Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

jo napot nekem az lenne a kérdésem hogy aranyerem van és elmentem az orvoshoz de nem vizsgalt meg csak felirt ra egy kenöcsöt es vettem hozza kuppot is a székletem is véres volt a kupp hasznalata utan a vérzés az elmult,most megint véres a székletem és netudom mihez kezdjek orvoshoz nem merek elmenni de viszont nagyon félek hogy milessz velem nagyon szépen köszönöm valaszat.
Tisztelt Kérdező,

Az aranyér nem urológiai betegség. Proktológiai vizsgálatot javaslok Önnek.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt doktor úr! Lassan egy hete begörcsölt a jobb oldali vesém .Sürgőségi finom algopirin nospa koktél,ultrahang ami nem mutattot ki vesekövet! De a vizeletben kimutattható a calcium! Kaptam antibiotikumot ,nospa, rowatinex. Kérdésem csak annyi lenne hogy ,a hüvelyemben olyan mintha késsel szúrkàlnànak ez a kő közelgő tàvosàsa vagy valami màsra kellene gondolnom!?
Tisztelt Kérdező,

Húgyúti kövesség okozhat ilyen panaszt.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktorúr!
idén áprilisban ureaplazmát diagnosztizáltak nálam ami mára már el is múlt a megfelelő ATB beszedése után de több fajtára is szükség volt mert nem reagált az első dobozokora . Természetesen ez úgy derült ki hogy kenetet vett az urologusom a húgycsővemből , amire többször is sor került a kezelés alatt . volt az első kenet vétel aztán az ATB beszedése után a kotrol kenet vétel (ami negatív lett az ureaplásmara és minden másra) , de ezek után fájdalmat kezdtem érezni a húgycsövemben így hát elmentem ismét a dokihoz elmondtam hogy fáj a húgycsovem hát ismét kenetet vett de az eredmény negatív lett minden a legnagoybb rendben sőt vizeletet is kivizsgálta mindenféle baktériumra de minden rendben csak egy pici vér volt a vizeltben , úgy hogy azt modnta semmi bajom de viszont nagyon fáj a húgycsövem így húgycső nyíláshoz közelebb, nem ég, nem járok gyakran vizelni csak fáj egész nap pisilés után picit roszabodik mind ha irritálná a vizelet . már több hónapja nem akar szűnni a dolog és ha elmegyek vele dokihoz minden rendben nincs semmi bakterium csak mindig egy kis vér van a vizeletben . lehetséges hogy megsértette a doki a kenetvétellel a húgycsövemet és nem tud begyógyulni mert folyton ingerli a vizelet? mit kéne tenni ? ilyen esetben ...
Előre is köszönöm a választ




Tisztelt Kérdező,

Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Hölgyem/Uram

Azzal a kérdéssel fordulok önökhöz, hogy augusztus óta hol erősebben hol gyengébben, de főleg nagy WC után égő kellemetlen erős vizelési ingerem lesz,de vizelet nem sok ürül!
Voltam proktológiai kivizsgáláson ahol belső aranyeret alapítottak meg 2. és 3. fokút de kezelést nem igényel még, ugyan itt rectoszkópia is történt 16cm-ig,kóros eltérést nem találtak.
Urológiai vizsgálaton is voltam ahol UH( vesék, hólyag, prosztata) RDV prosztata és vizelet labor és PSA labor is volt semmi kóros nem találtak.
Viszont a vizelési tünetek hol erősebbek hol gyengébbek mostanság már inkább csak nagy WC után vagy az esti órákban jelentkezik,napközben szinte nem.
Ezekhez a tünetekhez társul még ágyéki, derék és comb belső tompa fájdalma is.
Mi lehet ez? Merre induljak tovább?


