Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor úr!
33 éves vagyok, két bal oldali varicocele műtéten vagyok túl és egy ideje fájdalmas tünetek léptek fel. Ejakuláció közeledtével erős és kiterjedt, nyomó és bizsergető fájdalmat érzek a bal herémben. Mondanom sem kell mennyire nehéz így fenn tartani egy tartós párkapcsolatot. Tb. támogatott ellátásban annyit közöltek, hogy nem fogják kivenni egyik herémet sem, maszek urológiai vizsgálaton már meg is vizsgáltak, ott azt mondták, hogy 3 havonta lehetne műteni akkor is újra kiújulna. Megoldást egyik vizsgálat sem hozott. Az orvosok eddig csak ki nem mondták, hogy éljek vele együtt. Sajnos nem tudok. A doktor úr szerint milyen megoldás lehet a problémámra?
Tisztelt Uram,

Nem tudok megoldást javasolni.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Hólyagrákom van/volt? Sugár kezelés után vagyok fél évvel és hála istennek a tükrözés és az MR sem mutat ki rosszindulatot. Kérdésem a következő: a sugár mellé kemoterápiát javasoltak, de a szívem miatt a kardiológus doktor nő nem vállalta azt. Urológusom BCG hólyagba való fecskendezését javasolta, de csak a tükrözés után 6 hónappal, így ez azt jelentené, hogy 12 hónappal a sugár után kerülne sor az első BCG emlékeztető oltásra, mert az utolsó sugár kezelés június 4-én volt és én azóta nem kaptam semmit. Megköszönöm válaszukat. Ha mégis kellene kapnom fél év után valamit kérem írják meg azt is, hogy Önöknél ez lehetséges-e.
Tisztelt Hölgyem,

Ezeket a kérdéseket a kezelőorvossal kell tisztázni.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Üdvözlöm!
Azért keresem önöket, mert pár nap múlva lesz egy vesetükrözésem, húgycsövön keresztül. Mire kell számítanom, hány napot kell kórházban töltenem, illetve utána mennyi idő a felépülés? 47 éves vagyok.
Köszönettel: Gyula
Tisztelt Uram,

Ezeket a kérdéseket a kezelőorvosával kell megbeszélni.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt doktor úr!
Három napja frenulotomia műtéten estem át, a varratok alatt enyhe véraláfutás jelentkezett. Jelenthet ez valami bajt? A varratok maguktól felszívódóak és fájdalommentesen gyógyulok. Továbba még azt szeretném kérdezni hogy mennyire érheti víz, ha párszor átfolyatok rajta egy kis vizet tisztítás érdekében az baj? Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Uram,

Kis véraláfutás az normális lehet. Szerintem nyugodtan zuhanyoztathatja, de ezt inkább az operáló orvosával kellene megbeszélni.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Avizelet csip faj veres mi a z oka?
Tisztelt Hölgyem,

Valószínűleg húgyúti fertőzés. Kérem keresse fel urológiai szakrendelésünket, vizsgálatot javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jó napot kívánok olyan problémám lenne hogy a fehér szemőlcs szerű dolgok jeletek meg a fitymán és közelében milyen betegség lehet ez?
Tisztelt Uram,

Pl. vírusos szemölcs. Kérem keresse fel urológiai szakrendelésünket, vizsgálatot javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
hat éve leuprorelinacetát injekciót kapok 3 havonta rendkívül gyengék a lábaim, herefájdalom prosztatafájdalom A kérdésem, mennyi ideig használható a hatóanyag? Tisztelettel várom a válaszát
Tisztelt Uram,

Akár több éven keresztül is. A kezelőorvosával kell megbeszélni.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Üdvözlöm.nem.oly règ vettem észre hogy a ball herèm fölött egy kis duzzanat van nem.kemèny inkább ilyen zselé állaguhoz hasonlítanám a mellèkhere lehet gondolom.nincs fájdalmam sem pedig aktívan sportololk heti 60km futás.szeretnèm megtudni mi lehet ez remèlem semmi komoly.47èvres vagyok.
Tisztelt Uram,

Kérem keresse fel urológiai szakrendelésünket, vizsgálatot javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Kedves Doktor úr.
21 éves vagyok,, és azzal a panasszal fordulok ön felé,, hogy rövid fitymafékem van, nyugalmi állapotban igen, viszont merev állapotban nem húzható a makk alá a fityma,, csak nagyon nehezen és húzza magával, vagyis görbul lefelé a makk is vele, ha megpróbálom,,..
Pénisz méretem elég csekély..
12,13 cm... És ez miatt nehezen mentek számomra mindig az ilyen dolgok...
KB fél éve rá vettem magam és megtörtént a dolog,,
Nem, nem húzódott hátra a bőr, hanem fedve maradt, de nem okozott gondot, nem fájt stb....
Esetleg a további eggyüttlétekben okozhat ez gondot?.. Vagy ha nem fáj, akkor nincs mitől félnem?...
Köszönöm előre is a válaszát...
Tisztelt Uram,

Előfordulhat, hogy még fog panaszt okozni.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Szép jó napot kívánok!
Olyan kérdéssel fordulok önhöz, hogy én nagyon hamar bekövetkezik a magömlés behatolás után kB 1 percen belül! Mi lehet a probléma mijen vizsgálatra kellene mennem esetleg mütét van erre a gondra??!
Tisztelt Uram,

A korai magömlést általában pszichés eredetűnek tartjuk, de gyógyszeresen is lehet kezelni. Kérem keresse fel urológiai szakrendelésünket, vizsgálatot javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

Prima Medica Egészségközpontok
