Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tiszteletem! Már régóta szenvedek, igaz valamikor jobb. A baloldali vesémet nézték utrahangon kB. Egyéve. Vesetáglatot mutatott, az mondták lehet kő, vagy homok. Azóta hol erősebben, hol gyengébben szúr a hólyagom baloldali kisugárzással, ég a vizeletűritésnél, és sűrűbb az inger is. Görcsoldók, és fájdalomcsillapítók. Ön szerint mi okozhatja. Ki tudna nekem segíteni? Üdv:. Hajdu Gyöngyi
Tisztelt Hölgyem,

Húgyúti kövesség és fertőzés is okozhatja a panaszokat. Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/velemenyek/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Üdvözlettem!
Nem tudom mennyire Urológiai téma de segítséget kérnék, mivel sok mellébeszélést hallok erről.
Nekem korai magömlésem van. Abban nyilvánul meg, hogy az együttlétek nagyon rövidek.
Szeretném megkérdezni, hogy bármilyen formában megoldás lehet e a fityma hátrahúzása és ott tartása. Azt írják ezzel egy kicsit megedződik a makk és enyhül a probléma.
Egyébként megoldható, mert úgy marad.
Köszönöm a megtisztelő válaszát!
Tisztelt Uram,

A korai magömlésnek általában pszichés oka van, de az Ön által leírt "kondicionálást" alkalmazó gyakorlatok is eredményesek lehetnek.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/velemenyek/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tidztelt Doktor Úr!
Férjemnek 64 éves bedagad, és ödémás a bokája kb 2 hete és az alsó lábszára.Estére jobban látszik reggelre javul.Túlsúlyos.Keveset mozog.
3 hónappal ezelőtti vérképén a cukor a húgysav és a koleszterin volt magasabb.Húgysavra kapott gyógyszert.Valamint évek óta cukorra is szed gyógyszert.Ekg rendben volt.
Problémája még az, hogy pl séta közben, vagy autóban üléskor tobbet kell wc re mennie.Éjszaka csak egyszer megy ki.Más problémaja nincs a pisiléssel.
Kérdésem az, hogy a láb ödémásodását okozhatja e prosztata probléma?
Válaszát köszönöm.
Tisztelt Hölgyem,

Előrehaladott, nyirokcsomó- áttéteket adó prosztatarák okozhat alsó végtagi ödémát, de sokkal valószínűbb, hogy belgyógyászati betegség, például szívelégtelenség okozza.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/velemenyek/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Üdv lenne egy kis probléma a péniszemmel nehezen tudom lehúzni a bőrön kisebb sebek találhatók és a fityma végén száraz a bőr és hámlik
Tisztelt Uram,

Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/velemenyek/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Szép Napot!

Férjem 54 éves, magas vérnyomásra valsartan-t szed. Fél éve jóindulatú prosztata megnagyobbodást állapítottak meg nála. Érdeklődni szeretnék, hogy szabalpálma kivonatú étrend kiegészítőt szedhet-e, nem emeli-e jobban a vérnyomást?

Köszönettel és Üdvözlettel
Tisztelt Hölgyem,

Nem hallottam még ilyen jellegű mellékhatásról a Saballpálma készítményeknél.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/velemenyek/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jó napot kívánok 19 éves fiú vagyok.es nem tudom mitől már több mint egy hete a fityma meg van duzadva és piros..voltam egy lánnyal és rá pár napra meg duzzadt nagyon...és kisr nehezen tudom hátra húzni fitymat..kérem szépen ha tud segíteni elmondani mit tudnak rá szedni vagy mi lenne jó rá..köszönöm előre is
Tisztelt Uram,

Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/velemenyek/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr,
Péniszről vett kenetelemzés eredménye staphylococcus lugdunensis. A tünetek száraz makk és belfityma, illetve vörös herezacskó, ami nem fáj, nem viszket. A kérdésem az lenne, hogy okozhatja-e a fent említett baktérium ezeket a tüneteket? Vagy lehet más is a háttérben? Illetve milyen kezelés(ek) lehetséges?
Köszönöm a válaszát!
Tisztelettel
Tisztelt Uram,

Okozhatja ez is és más is. Valószínűleg kenőccsel kezelhető. Urológiai vagy bőrgyógyászati vizsgálatot javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/velemenyek/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jo napot

Ferjem sperma tesztje az alabbi. A gyorsan (5%) es lassan mozgo (15%) spermiumok szama, valamint szamuk 20 mil/ml.

1 eve probalkozunk a kistestverrel, de meg nem sikerult.

Mennyire rossz az eredmeny? Vitaminokkal mennyire kezelheto? Van remeny?

Koszonettel!
Tisztelt Hölgyem,

A fenti lelet alapján javaslom, hogy keressen fel egy andrológiai rendelést.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Dr. Úr!
Keresgélésem során rátaláltam a Priligy nevű gyógyszerre.. ami ugyebár vényköteles. Elolvastam minden részletet a gyógyszerrel kapcsolatosan.. ki szedheti,milyen esetben nem szedhető,milyen gyógyszer szedése közben nem szedhető stb... tehát mindent amit Írnak róla! Semmilyen okot nem találtam, ellentmondást ami szembe megy azzal, hogy elkezdjem a gyógyszer szedését. Kérdésem pedig az lenne, hogy mivel vényköteles gyógyszerről van szó, így csak is kizárólag urológus állíthat ki róla receptet, vagy a háziorvosom is megteheti ezt?
Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Uram,

Nincs szakmai megszorítása a felírhatóságnak. Viszont javasolok, egy urológiai szakrendelés felkeresését, az ok lehetőség szerinti megállapítására.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Jonapot kivánok.az lenne a kérdesem hogy ma voltam urulogusnál es a citapram 30mg -os gyogyszert irta fel korai magömlesre.kérdesem hogy az ön vélemenye szerint is jo e a kezelésére?köszönöm válaszát.
Tisztelt Uram,

Javaslom a gyógyszer kipróbálását, mivel egyéni szórást mutathat. Javaslom az előírás betartását, eredménytelenség esetén kérem, keressen fel rendelésemen.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

Prima Medica Egészségközpontok

Tisztelt Pácienseink!

Az Ostrom utcai rendelőknek otthont adó épületen teljes felújítást végzünk, hogy egy kellemes környezetben fogadhassuk a gyógyulni vágyókat. A felújítással kapcsolatos kellemetlenségekért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük!

A felújítás ideje alatt a rendelők zavartalanul működnek!

Köszönettel:

Prima Medica Egészségközpontok