Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Nő/Doktor Úr!

Azzal a kérdéssel fordulnek Önhöz, hogy a péniszemen, piros pöttyök jelentek meg, melyek erősen viszketnek. Néha fehér váladék is jelenik meg.
Ez már a sokadik eset.
Nemi életet kizárólag a feleségemmel, védekezés nélkül élek. Neki is van viszkető érzése többször is.
Ebben a problémában kérem segítségét.
Üdvözlettel
Tisztelt Uram,

Vizsgálatot javaslok Önnek bőr- és nemibeteg gondozóban.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
9 cm vesecisztát indokolt leszívni?
Krónikus magasvérnyomása van ismerősömnek.Mennyi idő után töltődik újra ?
Köszönöm
Tisztelt Hölgyem,

Általában nem indokolt. Nem valószínű, hogy a magas vérnyomás ettől lenne. Egyszerű leszívás után maximum pár hét alatt valószínűleg visszatöltődik a ciszta, ha szklerotizáció is történik, akkor nagyobb eséllyel nem.
Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Üdv , 2 napja esrő erős fájdalmat tapasztaltam a jobb heregolyón érintésre ennyire érintésre szúró fájdalmat észleltem és és ide nem éri külső hatás akkor is időnként megjelenő fokozatosan nagyobb Bodó fájdalom szúró fájdalom lép fel ezt szeretném megkérdezni hogy ennek mi lehet az oka és mit lehet tenni ez ügyben
Tisztelt Uram,

Sok oka lehet. Urológiai vizsgálatot javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Olyan problémám lenne hogy szex közben nagyon hamar elmegyek 10 másodperc a maximum, érdeklődnék hogy erre van-e valamilyen megoldás esetleg célszerű lenne-e kivizsgáltatni?
Tisztelt Uram,

A korai magömlés általában pszichés eredetű, lehet gyógyszeresen is kezelni. Első lépésként urológiai vizsgálatot javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Dr ir no kerdesem nincs erekciom nincs spermam mi a teendom
Tisztelt Uram,

Első lépésként urológiai vizsgálatot javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Szép napot!Érdeklődnék,hogy fájdalmaim vannak.A jobb vesében van egy 13mm-es és egy 4mm-es kövem. Kérdezném van e zúzás önöknél? Ha van akkor mennyibe kerül?
Tisztelt Hölgyem,

Ambulanciánkon nincs vesekőzúzás.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jó napot!

27 éves vagyok és az utóbbi héten egyszerre jelentkeztek tipikus prosztata megnagyobbodás okozta vizelési problémák és a csípő-deréktájon folyamatos, enyhe, égő, elnehezülő érzés. Éjjelente nem kell felkelnem vizelési ingerre és inkább csak olyan kezdetleges a probléma, de az alsóhát fájdalom az mitől lehet? Miközben sem here, sem prosztata, sem pénisz nem fáj, vizelet nem véres?
Évek óta elő-előjön ez a fajta érzékenység, fájdalom a keresztcsont környékén a deréktájon, de aztán eltűnt mindig és a fizikai munkának tudtam be, nem foglalkoztam vele különösebben, most viszont, mivel folyamatossá vált, egyértelművé vált, hogy a prosztatával van összefüggésben a dolog.

El fogok menni, amint tudok, de sajnos ez csak 2 hét múlva lehetséges legkorábban. Ezért érdekelne, hogy mit tanácsol és mit tud mondani ezen tünetek alapján?

Köszönettel és Tisztelettel.
Tisztelt Uram,

Személyes konzultáció alkalmával tudnánk mindezt megbeszélni. Kérem keresse fel rendelőnket, urológiai vizsgálatot javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor úr!
30 éves vagyok, kb egy hete covid tüneteket produkálok (íz és szaglásvesztés, köhögés), házi orvosom tesztet nem csináltatott (amit nem értek) de karanténban vagyok. A lényeg, több mint egy hete tapasztalom a reggeli merevedések hiányát (már a vírus előtt egy-két nappal) illetve az intim együttlétben sem tudtam helytállni. Esetlegesen lehet köze a vírushoz, mint szövődmény, vagy a vírustól független probléma áll fen?
Korábban ilyenben nem volt részem...
Válaszát előre is köszönettel,
Viktor.
Tisztelt Uram,

Összefügghet a Covid-dal vagy egyáltalán a betegségtudattal, akár pszichésen is.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
2x2 cm-es cisztát diagnosztizáltak a bal vesémen hasi ultrahangkor, mi a teendőm?
Tisztelt Uram,

Ha egyszerű (simplex) cisztáról van szó, akkor nincs vele teendő.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr!

Feleségemmel egy hosszabb kihagyás után kezdtünk el újra nemi életet élni (szülés). Sajnos az újrakezdés elejétől fogva korai magömléssel küzdök. Mostanra a kialakult helyzet pszichésen is kihat rám (szorongás, csak erre tudok gondolni szeretkezéskor), ami sajnos még rosszabbá tette a helyzetet és rontott a teljesítményemen. Olvastam az interneten a PRILIGY nevű gyógyszer hatékonyságáról. Ajánlaná-e Ön ennek a kipróbálását a probléma megoldására, vagy esetleg más gyógyszert/gyógymódot?
Tisztelt Uram,

A Priligy jó hatású szokott lenni.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

Prima Medica Egészségközpontok
