Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!

Január elején volt egy enyhe felfázásom (gondolom én), mert vizelés közben és után csípett a péniszem. Mindezt megelőzte egy hosszas átfagyás, ezért gondoltam erre.
Ez elmúlt egy-másfél hétre rá, de azóta is fennmaradó tünet hogy a makkom kicsit csíp néha (nem fedeztem fel benne rendszerességet), illetve olyan érzésem van mintha mindig pisilnem kellene, és ülés közben a gátamnál olyan érzésem van mintha begörcsölne egy rövid pillanatra valami. Ahhoz tudnám hasonlítani mintha összeszorítanám a farpofáim erősen.
Tisztelt Uram,

ezen panaszait szakorvosi vizsgálat nélkül nehéz diagnosztizálni. Rendelőnkben készséggel állok rendelkezésére, egy konzultációra illetve ha állapota azt kívánja, akár laboratóriumi vizsgálatra is.

Üdvözlettel:

Dr. Kállai László

Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Főorvos úr!
Azt szeretném kérdezni,hogy Psa 0,730 ng/ml laborértékek normális, elfogadható? Köszönöm.
Tisztelt Uram,

ez a PSA érték normál tartományban van.

Üdvözlettel:

Dr. Kállai László
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr!
Novemberben felfazásos tünetekre monuralt es ciprinolt kaptam,de nem múltak a tünetek csak mérsékelődtek. Urológus hasi ultrahangot,vizelet tesztet nézett a szerint is minden rendben. Kaptam nitrofurantoint, uro vaxomot, de hol jobb volt,hol nem. Nőgyogyasznal is jartam aki csinalt citologiat,annak rendben volt az eredménye,de fluomizint és hüvely regenerálo tablettat is írt. Synlabban csináltattam vizelet tenyésztést és negatív lett.
A tüneteim nagyon enyhén,de megvannak. Naponta többször "érzem a hólyagomat". Nem fáj csak érzem,néha pisilés után enyhe égő kellemetlen érzetem van 1-2 percig főképp ha kevés vizelet ürül. Vizeletem sokaig tudom tartani,sőt a kellemetlenség érzése megszűnik ha tele a hólyagom.
Ön szerint ez mi lehet,hova kellene fordulnom vagy milyen vizsgálat ami kiderítheti a bajom? Üdvözlettel: Ani
Tisztelt Hölgyem,

az ilyen jellegű panaszok hátterében gyakorta nem található szervi eltérés.
Rendelőnkben, készséggel átbeszélünk önnel egy másodlagos szakvéleményt.

Üdvözlettel:
Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr!
Vizeletben magas baktériumszint esetén milyen további vizsgálatokat érdemes elvégeztetni, hogy azoknak a birtokában lehessen orvoshoz fordulni?
Tisztelt Hölgyem,

amennyiben már rendelkezik vizelettel kapcsolatos laborlelettel, nyugodtan lehet urológushoz fordulni.

Üdvözlettel,

D. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jo napot kívánok ! Az lenne a kérdésem sok er van a nemi szervemen . Ugy latom ne melyik egyre vastagabb lehet etől bajom kesobb vagy sem 25 eves vagyok válaszát köszönöm.
Tisztelt Kérdező,

Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Üdv!
Pár napja piros pöttyök, foltok jelentek meg a péniszemen amik viszketnek is, Élek nemi életet páromnak semmi baja, egy hete antibiotikumot szedek olvastam hogy attól is lehetnek ezek a problémák. Elkezdtem kezelni kamillás borogatassál és naturland unguentum boraxatum kenőccsel. A kenőcsöt csak a fityman a bőrömre kentem, vagy közvetlen a makkra is lehet ahol a piros foltok vannak? Féltem oda kenni nem tudom hogy szabad-e. Ezek a megoldások megfelelőek lehetnek a problémám orvoslására vagy esetleg keressek fel egy szakembert, válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Kérdező,

Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Kedves Doktor úr!

Egy hete fáj, irritált a hugycsovem főleg vizelés után hosszu ideig. A vizeletem olyan mint a szuretlen sör: habos es erősen zavaros de más felfazasos panaszom nincs. Adtam le reggeli általános vizeletet es tenyesztest (minek még nincs eredménye) de az általánosnak már van. : ph:7, morbiditas zavaros, uledekvizsgalat pozitiv, amorf szemcsék sok. A többi eredmény negatív. Magnéziumot és folsavat szedek.
Mik okozhatják a fájdalmat és mit tehetnék hogy ne fájjon?
Tisztelt Kérdező,

A homokürítés is okozhat ilyen panaszokat vagy húgyúti fertőzés is. Vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt doktor ur!
Kerdesem az lenne h kb 2hete vettem eszre h a peniszem 1/3ára csökkent a mérete es nem reagal semmire.reggelente nincs erekciom es semmien modon nem kerult izgalmi állapotba.37eves vagyok edidg soha nek volt gondom.az elmult 3honapban 15kilot hiztam es nem dolgozom tehat nincs mozgas.elkepzelheto h ettol lenne?
Elore is koszonom valaszat
Tisztelt Kérdező,

Közre játszhatnak a testi változások is és a megváltozott élethelyzettel kapcsolatos pszichés hatások is.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Dr úr. Fájnak a feréim. Voltam adni Vért és vizeletet és már ugy mentem el az orvoshoz és azt mondta hogy gyulladás van venne és ez okozza a herefájdalmat.Irt ki kezelést antibiltikumot és 2 fajta kúpot egyiket reggel másikat este,és azt mondta hogy majd menjek vissza adni vizeletet hogy elmult e a gyulladás,beszedtem jobb lett de megint elkezdett fájni holnap megyek vissza. Maga szerint ez normális hogy még fáj?
Tisztelt Kérdező,

Vizsgálat nélkül nem tudok érdemben válaszolni a kérdésére.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Szereném megkérdezni, hogy 8-as psa szint mellett és tünetek nélkül elkezdtem szedni a Finaszteridet, esténként 1 tablettát. Csökkenni fog-e ettől a psa szintem. Válaszukat nagyon szépen előre is köszönöm. Üdvözlettel, Kőrösi Sándor
Tisztelt Kérdező,

Csökkenhet a PSA-ja a Finasterid-től, amely megtévesztő lehet, mert csökkentheti esetlegesen meglévő prosztatarák gyanuját.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK