Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

2021.09.22.-én hajnalban,reggel és kora délután a vizelés végén vért vizeltem,volt alvadt rész is.23.-án voltam urologiai vizsgálaton megállapítás: ismétlődő macroscopos haematúria,Pr:vvel nagyobb síma.R8290.UH vizsgálatra beutaló.23.-án este ismételt vérzés.Ma még nem volt vérzés.Astrix-t szedek 2012 óta.Nagyon megijedtem.Jelenleg semmilyen "fájdalom"nincs
Tisztelt Kérdező,

A megfelelő válasz és a megoldás érdekében szükséges egy személyes konzultáció. Részletes Urológiai kivizsgálást ajánlok.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Tisztelt doktor úr. Jó tizenöt évvel volt egy kankó, és egy clyamidia fertőzésem, amelyből lett egy prosztata gyulladásom. Ezeket kezelték. De visszamaradt egy alhasi és egy herefájdalom. Jrlenleg prosztata gyulladásom van de nem igen hiszek az itteni orvosoknak. Kértem hogy vegyenek kenetet, amit nem tettek meg. Kérem segítsen.
Tisztelt Kérdező,

A megfelelő válasz és a megoldás érdekében mindenképpen szükséges egy személyes konzultáció.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
szeretném meg kérdezni egyik ismerősöm gerincsérv műtét után van kb egy hónapja műtötték azóta nem vették ki a katétert szeretne megszabadulni tőle van remény rá köszönöm válaszát
Tisztelt Kérdező,

Nem ismerem az esetet, így érdemben nem tudok válaszolni.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Tisztelt doktorúr!
Az elmúlt napokban bőrhámlást figyeltem meg a makkon, amit időnként viszkető, csipő érzet kisér főleg vizeleskor. A fityma részén “apró piros foltok” vannak ami a bőr lankadt állapotában csikoknak tűnnek.
Gombás fertőzésre gyanakodva Betadine kenőcsöt használtam, ami a hámlást elmulasztotta viszont most mintha fehérebbnek látszana.
Esetleg mi lehet a panasz? Nemi életet nagyon ritkán, nem igazán élek.
Köszönöm a válaszát!
Tisztelt Kérdező,

A megfelelő válasz és a megoldás érdekében mindenképpen szükséges egy személyes konzultáció.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
megmondom öszintén kínosnak tartom erröl beszélni,de ideje választ kaptom.lassan 20 éve hogy történt velem egy futball baleset, meglöttek a labdával az ágyékomon.nem mentem orvoshoz,de tudtam valami történt.egyik herezacskom mintha hátrébb "került" volna, himvesszöm akkor zöldes/pirosas lett. nem mentem orvoshoz, de észrevettem hogy méretbeli különbség is történt. másik amit észrevettem,hogy nyugalmi állapotban telesen visszahuzodik a péniszem majdnem hogy hasüregbe, és merevedési állapotban fitymaszükületet állapitottam meg. néha vizeletürités közben érzek kis fájdalmat. kiváncsi lennék rá lehetne ezt valahogy kezelni, és lenne e idöpont személyes megbeszélésre is. elöre is köszönöm
Tisztelt Kérdező,

A megfelelő válasz és a megoldás érdekében szükséges egy személyes konzultáció.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Jo estet aszt szeretnem mondani hogy 22 eves vagyok es kabe 5 cm a him veszom mitt tegyek tudna javasolni valamit
Tisztelt Kérdező,

A megfelelő válasz és a megoldás érdekében szükséges egy személyes konzultáció. Várom rendelésemen.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Tisztelt Dokror Úr!
Nem voltam korábban még semmilyen ezzel kapcsolatos vizsgálaton, azonban azután érdeklődnék, hogyha időszakonként előjön a hólyaghurut az mennyire káros tartósan? (Nincs véres vizelet vagy valami súlyosabb fájdalom ami aggodalomra adhatna okot, pusztán a gyakori vizelési inger) 20 éves vagyok, 16 éves koromtól élek aktív nemi életet (azóta jelentkezett ez a probléma) sajnos elég hajlamos vagyok minden féle fertőzésre, fogamzásgátlót nem szedhetek ugyanis rendszeres fejfájás miatt a nőgyógyász nem engedte. Korábban volt már más ilyen bakteriális fertőzés. Nem tudom esetleg összefüggésben lehet e a hólyaghuruttal. Tőzegáfonyát és medveszőlőlevél kivonatot szoktam használni ez általában mindig elmúlasztja, de nem tudom mennyire veszélyes-e? Vagy hogy lehet-e ellene tenni bármit?
Válaszát előre is köszönöm
Tisztelettel Dia
Tisztelt Kérdező,

