Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Ha a vizeletben nem urophatogén baktérium van, akkor mi okozza a vizelési fájdalmat Szakorvosi utasításra nitrofurantoint szedek már 4 napja, van értelme tovább szedni? Nagyon nem érzem jól magam tőle.
Kedves Kérdező,

Sokminden okozhat fájdalmas vizelést, például húgyúti kövesség is. Vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel: Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt dr.Úr,vagy dr. Nő!
Egy külföldi klinikára mentünk lombik kezelésre.Páromnak itthon is volt nem egyszer spermavizsgálata,és minden a legnagyobb rendben volt.A kinti klinika javasolta, hogy szeretnének ők is egy spermavizsgálatot,mert más eredmények szoktak kijönni.
Az eredmény: teratozoospermia.
Ezzel vajon mi a teendő?

Várom válaszukat!
Kedves Kérdező,

Forduljon andrológushoz a kérdéssel.

Tisztelettel: Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Tisztelt Doktor Úr! 2 napja jelent meg egy duzzanat a húgyhólyag nyílásnál, kb 1 centiméter átmérőjű lehet. Nincs fájdalom. Nincs véres vizelet. Nincs vizelési probléma. Csak kitapintható ez a duzzanat. Nem okoz fájdalmat a kitapintása. De kemény, golyószerű. Mintha nőtt volna másnapra, de talán visszahúzódott kicsit azóta. Ülésnél érzékelhető. Húgyuti fertőzést viszont érzékelek. Nőgyógyász nem tapasztalt rendellenességet, de nem nyugtatott meg, mert van ott valami. Érdemes lehet ezzel urulógust felkeresni? Mi lehet a probléma? Köszönettel, Horváth Helga
Kedves Kérdező,

Például húgycső melletti ciszta is lehet. Javaslok urológiai vizsgálatot.

Tisztelettel: Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt dr úr/hölgy 25 eves vagyok es candilomám van hpv virusos szemölcsök a nemi szervemen a méhszámon is van most az a kerdés hogy ezel urologus hoz menyek vagy bőrgyogyászatra nőgyogyásznál mar voktam nem mondot semit hogy hogyan tovább válaszát előre is köszönöm.
Kedves Kérdező,

Ezzel bőgyógyészok, esetleg STD szakemberek szoktak foglalkozni.

Tisztelettel: Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
11milis ciszta van a vesen a fiamnak
Kedves Kérdező,

Az ennyire kicsi vesecisztákkal általában nincs teendő.

Tisztelettel: Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Tisztelt Doktor Úr!
Pár hónapja olyan erzésem van hogy álandóvan pisilnem kell ! Voltam nőgyógyászati vizsgálaton ott minden rendben volt és azt mondta a doki hogy ilyen előfordul a nőknél , de én csak 21 éves vagyok ! Legjobban az estelyi alvás előtt érződik ez ! Volt homok a vesémbe is , de szedtem rá gyögyszért , de ez akkor sem változott ! Szükséges esetleg valami visgálat?
Tisztelt Hölgyem,

igen, urológiai vizsgálatot javaslok

Tisztelettel: Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Tisztelt Doktor! Augusztus 24-én távolítottak el nálam 2 aranyeres csomót, melyek 3-4. stádiumban voltak, 26-án jöhettem haza. Konkrét információt nem kaptam a kórházban, csak, hogy pár napig még váladékozni fog. A kérdésem arra vonatkozna, hogy székelésnél vérzik még, illetve ami meglehetősen kellemetlen, hogy állandó jelleggel váladékozik. Úgy érzem nem csak a sebek, hanem a végbelem is. Legalábbis olyan érzés, mintha minimális mennyiségű híg fekália is távozna belőlem, legfőképp szellentéskor. Elnézést a megfogalmazásért, nem tudom másképp körülírni. Minden székelés után betadineos ülőfurdőt veszek, illetve székletlazító szedését javasolták még, amit meg is tartok. Étkezésre és folyadekbevitelre figyelek. A fájdalom elviselhető és nem is állandó, de szedek még rá gyógyszert. Fekvő helyzetben feszül, de ülni sem mindig kellemetlen. Nyilván érzem egész nap, hogy történt ott valami. Remélem csak türelmetlen vagyok és ezek a dolgok normálisak a műtét után. Meddig számíthatok még ezekre a kellemetlenségekre? Szeretnék a jövőhéten visszaállni munkába, nem tudom lehetséges lesz-e már. De ezekkel a velejárókkal meglehetősen diszkomfortos lenne. Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Hölgyem,
Az aranyeresség nem urológiai betegség, a panaszaival, kérdéseivel kérem forduljon kezelőorvosához.

Tisztelettel: Urológiai Központ
Tisztelt Doktor Úr!
A következő problémával fordulok Önhöz. Mi okozhatja a szexuális vágy hiányát? Több partnerrel is próbáltam eredménytelenül. Hiába esztétikailag vonzó számomra a nő, hiába igénylem az érzéki / romantikus kapcsolatot vele, szexuális vágy nem alakul ki semmilyen esetben sem (vágy hiányában pedig erekció sem jön létre). Ez a probléma lényegében folyamatosan, tizenéves korom óta fennáll, nem hirtelen alakult ki (jelenleg 20as éveimben járok). Egyéb fizikai tünetet nem tapasztaltam, a másodlagos nemi jellegek sem torzultak. Esetleg valamilyen fejlődési rendellenesség állhat a háttérben? Nagyon hálás lennék ha támpontot tudna adni a probléma okának feltárásához.
Tisztelt Kérdező,

Leginkább pszichés ok állhat a hátterében, lehet szervi, például hormonális oka is. Első vonalban urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr!
Sajnos már teljes elkeseredés miatt írok. Párom hosszú éve cukorbetegségben szenved, és 4 hónapja merevedési zavarral küzd. Hajnali merevedése van hogy fél órát is tart, de ha együttlétre kerül sor, nem lesz teljes a merevedèse, és csak nehezen vagy egyáltalán nem tud elélvezni. Már teljesen ki van emiatt lelkileg, a kapcsolatotunk is veszélybe került. Nem hisz abban, hogy ezen lehet segíteni. Érdeklődnék, hogy van e megoldás erre a problémára, és milyen vizsgálat szükséges? Előre is nagyon köszönöm a választ.
Üdvözlettel,
Kreitner Viktória
Tisztelt Kérdező,

Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jo napot kivanok,
Egy javult de kronikus prosztata gyulladas eseten javasolt e termal gyogyviz?
Koszonom
Tisztelt Kérdező,

Nem jelent abszolút kontraindikációt, de ezt inkább a kezelőorvosával kellene megbeszélni.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

Prima Medica Egészségközpontok
