Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Prosztatanagyobbodás okoz problémákat - a szokásos tünetekkel, többek között húgykövek is keletkeztek.
Amióta Duodartot szedek, szinte elmúltak a tüneteim. Ugyanakkor azt is mondta orvos, hogy nem ajánlatos ezt hosszabb távon szednem, inkább meg kellene műteni. 52 éves vagyok, nem sietném el a műtétet, ezért hálás lennék egy másik orvosi véleményre, hogy a gyógyszerszedés akár éveken keresztül is megfelelő megoldás-e, ha így nem jelentkeznek komoly problémák?
Gábor
Tisztelt Uram,

A kérdését előző napon már feltette. Az megválaszolásra került.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Jó estét! Az lenne a kérdésem hogy az egyik heréje a fiamnak elő került és a mostani ultrahang vizsálaton úgy látta az orvos hogy a lágyéknál van . Az lenne a kérdésem hogy az még el tud vándorolni onnan vagy marad ott? Örülnék ha ott maradna és így tudnánk hogy megvan mert az első ultrahang vizsgálaton nyoma sem volt rejtett here volt.köszönöm a válaszát előre is!
Tisztelt Asszonyom,

Kérem hogy jelenjen meg rendelésemen, fontos probléma, ezért kérem, hogy személyesen keressen fel.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Jó napot kívánok!
Én Malanovic Vanessa vagyok, és azzal a panasszal fordulok Önökhöz, hogy visszatérő felfázással küszködök. Próbáltam már elég sok mindent, hétfőn felhívtam a nőgyógyászomat, aki antibiotikumot írt fel, mindegyik orvos csak azt írja fel, de nem használ. Egy ideig utána jó, majd ismét visszatér. Nem tudom már kihez fordulhatnék, eléggé el vagyok keseredve. Folyamatosan csip a vizeletem, ami együttlét után még intenzívebb. Próbálok mindenre odafigyelni, de semmi nem elég. Remélem Önök tudnak segíteni. Előre is köszönöm válaszukat.
Tisztelt Hölgyem,

Itt az ideje, hogy végre érdemi dolog is történjen. Kérem keresse fel urológiai szakrendelésünket, vizsgálatot javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Jónapot kivánok! Az lenne a panaszom hogy a jobb herém néha fáj. Semmi duzzanatot nem tapasztaltam se pirosodást. Napözben szokott fájni estig. Mikor reggel felkelek akkor már nem.
Tapintásra a here “mellet” az a csö mintha vastagabb lenne. Akkor faj jobban ha a here alját vagy a fölsö részét nyomom meg enyhèbben. Lehet valami komolyabb is vagy siman a faradság miatt?2
Tisztelt Uram,

Mindezt egy személyes megjelenés alkalmával tudnánk megbeszélni. Kérem keresse fel urológiai szakrendelésünket, vizsgálatot javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Rákász Doktor Úr!
Prosztatanagyobbodást állapítottak meg nálam, aminek minden szokásos tünete megvan. Eddig Duodart gyógyszerrel nagyjából sikerült kezelni, de azt hallottam, hogy azt jó lenne nem tartósan szedni. Olyan műtétet javasoltak, aminek során a prosztata egy részét eltávolítanák és a húgyköveket zúzás után szintén eltávolítanák. Nagyjából beletörődtem a műtétbe, de egy utolsó próbálkozásként kérdezem Öntől, hogy érdemes-e bármilyen más megoldáson gondolkodni. Ha a műtét marad, kérdezem, hogy Önök végeznek-e ilyet, mivel a honlapukon talált latin kifejezéseket nem értem.
Tisztelt Uram,

A műtéti javaslat helyes, tekintettel a prosztata megnagyobbodásra és a következményes hólyagkövességre. Ezt egy alkalommal a húgycsövön keresztül el lehet végezni. Mi az ambulancián műtétet nem végzünk. Sikeres műtétet és gyors gyógyulást kívánok.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Jó napot kívánok! Párommal jó a kapcsolatunk, aktív a nemi életünk. De párszor észrevettem kb hetente 1x fordul elő, hogy az alsónadrágjában fehér foltok vannak. Ezek általában akkor, amikor nem vagyunk együtt. Ez lehet a megcsalás jele eselteg (mást nem tapasztaltam) vagy csak azt jelenti, hogy maszturbál? Vagy mi lehet még az oka? Köszönöm válaszát.
Tisztelt Hölgyem,

Amit látott az lehet, korábbi ejakuláció jele, de húgycsőgyulladás jele is.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Üdv!
Bal herémben folyamatos tompa,lüktető fájdalom,ami felterjed az alhasba.
Kifejezetten csak bal oldalt érint !
Ízületek folyamatos romlása!!
Mi állhat emögött ?
Tisztelt Uram,

Tüneteit sok minden okozhatja. Kérem keresse fel urológiai szakrendelésünket, vizsgálatot javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt dr úr! Az lenne a kérdésem hogy a baloldali vesémen az utrahang kimutatott egy egyszerű cisztát és ez mennyire veszélyes fel szívódik e magától vagy müteni kell? Tisztelettel Anita
Tisztelt Uram,

Az egyszerű ciszta nem veszélyes, általában nincs vele teendő.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jónapot kivánok.
Azt szeretném kérdezni, hogy vesekő műtét komplexen mennyibe kerül?
Tisztelt Uram,

Nem végzünk vesekő műtétet magánklinikánkon.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Azért fordulok Önhöz, mert a barátom péniszén az egyik ér kő kemény. Fájdalmat nem érez, egyéb elváltozást sem. Mi lehet ennek az oka? Sürü sexuális élet miatt is kialakulhat? Mivel kezelje!?
Németországban élunk azert kerdezem őnt.
Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Hölgyem,

Mindezt egy személyes megjelenés alkalmával tudnánk megbeszélni. Kérem, hogy barátja keresse fel urológiai szakrendelésünket, vizsgálatot javaslok. Addig Venoruton gélt lehet használni vagy más olyan készítményt, amelyet alsó végtagi visszerességre is használnak.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

Prima Medica Egészségközpontok
