Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Ur!
Erdeklodni szeretnek mi a szakmai velemenye az alabbi problemamrol, miszerint napok ota eles fajdalmat erzek a jobb oldali heremben, s ez egyre erosodik. Korabban operaltak a bal heremet visszer problemaval s aggodom esetleg ugyanaz lehet a baj ismet. Rendkivul halas lennek, ha velemenyevel segitene nekem, termeszetesen elmegyek orvoshoz, csak mig nem kapok idopontot szeretnek felkeszulni az esetleges lehetosegekre.
Tisztelettel, Balogh Adam
Tisztelt Uram!

Hirtelen kezdődött, fájdalmas hereduzzanat esetén, sürgős urológiai vizsgálat javasolt. Amennyiben a panasza nem javasol sürgős vizsgálatot, kérem keressen fel személyes konzultációra.

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK