Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!
30 éves férfi vagyok. Nemrég észre vettem a bal herém alatt egy kitapintható elváltozást, ami egy edzést követően eléggé megnőtt. Azóta visszahúzódott valamennyire, de még mindig érezhető, egyszer jobban egyszer kevésbé, fekvő helyzetben alig. Here visszértágulatra gyanakszom. A munkám miatt nehéz lenne orvoshoz mennem jelenleg. Sürgős lenne ilyen esetben egy szakorvost személyesen is felkeresni, vagy várhatok vele akár heteket is?
Tisztelt Uram!

A leírás alapján nem tűnik az ellátás sürgősnek. Amennyiben hirtelen kezdődő, fájdalmas hereduzzanat jelentkezne, javasolt a sürgős urológiai vizsgálat.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK