Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Az elmúlt hónapokban többször is előfordult, hogy a makkon piros pöttyök jelentek meg és viszketett. Idővel pedig eltűntek majd megint előjöttek. A viszketés a nemiszerv körül is és az ágyék részen is megjelent.
Tisztelt Uram,

Kérem panaszaival forduljon bőrgyógyászhoz.

Üdvözlettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor Úr!
Párommal arról beszéltünk, hogy kiváncsiságból kiprobálnánk a sex-shoppokban kapható gyógynövényalapú készítmények egyikét, ami késlelteti a magömlést megnyútja az együtt lét idejét. Érdeklődnénk Önnek, mi a véleménye, ezekről a készítményekkel?
Tisztelt Hölgyem,

Nem ismerem a készítményt, amit beszereztek, ezért véleményt mondani sem tudok. Amennyiben vizsgálatra gondoltak, kérem keressen fel rendelésemen.

Üdvözlettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Dr. Úr!
Elkeseredésembe fordulok Önhöz. Régebb óta fennálló hüvelygombám van. A tüneteim: iszonyatosan viszket, fáj, és a hüvely körül fekély szerű. Több orvosnál is jártam, írtak fel különböző kúpokat, szájon át szedhető gyógyszert, kenőcsöt , hüvely flóra helyreállítót, de nem használt. Nem tudom az miért van, hogyha a felirt kenőccsel bekenem ( canesten ) , akkor még jobban viszket. Elmentem egy magánrendelőbe, ott azt mondta a Dr. Úr hogy ez allergiás eredetű, kerüljem a szénhidrátot, és a cukrot. Írt fel Gynoflort, de nem lett jobb. Mivel nem vagyok egy molett alkat, így nem tudom azt megtenni, hogy kerülök a cukrot is és a szénhidrátot is. Nem szeretnék ettől jobban lefogyni. Nem tudom már mit tegyek. Kérem segítsen, mert nagyon rossz. Szeretnek végre meggyógyulni. Várom mielőbbi válaszát. Előre is köszönöm a segítséget.
Kedves Diána,

Vizsgálat nélkül nem tudok kezelést javasolni.

Üdvözlettel:
Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Uram Hölgyem
Egy hete jelenkezett hogy bal herém kipirosodót és érzékeny lett. A bör ráncos rajta. A körzeti orvosom Tiravid nevü gyógyszert irt fel,egy hete szedem és borogatom de ugyan olyan érzékeny föleg éjszaka.Másik problémám ugyan akkor jelentkezett.2 óránként felébredek mert olyan merevedésem van hogy már kellemetlen.
Kérdésem várhatok javulást ettöl a gyogyszertöl, vagy szakorvosi rendelést keresek fel.
Kedves Kis Zsolt,

Nem tudom mi okozza panaszait, emiatt urológiai vizsgálatot javaslok.

Üdvözlettel:
Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt doktor úr. Olyan két hete erősen átfujt a hideg szél.Rá három napra elkezdett fájni a mellékherém először jobb oldalt,aztán pár napra bal oldalt. Ezután megszűnt a mellékhere fájdalom,de feszítő érzést érzek a heréimben.Különösen estekezd el fájni mikor S melegben elernyed,a zacsi, és olyan mintha ilyenkor erősen megduzzadnának,és csüngenek,érintésre fájdalmasak,mintha nem férnének a lábam között,és a derekamig érzem a fájdalmat.Hidegben összébb mennek,és a fájdalom is enyhül.Vizeletben nem mutattak gyulladást, baktériumtenyésztés negatív. A prosztatám meg van nagyobbodva, és a bal herében enyhe vísszér tágulat látható.Mitől lehet ez a fájdalmas feszülése melegben? Az alsó csigolyámnál az L4,L5 közötti lemez már régebben még volt csúszva.Esetleg ettől lehet efféle fájdalom? Van e rá gyógymód? Válaszát előre is köszönöm.
Kedves Attila,

Lehet ilyen jellegű fájdalom gerinc betegségtől is. Ha attól van, akkor reumatológiai kezelést javaslok. Ezt vizsgálat nélkül nem tudom megállapítani.

