Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Napot!
Volt egy szexuális együtt lét utáni nemi betegségem ami vicces vagy nem de 4 "orvos" sok vizsgált sem jutott érdemlges eredményre és persze szép kiss összeg volt a vizsgálat + egyik magán doki volt lényeg hogy alhasi fájdalmam van a herémen piros vérpöttyök jelentek meg amik mára (2) év feketék lettek nem nem normális ez és nem a melegtől pattantak el a hajszálerek ebben biztos vagyok! Hasam alatti rész mintha besüpedt volna már elég ilyesztő hímtagomon hol megjelenik elváltozás hol eltűnik szeretném ha ez végre véget érne sajnos nincs sok pénzem de hajlandó vagyok fizetni de legyen már eredmény mitévő legyek?
Tisztelt Uram!

Mindenképpen meg kell ismételni a vizsgálatokat!

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

Prima Medica Egészségközpontok