Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!
55 éves vagyok, kb. 10 éve kisebb fizikai trauma érte a jobb herémet, rövid, erős nyomás formájában birkózás közben. Az erős fájdalom viszonylag hamar elmúlt, de azóta a jobb herém érintésre nagyon érzékeny, gyakran fájdalmas, ha nem megfelelően érünk hozzá, óvatosan kell hozzányúlni. Sem duzzanat, sem egyéb tünet nincs, csak kellemetlen. (A bal herémnél nem fordul elő ilyen.)
Izgalmi állapotban előfordul, hogy felhúzódik, vissza kell tolni a herezacskóba.
Érdeklődni szeretnék, hogy Ön szerint a leírtak alapján mi okozhatja az érzékenységet, illetve szükséges lehet-e vizsgálat, vagy esetleg beavatkozás?
Köszönöm szépen,
Tisztelettel
K.A.


Tisztelt Uram!

Kérem jelentkezzen egy személyes konzultációra

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

Prima Medica Egészségközpontok