Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt dr Úr/Hölgyem!
Volt 1 éven belül mindkét oldal herevisszér műtétem. Tavaly nyáron volta 2. műtétem. Rossz volt a spermaképem. Szerencsére mindkét műtét után helyreállt. Viszont főleg jobb oldalon szószerint a herezacskó bőrén másfajta viszerem van. Szemmel láthatóan elég tág vénák keletkeztek a bőrén. Es a zacskó többi részén is jobban látszik a vénám. Az említett jobb oldalon kb 2-3mm több tág véna látható és közepén mintha ezek találkoznának. Égni szokott az egész herezacskóm és az említett ponton fáj a véna. Látta urológus is de nem csinálnak vele semmit. Pedig problémát okoz. Arra gyanakszom, hogy ez is közrejátszik a merevedési problémára. Alig van merevedésem ha vajon is hamar lekonyúl, pedig régebben egy nő illatától is működött. Most meg nem izgulok fel ha meglátok egy csinos nőt ami borzasztóan bánt. Annyi hogy régen szexuális szolgáltatást vettem igénybe és elsőnek nagyon izgultam és nem ment. Kértem std tesztet és elvileg nem vagyok beteg. Talán ezóta. Meg ekkor tájt vettem észre a kitágult ereket ebbe az időszakban keletkezett. Arra is gondoltam hogy sokszor adtam plazmát. Köszönöm előre is a válaszát Tisztelt Dr.
Tisztelt Uram,

merevedési zavar sok mindentől lehet, herezacskó visszerességtől azonban kevésbé, esetleg pszichés átéttel.
Válaszaira szakorvosi vizsgálat során tudunk pontosabb válaszokat adni.
Tisztelettel:

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztélt Doktor úr !
66 éves vagyok. Kivánom a szexet. Az ejakuláció is megtörténik de nem kifelé hanam befelé. Kicsit kellemetlen. Nem tökéletes a gyönyörérzet igy.. Pár perc után érzem hogy lassan távozik. Lehet. ezen segíteni vagy törödjek bele.
Üdv
Leslie
Tisztelt Uram,

a fenti panaszát szaknyelven "retrograd ejaculationak" hívjuk.
Ezt okozhatják bizonyos gyógyszerek, a prosztata növekedése miatti megváltozott anatómiai helyzet.
Ezen eredményesen tudunk segíteni.
A hólyagba jutott ondó az első vizeletürítéssel egyébként kiürül.

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Sziasztok! A mostani ct-m azt írja a bal oldali vesében üregrendszeri tágulat jelent meg a kehelyvég és pyelon tágasságát írja. Urologushoz irányítottak vele... mire számítsak?
Tisztelt Uram,

a tágulat okának további vizsgálata mindenképpen szükséges.
Ezen eredmények ismeretében és alapján tudják önnel a megfelelő terápiát ismertetni.

Tisztelettel:

Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor úr!

Érdeklődnék, hogy 18 éven át szedett Betaloc Zok önmagában okozhat-e erekciós zavart, vagy súlyosbíthat-e egy meglévő, enyhe merevedési problémát? A napi dózis sosem haladta meg a 25 mg-ot, de jellemzően 12,5 mg volt.

Amennyiben okozhat, kérdezném azt is, hogy ez maradandó állapot eredményez, vagy megoldást jelenthet a gyógyszerváltás?

Válaszát előre is köszönöm!

N.
Tisztelt Uram!

Azt javasolnám, hogy első körben keressen fel egy kardiológus kollégát és egyeztessen a szedett gyógyszerével kapcsolatban.
Szívesen ajánlom önnek központunkat és kollégámat:

https://www.kardiokozpont.hu/munkatarsaink/kardiologus-diabetologus/dr-ferenczy-peter

Ha a vele való egyeztetés és esetleges terápiaajánlás nem hoz eredményt keressen fel rendelőnkben.

Tisztelettel:

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt doktor Úr! Sajnos hoperaktív hólyag problémával küszködöm. Már voltam urodinámia vizsgálaton is sajnos a gyógyszerek nem használnak betmiga, emselex. Mit tudna ajánlani a betegség kezelésére? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Zsolnai Pálné
Tisztelt Hölgyem,

keressen fel egy olyan urológiai klinikát, ahol Botox kezelést is végeznek. Ez segíthet a panaszok megszüntetésében.

Üdvözlettel:

DR. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Címzett!

