Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelet Doktor Úr!
Szeretnék tanácsot kérni. Én egy 20 éves fiatal vagyok. Körülbelül egy éve arra lettem figyelmes hogy a jobb oldali herém érintésre enyhén fajdalmas és a fájdalom felhat egy pontba a has alatti részre. Elmentem Urológia vizsgálatra ahol meg is vizsgáltak de nem találtak semmi különöset és azt mondták hogy lehet mellékhere gyulladás. Azonban már majdnem egy év eltelt és a fájdalom nem múlt el és az utóbbi napokban erősödött is. Azt szeretném megkérdezni hogy Ön szerint mit kellene tennem? Menjek el újra vizsgálatra vagy ezek a tünetek "normálisak" akkor ha lehet mellékhere gyulladásom volt hiszen más tünet nincs és a heréken se érzek most se semmi különöset?
Nagyon szépen köszönöm a válaszát!
Tisztelt Kérdező,

Tanácsolom, hogy keresse fel rendelésemet, dokumentációival együtt.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor ur!

Babavallalas elott allunk es 2010 ota van vesekovem. Legutobb kb 1 eve volt vele panaszom, ilyenkor nospa/ algopyrin injekciot szoktam meginni. Jelenleg az ultrahang kovet nem, csak meszesedest mutatott illetve a vizeletem a nagylabor szerint Ca oxalattal suritett. 2 kerdesem lenne ezzel kapcsolatban:
1: Mit ajanl terhesseg eseten az klyennproblemaval kuzdoknek? Milyen fajdalomcsillapitasi modot valasszak ha gorcsolni kezd?
2: Milyen terhesvitamint javasol? Kalcium es C vitamin bevetelt tekintve leginkabb. ( hoshimoto pajzsmirigy gyanu is fenn all igy a jodot is kerulnom kell.

Valaszat elore is koszonom,
Dora
Tisztelt Kérdező,

1: Bőséges folyadékbevitel
2: Meleg ülőfürdő kezdődő görcs esetén
3: Hasi uh végzése az esetleges vesekövesség irányába.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Dr Úr! /De Nő!
Olyan problémával állunk szemben amivel nagyon tanácstalanok vagyunk. A párommal fèl ève vagyunk együtt! Nála jelentkezett tünet a következő : ez egyik herèjèben folyadék van felgyülemledve. Picit nagyon is neki de nem okoz fájdalmat csak kellemetlen neki. Valamint vizelet után csípő égő èrzèst tapasztalt. Elment urológushoz aki vizelet tenyésztést kèrt baktérium illetve gomba jelenlétével kapcsolatban de negatív lett. A folyadék felgyülemlèsère pedig azt mondta nincs különösebb gond, lehet úgy marad de nincs tennivaló vele. Figyelni kell és ha nagyobb vagy fáj akkor vissza kell menni. Illetve érte hogy a partner is vizsgáltassa ki magát. Én természetesen elmentem szintén nőgyógyászatra ahol semmit nem találtak. Hozzáteszem nekem sosem volt semmilyen némi betegségem meg gombás fertőzés sem. Ő kapott doxicilint valamint apranax dolot 5 napos korában. A leletèben az volt hogy váladék van a húgycsövèben. Jelenleg az helyzet hogy bevette az 5 napos kúrát a csípő égő érzés elmúlt de most még piros pöttyök jöttek ki neki amit megint nem tudunk mire vélni. Kérdésem az lenne hogy mi tèvők legyünk? Keressünk fel egy másik urologust? Én rajta kívül nem folytatok szexuális kapcsolatot senkivel ès ő sem rajtam kívül. Neki az előző kapcsolatában a partner valószínűleg viszont igen. Ès voltak is többször gombás illetve gyulladásos betegsègei. Itt is felmerül egy kérdés ami szintén problémát okoz hogy ha az előző kapcsolatából kaphatott el valamit létezik hogy évek múlva jön elő a tünet? Korábban is volt a páromnak hasonló tünetei. Akkor krémet illetve augmentint kapott rá. Nagyon arra gyanakodunk hogy esetleg az előző kapcsolatából kaphatott el valamit és nem lett kikezelve eléggé? Nagyon köszönöm a válaszát
Tisztelettel
Pásztor Ildikó
Tisztelt Kérdező,

Tanácsolom, hogy a partnere forduljon bőrgyógyászhoz.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor Úr! Trigonitis milyen kezelési módszerekre hány %-ban gyógyul? Gentamicines hólyag installáció hány %-ban hoz teljes gyógyulást? Ilyenkor a hólyag nyálkahártyába mélyen beágyazódnak a baktériumok? Vagy miben más a visszatérő húgyuti fertőzésektől?
Tisztelt Kérdező,