A megfelelő válasz és a megoldás érdekében mindenképpen szükséges egy személyes konzultáció.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
A problémám az, hogy a pisilés annyira nehéz, hogy haspréssel kell nyomni és akkor is csak részletekben tudok és utána nagyon fáj az alhas, has. 50 éves nő vagyok. Menzesz már nincs. MR felvételen nem láttak semmit. Pisi nem csíp. Olyan, mintha egész nap erős összhúzódásban lenne az alhasam, nyomásérzékeny, ha megnyomom, felfut az idegeken és belső, hasi stresszt vált ki. Halidor és Nospa nem enyhíti a görcsöt. Mivel lehetne enyhíteni? Milyen betegség lehet ez? Nem élek szexuális életet, nemi úton terjedő baj nem lehet. Háziorvos legyint rá, ezért fordulok Önhöz, kérem, ossza meg velem elképzeléseit. Egyébként stresszmentes életet élek, lelki gondjaim nincsenek, Covidos nem voltam, de nem is aggódok miatta, tehát ilyen jellegű félelmeim sincsenek. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy mivel tudnám a tünetemet elmúlasztani és hogy volt-e már a praxisukban hasonló. Köszönöm előre is.
Tisztelt Kérdező,

A megfelelő válasz és a megoldás érdekében szükséges egy személyes konzultáció.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Jó napot!

Egy Aksolin nevű 1000mg-os antibiotikumot szedtem egy hétig betegség végett és most, hogy végeztem vele, elkezdtek piros pöttyök megjelenni a péniszem minden területén. Ezek a foltok nem fájnak, nem viszketnek, nem gennyeznek, csak optikailag zavaró és félelem keltő.
Mit lehet ilyenkor tenni? Elmúlnak maguktól?

Válaszukat előre is köszönöm!

Csépányi Olivér
Tisztelt Kérdező,

Gombás fertőzés is lehet, amelyre a Canesten kenőcs általában jó szokott lenni. Recept nélkül kapható. További panaszok esetén vizsgálat javasolt rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Tisztel Dr. Úr !

Epikrizis: 2 éve rad. prostatectomia
életkor 65 év
A körzeti SzTK. urológusához fordultam a következö tüntettel
Éjszakánként 2-3 felkelés vizelési inger következtében. A vizelet mennyisége ilyenkor alig valami. Nappal teljesen normális vizelés mind a nyomás min a mennyiség tekintetében.
Elvégezték a szokásos protokoll szerint a vizsgálatot. Ennek eredményeként elvégeztetett velem egy PSA vizsgálatot,
valamint Tamsusolint írt 1x1.
A PSA eredmény 0.1
4 hét múlva visszamentem, merthogy semmi változás az éjszakai akciók tekintetében.
Erre tekintettel a Főorvos Uroxal szedését írta elő napi 1 db este.
Miután hazaértem olvastam az útmutatóba, hogy az említett gyógyszer alkalmazása glaukoma esetén tilos!
Írásban rákérdeztem a kezelő orvostól hogy szedhetem e a gyógyszert. Válasz:
tudomása szerint vagyis, eddigi praxisában eddig összeférhetetlenségi probléma nem volt. Következő mondata pedig az volt akkor ne szedjem!
Fentiek alapján nem tudom mitévő legyek?
Kérem szíves segítségét, a fentiek tekintetében.

Tisztelettel:
Csentericz Kornél
Tisztelt Kérdező,

A megfelelő válasz és a megoldás érdekében szükséges egy személyes konzultáció.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Húgyúti fertőzés
Inkontinencia
Intimtorna
Húgycső- és hólyagtükrözés
Férfi
Prosztata
Merevedési zavar
Here problémák
Herefájdalom
Korai magömlés
Férfimeddőség
Fitymaszűkület
Közös Problémák
Vesekő
Rákos megbetegedések
Nemi betegségek
Vesemedence gyulladás
Vesefájdalom

Prima Medica Egészséghálózat