Üdvözlettel:
Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tiszteletem Doktor úr/nő!

Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz hogy, két hete kb volt egy megvastagodott feszült érzékeny “új” ér a péniszemen amit elkezdtem liotom géllel kenni elis múlt, azonban a makkom alatt maradtak kisebb duzzadt erek, színük normalis és nemis fájnak de tapinthatóak.
ezek elmúlnak maguktól és lehet erősebb szexuális együtt léttől?
A másik kérdésem az lenne hogy mióta ez van úgy érzem mintha nehézkesebb lenne az el élvezés tehát nem kilővellő hanem “kifáradó” folyó érzés és ígyis jön ki, és mintha kevesebb is jönne, van egy ilyen bennt maradó érzésem.

Nagyon szépen köszönöm ha elolvasta Doktor úr/nő.
Kedves Máté,

Vizsgálat nélkül nem tudok érdemben véleményt adni erről.

Üdvözlettel:
Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jó napot!
Csernus Erika vagyok!
Olyan problémával fordulnék Önhöz, hogy a párom (35 éves) észre vette magán a reggeli merevedés elmaradását. Azt is észre vette, hogy nem olyan a merevedése, mint pár hónappal ezelőtt.
Eléggé stresszes időszakon van túl, vagy mondhatni annyira még nincs is túl rajta. Emellett pár hónapja elkezdett komolyabban foglalkozni a testépítéssel. Ennek kapcsán elkezdett szedni étrend kiegészítőket, tesztoszteron készítményt, fehérjéket.
A szexuális aktivitásával nincs baj.

A válaszát előre is megköszönöm!
További szép napot!
Kedves Csernus Erika,

Anabolikus szteroidok is okozhatnak merevedési zavart. Vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Üdvözlettel:
Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor úr.
Merevedési zavarral küzdök és ezzel kapcsolatban kérném segítségét.
Körülbelül fél éve jelentlezett elsőnek a probléma. Akkor úgy véletlenszerűen arra lettem figyelmes,hogy a reggeli merevedések elmaradtak.
Nagyon nem is foglalkoztam vele,hiszen ment tovább minden,ahogy rég.
Viszont az utóbbi 3 hónapban eléggé rámtórt ez a probléma.
Feleségemmel benne vagyunk az előjátékban és egyéb dolgokban,ekkor még van merevedésem. Viszont amikor belekezdenénk,már elhal a dolog. Ekkor már az idegességtől nem is tudom folytatni. Amikor összejön az aktus,akkor is korán eljön az erekció.
Valamint létezhet az,hogy mikor fel áll már,nem látom akkorának? Ha véletlen van reggeli merevedés,gyors végetér és ez akkor is előfordul mikor előjátékban vagyunk.
Sajnos eléggé zavaró a dolog és szeretném orvosolni.
Gondolkodtam potencia növelőkön,viszont 2,5mg Concor gyógyszert szedek pár éve és félek bármit is kipróbálni.

Tiszetelettel
Gábor
Kedves Gábor,

Vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Üdvözlettel:
Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jónapot! A hímvesszőmőn elszakadt egy kis bőr felület. Elláttam és a verzést el állítottam. Pihentessem tovább vagy mit tegyek? Válaszát előre köszönöm!
Kedves Ódor Gergő,

Vizsgálat nélkül nem tudok érdemben véleményt adni.

Üdvözlettel:
Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jó napot kívánok. 2 hete hydronephrosis diagnosztizáltak a ct lelet véleményében az áll a bal vese elfolyási akadályában vélhetően atípusos ér lefolyása álltal okozott comperssio áll. Mérsékelt hepatomegalia.
Sajnos nincs lehetőség műtétre majd csak ha a járványnak vége.
Szeretném megkérdezni, hogy a műtét elhalasztása nem okoz még nagyobb problémát mint ami jelenleg fent áll?
Köszönettel
Kedves Horváth Eszter,

Pár hónapos csúszás valószínűleg nem ront számottevően állapotán, de ezt a kezelő urológusával kellene megbeszélni.

Üdvözlettel:
Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

Prima Medica Egészségközpontok