Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!

46 éves férfi vagyok. Kb. 6 hónapja felfázás gyanujával fordúltam háziorvoshoz. Az orvos antibiotikumot (Ciprinol) írt fel, melynek beszedése után panaszaim nem múltak ezért urológushoz fordultam, aki vizeletvizsgálat alapján azt mondta nincs semmi problémá. Mivel a tünetek továbbra is fennálltak felkerestem egy másik urológust, aki prosztatagyulladást diagnosztizált. Actil DUO-t írt fel, a terápia nem hozott áttörést, a panaszok maradtak. Újabb orlógis következett, aki laborvizsgálatot is kért (vizelet, ondó) és ondóvezeték gyulladást állapított meg. A prosztatámmal minden rendben, a laborvizsgálatok negatív eredménnyel zárultak. közben beszedtem egy adag Sumomedet is. A tünetek sajnos máig nem múltak el teljesen, melyek a következőek: enyhe, csípő, mellékhere fájdalom, mely reggelre elmúlik de nap közben általában "megjelenik", változó intenzítással. Van, hogy vizeletürítés után csípő érzést érzek, ill. a fájdalom a hímvesszőbe és a gát tájékra is kisugárzik. Kétoldali alhasi fájdalom is előfordul néha. Olvastam a krónikus alhasi fájdalom szindromáról és úgy tűnik a tünetek alapján akár ez is lehet a háttérben. Mi a véleménye?
Tisztelt Uram!

Valószínűsíthető, hogy Önnek krónikus kismedencei fájdalom szindrómája van.
A pontos diagnózis felállítására, csak személyes konzultáció ad választ.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK

Kedves Páciensünk!

Örömmel osztjuk meg, hogy az Urológiai Központ Kolosy téri rendelőjében július és augusztus hónapban felújítási munkálatokat végzünk a magas színvonalú páciensellátás érdekében. Ezalatt az időszak alatt Kolosy téri rendelőnkben dolgozó orvosaink az Urológiai Központ Széna téri és Bosnyák téri rendelőiben várják a Pácienseket!

Ostrom utcai rendelő orvosai | 1015 Budapest, Ostrom utca 16. földszint 6-osrendelő:

Bosnyák téri rendelő orvosai | 1147 Budapest, Csömöri út 18. :

Amennyiben további információra van szüksége kérjük írjon az info@urologiaikozpont.hu e-mail címre vagy hívja a +36 30 512 1375-ös telefonszámot!

Megértését ezúton is köszönjük szépen!

Urológiai Központ csapata