálás során azt indokoltnak tartjuk.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

Prima Medica Egészségközpontok
