Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Üdvözlöm!
Már fél éve fájnak a verseim 3 hónapja kiderult hogy vesekőveim vannak de szerencsére apró szeműek
Viszont most egy hónapja rosszabb lett ugyan úgy fáj de már vizesedik is a lábam állandóan pisilnem kell es amikor elmegyek mégsem tudok pisilni de amikor pisilek fáj nagyon a veseim pedig amint érzem hogy pisilnem kell egyből megyek szóval még vissza se tartom sokáig
Nagyon sokat is pisilek fél óránként de van mikor még annál is kevesebbszer
napi 2,5-3 liter vizet iszok
Nem szedek semmilyen gyógyszert és vitaminokat sem
Előre is köszönöm szépen a válaszát
Szép estét!
Tisztelt Kérdező,

Húgyúti fertőzés és/vagy kövesség magyarázhatja panaszait. Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Kedves Doktor úr!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy szedhetem e a Pollstimolt, ha parlagfű allergiám van? Én allergiás vagyok rá, szezonális asztma is kialakult a parlagfű miatt. A Pollstimol leírása szerint ne szedje hogy ha allergiás valamilyen fű polleniére. Legutóbb megint a Pollstimolt írták fel 2x2 és még a Fluxust 2x1. Már hónapok óta szedem a Pollstimolt de nem érzek javulást. Lehet jobb lenne ha nem szedném. Elég Ön szerint, ha csak a Fluxust szedem? Krónikus proszt. gyulladásom van.
Köszönöm válaszát!
Péter
Tisztelt Kérdező,

Ennyiből nem tudok érdemben tanácsot adni. Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Kedves doktor úr. Jobb herémen pici talàn 1mm kinővést vetem észre nehezen lehet kitapintani semi tünetem nincsen here nem nő nem fàj semmi nem veszek észre, ezt is nehezen vettem észre 43 éves vagyok. Köszönöm előre is a vàlaszàt.
Tisztelt Kérdező,

Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Jó estét tisztelt Doktor úr/nő!
A problémám az lenne, hogy merevedési zavarral küszködök de nem tudom mi válthatja ki egészségesen étkezem és fizikailag rendben vagyok. A probléma egyre erősödik és reggeli- se spontán erekcióm sincs egy ideje. Még csak 17 éves vagyok, lehet, hogy a stressz miatt van mert most van az első olyan kapcsolatom ahol szóba jött már ez a téma de ha a barátnőmmel vagyok és valamilyen inger ér akkor is maximum félig lesz erekcióm. Mitől lehet ez a problémám? Illetve fiatalkorúan lehet merevedési zavarral orvoshoz fordulni?
Tisztelt Kérdező,

Sok oka lehet, valószínűleg pszichés eredetű, de ennek kizárására urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Kedves Dr. Szeretném kérdezni, hogy mitől lehet kb. három hete kezdődött, hogy kezdett csipni a vizeletem, urzinol tablettát szedtem 6-napig, a csípés majdnem megszűnt a vizeletem azóta is egyik nap tiszta másnap opálosan zavaros! Mi okozhatja? Köszönöm Katalin!
Tisztelt Kérdező,

Húgyúti fertőzés. Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy időszakosan váladékozó végbélsipolyom van. Ha ép nincs tüntetem, tehát nem váladékozik akkor mehetek így strandra? Vagy fennáll a felülfertőződés veszélye? A sipolyon keresztül be tud jutni mélyebbre valami kórokozó? Vagy nincs egészségügyi kockázata a sipoly szempontjábol? Nagyon szeretnék strandra menni, de a műtétig még sok idő van hátra.

Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Kérdező,

Higiénikusabbnak tartom, ha ezzel nem jár strandra.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr/Doktornő!
Májusban volt húlyaghurutom, amire 2 doboz Monuralt beszedtem. A tüneteim elmúltak, de a biztonság kedvéért csináltattam egy kontroll vizelet tenyésztést. Enterococcus faecialis tenyészett ki, június elején 10 hatodikon, most június végén 10 az ötödiken csíraszámban. A második vizsgálatnál üledéket is néztek, fehérje nincs a vizeletben. Panaszom nincs. Az orvos, aki a leletet segít értékelni, nem urológus, ő azt mondta, így, hogy nincs panaszom és nincs az üledékben fehérje, ő nem adna erre semmit, szerinte kívülről került a mintába a baktérium (mindkét alkalommal alaposan megmosakodtam, középsugaras vizeletmintát adtam). Önök szerint mi a teendő ilyenkor? Terhességet tervezek, ezért jobban örültem volna egy negatív leletnek. Hüvelykenetet is néztek, abból kórokozó nem tenyészett ki.
Válaszukat előre is köszönöm, üdvözlettel, Nóra
Tisztelt Kérdező,

Katéteres vizeletminta vétele jön szóba. Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Üdvözlöm!Azoospermiám van testoszteron pótlást kaptam.Legutóbbi labor èrtèkemben a tpsa 1.96 stsh 0.138 E2 47.70 fsh 1.35 Lh 0.28 volt.31èves vagyok.Lehetek rákos?
Tisztelt Kérdező,

Kérdésével andrológushoz kell forduljon.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Üdvözlöm: azt szeretném tudni,hogy mi az oka annak,hogy a jobb oldali here kétszer nagyobb a bal oldalinál? Fájdalom ritkán van rövid ideig és enyhe. Többször felszorít majd leenged újra. Lelazult állapotban nincs fájdalom. Ez egy éve tart már.
Tisztelt Kérdező,

Sok oka lehet. Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Tisztelt cím!
Barátnőmnek visszatérő hüvelyi viszketése, néha égő, kellemetlen, diszkomfortos érzettel jelentkező problémája van. Most kerül kivizsgálásra. Attól fél, hogy megfertőzött és én visszafertőzöm, ezért jelentkezhet újra és újra a probléma.
Kérdésem az lenne, hogy ez lehetséges-e, illetve én hogy tudnám kivizsgáltatni, hogy fertőzött vagyok-e?
Köszönöm válaszát!
Zsolt
Tisztelt Kérdező,

A rendelőnkben is tudunk ez irányú vizsgálatokat végezni

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo


dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Húgyúti fertőzés
Inkontinencia
Intimtorna
Húgycső- és hólyagtükrözés
Férfi
Prosztata
Merevedési zavar
Here problémák
Herefájdalom
Korai magömlés
Férfimeddőség
Fitymaszűkület
Közös Problémák
Vesekő
Rákos megbetegedések
Nemi betegségek
Vesemedence gyulladás
Vesefájdalom

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Prima Medica Egészséghálózat

Prima Medica Egészséghálózat