Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!
Az oldalon felsorolt 5 ejakulációs probléma között nem találtam a választ a kérdésemre.
42 éves vagyok, de már korábban is tapasztaltam, hogy ejakulációm problémás. Egyre inkább a kor előrehaladtával meredeken csökken annak a kilövellése. Már csak "kibuggyani" képes!
Ez esetleges izom összehúzódási probléma?

Üdv.
Tamás
Tisztelt Kérdező,

Lehet az is. Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Ur, tobbszoros urologiai vizsgalat, vizelettenyesztes utan sem tenyeszett ki bakterium a vizeletben, de a fajdalmak, ego, nyomo, neha csipo vizeles is jelen van. Lehetseges lenne cisztoszkopiat csinalni?

Udv,
Alexandra
Tisztelt Kérdező,

Mi itt a Bosnyák-téri rendelőnkben nem végzünk cystoscópiát. Az Ostrom utcai telephelyen azonban Dr. Csutak Magdolna igen.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
T. Doktor úr!
A vérvételen a veseállapotáról kapott adatok: Karbamid: 11,4 Krenatinin:137 eGFR-EPI: 32
A belgyógyász krónikus veseelégtelenséget állapított meg. Pradaxát szedek 150mg- os a pitvarfibrilláció miatt. Azt olvastam ilyenkor nem szabad szedni, mert még jobban rontja a vese állapotát. Ha igy van milyen véralvadásgátlóval lehetne lecserélni, ami nem terheli a vesét? Ez az állapot visszafordítható- e vagy már állandó marad és tovább romlik a vese állapota. Mire lehet számítani? Korom 76 év.
Köszönettel.
Tisztelt Kérdező,

Az Ön korában ezek az értékek egyáltalán nem aggasztóak, évenkénti kontrolljuk javasolt, de urológiai vizsgálat mindenképpen ajánlott. A Pradaxát azzal a kollégával kell megbeszélni, aki javasolta a szedését.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Üdvözlöm!
Pár napja a herezacskómban (nem rajta) èszre vettem egy borsó nagyságú csomót, a bal oldalon van, olyan mint ha egy èren/vezetèken elnne ami a bal oldali heregolyoba vezet, nem fáj, nem is a herèn van rajta.
Körülbelül egy fèl ève ugyan ez volt a helyzet de akkor el tűnt a csomo.
Tudom hogy orvoshoz kell fordulnom, de jelenleg külföldön tartózkodok.
Nem tudom hogy mennyire súlyos, vagy hogy eggyáltalan mi lehet, mi okozza.
Kèrem segítsen!
Tisztelt Kérdező,

Sok minden lehet, ennyiből ezt nem tudom megállapítani. Urológiai vizsgálatot javaslok Önnek.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Dr.úr.
Màr 1 éve folyamatos problémákkal küzdök.
Csíp viszketek fájdalmas a vizelet ürítés es néha büdös szaga is van.Ma csináltunk egy tesztet ami kimutatja mi a vizeletemben a gond.
Gyulladás van ott és baktériumok.
A Ph-m se túl jó.
Minden héten szinte nőgyógyásznàl vagyok kapom a sok gyógyszert de semmi sem segít.Én arra gondolok hogy ez miatt mert ott még valami gyulladásban van.Nagyon csíp ha pisilek.
Lehetséges dolog hogy ez miatt fáj nekem a sexuális élet és van folyásom?
Válaszàt nagyon köszönöm!Szép napot!
Tisztelt Kérdező,

Lehetséges, de általában a nőgyógyászati gyulladás szövődménye a húgyúti fertőzés.
A húgyúti fertőzésre felírt antibiotikumok viszont hajlamosíthatnak hüvelyi gyulladásra.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr!
A nőgyógyászom által levett rákszűrésem P2 lett, Gardnerella vaginalis, amire Klion D hüvelytablettát kaptam.
Érdeklődnék, hogy a férjemet ebben az esetben mivel kell kezelni?
Esetleg Klion tabletta van itthon, az használható ebben az esetben? Ha igen, napi hány darab és meddig kell szedni?
Köszönöm ha itt válaszol, sajnos tudom, hogy orvoshoz személyesen nem fog elmenni de én szeretnék már végre gyógyult lenni. Egyébként ő tünetmentes.
Köszönettel N. Anita
Tisztelt Kérdező,

A kérdésével bőr- és nemibeteg gondozóhoz kell forduljon.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Dortot Úr.
A napokban észre vettem a péniszemen a fityma kupak alatt ilyen egybe függyö pattanás szerü kisebb hólyagokat vagy olyan mit a szemölcs nem tudom mi lehet ez segitségét megköszönném ha tudná nekem diagnosztizálni a problémát.
Tisztelt Kérdező,

Vizsgálatot javaslok bőr- és nemibeteg gondozóban.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jo napot,
Kronikus prostatitisre sunetrolimot szedtem 3 napig. Eszrevettem egy enyhe heregyulladast, gyakori vizeles, alhasi fajdalom, szekrekedes. Mit javasol?
Tisztelt Kérdező,

Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Kedves Doktor úr!

Rendszeres, zavaróan sűrű vizelési ingerrel kerestem meg egy urológust és ha már ott voltam, tanácsot kértem korai magömléssel kapcsolatban. Előzővel kapcsolatban a PSA 0.5, és a zavaró állandó inger csökkent a Tamsulosin Pharmacenter szedésének hatására. De zavar, hogy ezt életem végéig szednem kell, illetve az ejakulátum mennyisége jelentősen csökkent vagy nincs. Erre más megoldás nem létezik? A másik problémámra felírta a Silderec 100mg-os gyógyszert, hogy az segít. Többszöri egymás utáni együttléttel javítható, kitolható ez az állapot. Mintha 'újraprogramoznánk'. De elolvasva a betegtájékoztatót, abban egyértelműen az áll, hogy ne szedjem, ha nincs merevedési zavarom. Merevedési zavarom egyáltalán nincs. Sőt... Ön mit javasol? Köszönöm a választ!
Tisztelt Kérdező,

Meg lehet próbálni kihagyni a Tamsulosint, lehet, hogy nem fognak visszatérni a vizelési panaszok. Korai magömlésben is szoktuk javasolni a Silderechez hasonló készítményeket, úgy gondolom, hogy használhatja, ha bevált.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Dr.! Ha véreredményem nem utal Veseproblémára / Viszont a tűneteim Igen.. 1 Ödémaság /arc/ 2.Gyakori vízelés /éjszaka is/ Vérszegénység /súlyos/ stb.. Akkor mi a tehendő? Ultrahang? Stb? Köszönöm a Választ! Üdv Erika!
Tisztelt Kérdező,

Első körben egy urológiai és nefrológiai vizsgálatot javaslok Önnek.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Húgyúti fertőzés
Inkontinencia
Intimtorna
Húgycső- és hólyagtükrözés
Férfi
Prosztata
Merevedési zavar
Here problémák
Herefájdalom
Korai magömlés
Férfimeddőség
Fitymaszűkület
Közös Problémák
Vesekő
Rákos megbetegedések
Nemi betegségek
Vesemedence gyulladás
Vesefájdalom

Prima Medica Egészségközpontok
