Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr !
63 éves nő vagyok. Hónapokig küszködtem magas vérnyomással, amelyet / különböző vizsgálatok után / antibiotikumos kezelés és gyógyszerváltás eredményeként normalizáltak .
A CT vizsgálat megállapította , hogy a két mellékvesémen cisztához hasonló duzzanatszerűség van,ami nem daganat. A vizeletemben baktériumokat találtak, amelyeket antibiotikummal kiöltek.
Viszont azóta hiába van rendben a vérnyomásom , fáj a derék és vese tájékon. Valamikor az oldalamba is kisugározza. A fájás többnyire mozgáskor jön elő. Ha kipárnázva ülök, nem érzek semmit. Kérdésem az lenne, hogy a vese adhat ilyen fájást, vagy ideggyulladás lehet a háttérben
Tisztelt Asszonyom!

A feltett kérdéseinek megválaszolására személyes konzultációra van szükség. Kérem keressen fel!

Tisztelettel:
Dr.Rákász István
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

Prima Medica Egészségközpontok

Tisztelt Pácienseink!

Az Ostrom utcai rendelőknek otthont adó épületen teljes felújítást végzünk, hogy egy kellemes környezetben fogadhassuk a gyógyulni vágyókat. A felújítással kapcsolatos kellemetlenségekért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük!

Köszönettel:

Prima Medica Egészségközpontok