Péter Rudolf vagyok. Prosztata rákom van még kicsi. Küldök egy videót. Itt egy orvos beszél. Szerinte kezdeti stádiumban a rák gyógyítható. Csak le kell mondani a húsról és C-vitamin injekciókra van szükség. Nem szintetikus C-vitamin injekciókra az nem jó.
https://www.youtube.com/watch?v=C3PgFqPy-3g
Időnként Magyarországon vagyok. Érdeklődni szeretnék, hogy kaphatok-e ilyen injekciókat? Köszönöm.
Tisztelt Uram,

a megfelelő kezelésről sajnos nem tudok nyilatkozni eredmények nélkül.
Kezdeti állapotban a szakmai ajánlások alapján a "szoros megfigyelés" tanácsolt.

Üdvözlettel:
DR. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Üdvözlöm!
33 éves nő vagyok.Endokrinológus küldött részletes laborra(alacsony testsúly miatt is)-az endokrin részben nincs eltérés(korábban diagnosztizált hipofízis adenoma miatti kontroll).
Vele csak februárban tudunk találkozni,de mielőbb szeretném rendezni az egészségemet,ezért kérem az Ön tanácsát:
Ön szerint szükséges további nephrológiai kivizsgálás?(tudom,határértéken van minden,de ez még elfogadható?)

eGFR-EPI 90> ml/min/1.73m2 (a laborleletben van egy piros,sárga,zöld skála,ahol pont az alsó határra jelzi az értékemet,a sárga tartományba)

Na 137 mmol/L
Klorid 102 mmol/L
Koleszterin 5,1

Vizelet:
laphámsejt 7
Kristály 2
Vér is volt ,de mivel a ciklus 7.napján mentem és nálam tovább tart a menstruáció,esetleg az keveredhetett bele.

Köszönöm szépen a válaszát!

Üdvözlettel,
Mira



Tisztelt Hölgyem,

Időszakos ellenőrzést mindenképpen javasolnék önnek!

Üdvözlettel:

Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor! 2hete császármetszést végeztek rajtam! A baba jól van,de nekem sajnos megvágtâk a húgyhólyagom! 4-5cm vágás,azt mondták! Azóta kateter van fent! Kérdésem az lenne,hogy helyre jonn a hólyagom rendesen,úgy fog e működni mint régen? És hosszútavon,a későbbiekben sem lesz vele probléma? Esetleg egy felfazas nem okozhat később újabb gondokat így hogy sérült? Nagyon aggodok! Tisztelettel:Dne
Tisztelt Asszonyom,

A korrekt ellátás esetén a katéter eltávolítását követően az eredeti helyzet visszaáll és panaszmentessé válik.
Tanácsolom, hogy a katéter eltávolítását követően végeztessen egy vizelettenyésztéses vizsgálatot és ha kell célzottan antibiotikumos kezelést.
Ha gyógyszert kell szedni, párhuzamosan szedjen vény nélül beszerezhető BONOLACT FEMINA PRO-t (2x ) tablettát. Valamint javasolt az intimtorna végzése.

Jó egészséget önöknek!
Tisztelettel:

Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Párom (34 éves) merevedési zavarral küzd kb 19-20 éves kora óta. Több éven keresztül, csak akkor fordult elő, mikor az adott párjával a kapcsolatuk elején tartottak. Utóbbi évek során, pedig fokozódott és több éves kapcsolat alatt is sűrűn előfordul, már már rendszeres és van.
Hárman vannak testvérek (kettő öccse van, 20 és 24 éves) és nekik is ugyanez a problémájuk.
Előfordulhat, hogy örökletes ez nekik?
Előre is köszönöm válaszát!

Üdvözlettel
Andrea
Tisztelt Hölgyem!

Arról, hogy ilyen örökletes okok miatt előfordulhat nem tudok.
Javaslom, hogy párja ezen panaszával forduljon szakorvoshoz, ahol segítségére lehetnek.
Szívesen fogadom őt rendelésemen!

Üdvözlettel:

Dr. Rákász István
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Jó estét kivánok,szeretném megkérdezni hogy tegnap este a feleségem maszturbálást végzet nekem a kezével és azt vette észre hogy a péniszemtől véres lett a keze.Néztük hogy van e kivürlől sérülés ,de nem láttunk semmit,mi történik ha a péniszemből jön a vér?Kérem várom válaszát.
Tisztelt Uram,

nagy valószínűséggel mechanikus károsodás volt oka a vérzésnek. További előfordulás esetén jelentkezzen szakorvosi vizsgálatra.

Üdvözlettel:

Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan

Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

Prima Medica Egészségközpontok
