Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr! Fiatal, szexuálisan meglehetősen aktív srác vagyok és azzal a problémával fordulok Önhöz, a makkomról, szépen hátra tudom húzni a fitymát sőt még kb. fél centivel lejjebb is le tudom húzni, viszont az utóbbi másfél,két hétben önkielégítés alkalmával azt tapasztalom hogyha a makk után tovább, lejjebb húzom a fitymámat akkor a fitymafék megfeszül és ez eléggé kellemetlen. Nagyon megijedtem mivel eddig semmi ilyen jellegű problémám nem volt, tehát közösüléskor sem okozott soha panaszt pedig már eléggé régóta élek nemi életet, amikor is szinte minden esetben használok óvszert. Jelenleg nincsen barátnőm, és kb. egy hónapja volt az utolsó nemi aktusom, amikor viszont óvszer nélkül szexeltem, de ebben az esetben sem jelentkezett semmiféle panasz sem behatoláskor sem aktus során, önkielégítésnél viszont mikor a makk alá húzom és még lejjebb szeretném húzni akkor néha eléggé kellemetlen. Az elmúlt években, nem egy urológus szakorvosnál voltam, mert enyhe mértékben balra görbül a hímvesszőm így eléggé alaposan megvizsgálták a hímvesszőm de semmiféle rendellenességet, eltérést nem találtak. Azt szeretném megkérdezni, hogy az óvszer van bármiféle hatással a rövid fékre? Vagyis hogyha rövid lenne a fitymafékem akkor az óvszerben is fájdalmas lett volna közösülés alkalmával? Vagy a a fitymafék feszülése közösüléskor csak óvszer használata nélkül érezhető? Mert eddig közösülés alkalmával semmiféle problémám nem volt a fitymafékemmel, se amikor óvszert használtam se anélkül! Rövid lehet a fitymafékem? Vagy teljesen normális és feleslegesen aggódom? Mielőbbi válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel!!
Tisztelt Uram!

A panaszait-leírása alapján- rövid fék okozza, melynek végleges megoldása a sebészi bemetszés.

Kérem keressen:
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK