Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr? SM beteg vagyok, és több mint másfél hónapja égő, és sürgető a vizeletem. Nem ürül ki a hólyag, és valószínűleg az okozza. Az 5. antibiotikumot szedem, de semmit nem javult. Voltam szakorvoshoz, de ő is azt írt. Hasi UH negatív. Kérdésem: ha hólyagtükrözésre lenne szükség, azt a gyulladt, égő húgycsövön keresztül is elvégzik? Köszönöm a válaszát!
Tisztelt Hölgyem!

A hólyagtükrözést csak akkor csinálják meg, ha nincs gyulladás.
Javasolnék Önnek egy személyes konzultációt a panaszok pontos felmérésére és esetlegesen a tünetek javítását szolgáló kezelés érdekében.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK