Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!

53 éves kerekesszékben élő férfi vagyok. Tavaly hasi katétert műtöttek be nekem, amely kb. decemberig gond nélkül működött. Akkor kezdett jelentkezni az a problémám, hogy napközben többször, váratlanul a húgycsövemen is távozik belőlem vizelet miközben erősen fáj és görcsöl a hasam. Közben a katéteremen is távozik vizelet, de abban nagyon sok apró fehér szemcse van, ami olyan mintha homok lenne. (ezt akkor tudtam megnézni mikor takarítottam a zsákom és a csatlakozónál olyan sok volt hogy szinte eltömítette a csövet) A háziorvosom Tarivid tablettát írt fel ami átmenetileg javított a helyzeten de néhány nap után újra visszatért a helyzet. Azt szeretném megkérdezni mitől van ez a sok szemcse a vizeletemben és mivel lehetne csökkenteni a mennyiségét? Napközben figyelek magamra és igyekszem nagyon gyakran inni mert erre a kórházban felhívták a figyelmem.

Köszönöm a válaszát
Tisztelt Uram!

Az idegentest ( katéter), krónikus gyulladást tart fenn.
A panaszainak nagy részét ez okozhatja.
Fontos lenne egy személyes konzultáció.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK