Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Jó napot!
Azzal a panasszal szeretnék fordulni önhöz és egyfajta tanácsot kérni is kérni egyben , miszerint van egy problémám ami megkeseríti az életemet egy jó ideje. 20 éves vagyok. A probléma a következő: Maga a makk része a péniszemnek ha lehúzom róla a bőrt (ami egy minimális szűkülettel rendelkezik de mind merev mint pedig lankadt állapotban gond nélkül hátrahúzható , az elmúlt hónapokban végzett tornáknak köszönhetően) érintésre fáj, de ilyen éles , érzékenységből adódó fájdalom. El szeretnék menni urológushoz de nem szeretném ha megérintenék mert borzasztóan kellemetlen. Mi lehet ez , mitől ilyen érzékeny és megoldható , hogy egy (bármilyen) urológiai szakvizsgálaton ne érjenek hozzá ha szólok h kibírhatatlanul érzékeny? Illetve a panasz ismeretével ön hogy végezné el a vizsgálatot?
Kérem segítsen valahogy mert nagyon kellemetlen és lelkiekben is megterhelő ez az egész , köszönöm előre is!
Üdv: Egy kétségbeesett páciens
Tisztelt Uram!

Kérése vizitünkön felszólításra megoldható! Várom jelentkezését!

Tisztelettel:
Dr.Rákász István
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK