Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Xex után a makkon vèr ömleny keletkezett csak egy partnerem van anejem
Tisztelt uram!

Az elváltozás mikéntjére személyes megjelenés szükséges. Várom rendelésemen.

Üdvözlettel, Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Tisztelt Doktor Úr!

Visszatérő felfázással küzdök.
Általában szex után jelentkezik. Ha egy ideig ezt elkerülöm, akkor nem is jelentkezik.
Az első napokban mindig valami otthoni kezeléssel próbálkozok, kamilla teával, bő folyadékfogyasztással, tőzegláfonyával, ám ezek sokszor nem segítenek, így végül az orvosomtól antibiotikumot kapok. Ez hat egy ideig, de néha már a kúra végén is azt érzem, hogy a probléma megmaradt.
Szeretnék többet tenni azért, hogy megelőzhessem, de nem tudom, mit csinálok rosszul.
Már a szex gondolatától is szorongok időnként, mert a legtöbb esetben egy újabb felfázással végződik.
Hogyan kerülhetném el, hogy ez újra kialakuljon?

Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Hölgyem!

Tekintettel a visszatérő panaszaira, mindenképpen személyes megjelenés szükséges. Várom rendelésemen, ahol remélhetőleg mindenre megkapja a választ.

Tisztelettel: Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan

Tisztelt Doktor Úr!
Mai napon felhívtak telefonon az Egészség Kutató Centrumból hogy szedjek Prostavin kapszulát.Betegségemre jelenleg a Pollstimol-t ajánlotta az urológusom. Érdemes váltani kipróbálni? Nem ismerem a készítményt,van róla tapasztalat?
Válaszát előre is köszönöm
Tisztelettel Tibor
Tisztelt Tibor,

A Prostamol uno tabletta szedésével kapcsolatban széleskörű tapasztalat van!
A Prostavin kapszulát nem ismerem, de ha tanácsolhatom ne váltson, illetve urológussal történő megbeszélés után.

Tisztelettel: Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Üdv! gyermektervezés szakaszában vagyunk. Érdeklődnék, hogy a Sinopharm oltás után ajánlott-e 1-2 hónapot kihagyni? Lehet-e káros hatása a spermiumokra?
Kedves Károly,

a kérdése megválaszolásához javaslom, hogy forduljon infektológushoz.

Üdvözlettel: Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan

Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor Úr!
Nagyon hosszú ideje "szenvedek" holyaghuruttól,legtöbbször ha tenyésztés van mindig találnak bacit és arra megfelelő gyógyszert kapok,viszont sajnos attól se múlik el!
Legutóbb a hugycsőből is vetettem mintát és 2féle baci melett gomba is kitenyészett
Lehetséges h a hólyagban is meg van telepedve a gomba és azért jön elő ikyen gyakran?
Úgy tudom hogy a hólyagban csak tükrözéssel lehet megállapítani..
Ha esetleg tényleg a gomba miatt van ki lehet e írtani?
Köszönöm válaszát!
Tisztelt Nikolett,

A panaszai alapján eddig megfelelő ellátást nem kapott. Személyes megbeszélésre várom, hogy segíteni tudjak.

Üdvözlettel: Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Jó napot kívánok!
Az alábbi kérdésem lenne a doktor úrhoz: prostata 3x3 mirigyesnél tömöttebb, a prostata: tok megtartott, 29x2638mm-es periurethralisan heges. A véleményét szeretném kikérni hogy mennyire súlyos ez a nagyobbodás!
Tisztelettel:
Tisztelt Kérdező,

Inkább a normál méret felső határán van. A prosztatamegnagyobbodás egyébként önmagában nem betegség.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jó napot Dr úr! 40 èves vagyok és merevedèsi gondokkal küzdök. Èlet társam van de szegyelek neki róla szólni. Havi 1-2alkalomkor vagyunk együtt nagyon nehezen áll fel akkor is így hogy ha ö segít de megtartani sajnos nem tudom ,nem tudjuk befejezni az aktust kb 6honapja vettem észre úgy érzem mint ha ott lent az nem is létezne nem tudom mihez kezdjek mindig a halál van eszembe de tudom az nem megoldás ejszaka többször is mennem kell pisilni tehát gyakori vizeletem van,nem tudom mit tegyek köszönöm szépen a valaszat
Tisztelt Kérdező,

Van hatékony kezelés a merevedési zavarra. Vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr! Két hete estem át TURP műtéten. Eleinte sokat vérzett, ami azonban megszűnt. Azóta rossz érzések vannak az alhasam környékén. Időnként fájdogál, a vizelet mintha csipne. Ez lehet a műtéttől? Vagy más is okozója lehet. Kb mennyi ideig ne terheljem magam, mikor lehet menni dolgozni?
Köszönettel
Tisztelt Kérdező,

Ezeket a kérdéseket a kezelőorvosával kellene megbeszélni.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
A kedves párom a beteg egy hugyhólyag daganatott találtaknála meg tőbb vese kővet,de sajnos mind a két lábanagyon ödémás,de ezt nem tudják lehuzatni. Nagy dozisban kapja a vizhajtot,de nem segit. Mit lehet ilyen esetben tenni??
Tisztelt Kérdező,

Az alsó végtagi duzzanat, ödéma alapvetően nem urológiai tünet, sokféle oka lehet. Tisztázni kell az okát és annak megfelelően kezelni.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktornő/Úr!
Tíz éve van prosztatagyulladásom. Mivel urge panaszok is társulnak hozzá, pár éve megtükröztek hajlékony eszközzel, semmit nem találtak. Egy év múlva egy másik orvos is megvizsgált, de merev eszközzel, és horrorisztikus leletet írt le (gennyben, vérben úszó prosztata rozsdabarna felrakódásokkal). Mitől lehet ekkora különbség a két lelet között? Okozhatja az eszköz?
Köszönettel
Rudulf
Tisztelt Kérdező,

Nem egy időben történt a két vizsgálat, változhatott az állapota.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Húgyúti fertőzés
Inkontinencia
Intimtorna
Húgycső- és hólyagtükrözés
Férfi
Prosztata
Merevedési zavar
Here problémák
Herefájdalom
Korai magömlés
Férfimeddőség
Fitymaszűkület
Közös Problémák
Vesekő
Rákos megbetegedések
Nemi betegségek
Vesemedence gyulladás
Vesefájdalom

Prima Medica Egészséghálózat