Köszönöm válaszát.
Tisztelt Kérdező,

Urológiai kontrollt javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktorúr!
Szeretnék érdeklődni, hogy önök végeznek e vasectomiát a központban, illetve milyen eljárással. Leginkább ez az ún. ,,Open-ended" vasectomia érdekelne hogy hallot e róla esetleg itthon is ismert eljárás e
, mert csak külföldi (angol/amerikai) cikkeket találok az interneten róla.
Válaszát előre is köszönöm!
Üdvözlettel: István
Tisztelt Kérdező,

Ebben a rendelőben nem végzünk vasectomiát, és nem ismerem az említett eljárást.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Üdvözlöm
ki jott a péniszemen, ilyen piros gyulladás szerűsèg , es kezd egyre nagyobb lenni, ma már fàjt, tegnap még nem, nem hólyag nem herpesz, egyszeruen olyan mint ha meg serült volna a bőr, de nem volt aktusom senkivel ..
Tisztelt Kérdező,

Vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Üdvözlöm. Kedves dr.úr.4 hete kezdődött,véres vizelet,véres ondó.Kaptam rá antibiotikumot.Voltam urulógusnál azt mondta prosztata,here,melék here gyulladásos van.De a bal herém azóta is fáj .Ezt egy másik orvos is megnézte tapintással, ultrahangal,mondta be van gyuladva.Már a harmadik adag antibiotikumot szedem.A herém még mindig fáj .Vannak olyan test helyzetek amikor bele nyilal a lábomba vagy még a végbelemnél is érzem,a fájdalmat.Éjszaka alvásközben .Milyen vizsgálatal lehetne kideríteni.?Válaszát megköszönöm.Üdv.Nácán Zoltán
Tisztelt Kérdező,

A herefájdalom sugározhat a combba és a végbéltájra is. A heregyulladást tapintással és ultrahang vizsgálattal diagnosztizálják. Kétség esetén vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr!

A mai napon felkelés után, merevedés után a makkon kb. gombostűfej nagyságú kis seben keresztül néhány percig vérzett a makkom. A vérzés előtt (a lefekvés előtt) nem volt seb a makkon. Ilyet soha nem tapasztaltam még. Mit jelent ez, ill. mitől lehet ez?
Várom megtisztelő válaszát!

Üdvözlettel:
Kiss Ottó
Tisztelt Kérdező,

Kisebb sérülés magyarázhatja a sérüléseit. Vizsgálatot javaslok Önnek rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Joestet doktor ur en csak anyit szeretnek kerdezni hogy.43eves vagyok.egy ideje mere merevedes problemaim vannak.es korai magomlesem.anyit szeretnek kerdezni hogy interneten ,talaltam bizonyos urotin nevu gyogyszert amit ezekre a problemakra ajanlonak,maga ismeri ezt a gyogyszert hiteles lehet a leiras rolla?koszonom
Tisztelt Kérdező,

Nincs tapasztalom ezzel a készítménnyel, de az ilyen jellegű panaszokra vannak orvosilag is ajánlott gyógyszerek. Vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktorúr!

2018. szeptember 13-án műtöttek hasnyálmirigy fej rosszindulatú daganattal, a műtét sikeres volt és ezután 13 kemoterápiát kaptam. Ez a problémám megoldodott. 2020 szeptemberében nyirokcsomó daganatot diagnosztizáltak a belen, erre kemoterápiás kezelést kaptam egészen 2021 november közepéig. 2021 december 24-én műtőttek vékonybél elzáródással, ez a műtét szintén sikeresen zajlott, a műtét után kb. 1 héttel elkezdett fájni a bal vesém, vizeletpangásom van, a daganat miatt a csövet nem tudták feldúgni belülről, így a doktorúr a vizeletem hasi oldalról való kivezetését javasolta, katéter megoldásával. Még nem egyeztem bele. Kérem a doktorúr tanácsát!

Üdvözlettel és köszönettel:
Joóné Németh Lívia
Tisztelt Kérdező,

A kolléga javaslatát egyértelműen támogatom 2 okból:
1: a vese megfelelő elvezetés nélkül elsorvad
2: a gyulladás valószínűsége hatványozottan magasabb veseelzáródás alatt, mely súlyos, életveszélyes szeptikus állapothoz vezethet.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Húgyúti fertőzés
Inkontinencia
Intimtorna
Húgycső- és hólyagtükrözés
Férfi
Prosztata
Merevedési zavar
Here problémák
Herefájdalom
Korai magömlés
Férfimeddőség
Fitymaszűkület
Közös Problémák
Vesekő
Rákos megbetegedések
Nemi betegségek
Vesemedence gyulladás
Vesefájdalom

Prima Medica Egészségközpontok