Panaszaival és az összes dokumentációjával várom rendelésemen.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor Úr!
Egy olyan problémával fordulok ide amivel nem tudom mihez kezdjek.Elég fiatal fiú vagyok még(19 éves) ,nem volt nemi kapcsolatom senkivel de a nemiszervemen már egy ideje észrevettem kis fehér leginkább apró pattanásokra hasonlító pöttyöket(nem viszket,nem irritál,tünet mentes).Ezek megjelentek a fityma alatti részen is.Van amiért aggódnom ? Illetve veszélyt jelent ez másra közösülés esetén ?
Tisztelt Kérdező,

Kérem, hogy személyesen jelenjen meg rendelésemen.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Üdvözlöm! A péniszemen, főleg a makkomom piros pöttyök jelentek meg szeretkezés után, viszket és kellemetlen. Urológiára csak szeptemberre kaptam időpontot. Tud nekem segíteni? Itt a telefonszámom: 06308450975
Tisztelt Kérdező,

Tisztelettel javaslom, hogy keressen fel egy bőrgyógyászati rendelést.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor Úr!
66 éves vagyok. Diagnosztizált peyronie betegségem van, ami nem túl veszélyes. Fájdalmat nem érzek, merevedésem van, csak hamar véget ér. Ez nyílván a kor miatt is lehet, de gondolom a betegség is hatással van rá mint fizikailag, mint pszichésen. Kérdésem, hogy a potencianövelő szerek lehetnek-e káros hatással a hímvesszőre a peyronie kór miatt? Ha nem, akkor Ön milyen potencianövelőt ajánlana a merevedés meghosszabbítása érdekében?
Előre is köszönöm megtisztelő válaszát.
Tisztelt Kérdező,

Javaslatot csak személyes találkozás, megbeszélés és vizsgálatot követően tudok Önnek adni.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor Úr!

Habár én nem vagyok férfi, de a páromnak (22 éves), jobb oldali heréjén ciszta található, ami miatt kórházban is volt már és ritkán enyhe fájdalom is megjelenik. Kellemetlenül érezném magam a kérdésem miatt, ezért nem teszem fel neki. A kérdésem az lenne, hogy ez a ciszta befolyásolja-e a merevedést? Tehát okoz-e merevedési zavart? Valamint, hogy szükséges lenne-e mihamarabb orvost felkeresni vagy sem?

Előre is köszönöm!
Tisztelt Hölgyem!

A herezacskóban lévő ciszták általában nem befolyásolják a merevedést, legfennebb pszichésen javaslok urológiai vizsgálatot,

Üdvözlettel:

Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Udv David 31 eves ferfi vagyok par hete maszturbálás utan kise égi érzést észleltem a makkom on gondoltam ki dörzsöltem. Viszont az ota ha maszturbálók vagy a párommal vagyok utana a makkomon piros foltok jelennek meg égő erzes es fityyman is ot mint ha kisseb hólyagokra hasonlítana es meg is duzzad. Folyás váladékozás nincs viszketés se. A tünetek par nap alat 0ra csökkennek viszont maszt..as vagy szex utan ujra jelentkeznek. Valaszt elore is köszönöm. Szep napot
Tisztelt Uram!

Vizsgálatot javaslok bőr- és nemibeteg gondozóban (STD-szakorvosnál).

Üdvözlettel:

Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor úr!
Pár nappal ezelőtt nemi közösülés közben a barátnőmmel, fájdalmat éreztem egy két mozdulatnál a péniszemnél. Ezután arra lettem figyelmes hogy a makkom csúcsa alatt kétoldalt két kis piros csík jelent meg. Először azt hittem hogy esetleg megsértettem a bőrt és kicsit megszakadt ezért az seb. Viszont pár nappal később jelentkezett a vizelés közben csípő fájdalom illetve ha vizelet kerül arra területre ahol kialakult a két piros csík akkor is égető/csípő érzést érzek. Továbbá a makkom csúcsa alatt (a két piros csík között) a lágy bőr mintha be lenne dagadva kissé ezért olykor nehézkes a bőr visszahúzása. Olykor a piros csíkoknál nagyon kevés gennyes váladékot is találok. Illetve megjelentek a péniszem bőrének külső részénél piros pattanás szerű kiütések amiknek a tetején egy fekete pont található (ez nem fáj nem is viszket). Egyenlőre Canesten krémmel szoktam kenegetni. Előre is köszönöm a válaszát!
Tisztelt Uram!

Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Üdvözlettel:

Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

Prima Medica Egészségközpontok
