Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Kedves Hölgyem / Uram!
A páromnak együtt létünk után, pár nappal kellemetlen érzés, és néha szag jelentkezik lennt. Megfigyeltuk hogy osszekotheto az együttletunkkel, nem csinálunk semmit másképp, higineniailag sem mint régebben, érdemes e kivizsgaltatnom magam? Szeretném megtudni hogy mitől okozhatom ezt, hiszen én tünetmentesnek érzem magam.

Válaszukat előre is koszonom
Tisztelt Uram!

A problémáját javaslom beszéljük meg személyesen.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK