Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Üdvözletem!
Urológiai kérdésben szeretném kikérni véleményét, van egy problémám körülbelül egy éve, de még nem fordultam orvoshoz, mivel fájdalommal nem jár.
19 éves lány vagyok, és olyan panaszaim vannak, mely hasonló egy felfázáshoz. Viszont ahogy említettem ez már egy jó ideje tart fájdalom nélkül. Összességében sokszor járok illemhelyre, és mindig jön is, ha nem is nagy mennyiség, és úgymond úgy kell kierőltetni néha és több percet is a wc-n ülni hogy meginduljon, de viszont esténként addig nem tudok elaludni mivel ilyen "furcsa" érzés van bennem addig míg teljesen ki nem ürítem a vizeletem. Viszont ez a "furcsa" nyomó, bizsergő, ingerlő érzés mondhatni egész napos jelenség. Próbáltam már több hugyúti egyensúly kiegyenlítő készítményt, viszont ezek nem segítettek.
Szeretném megtudni, hogy vajon mi is lehet ez, mi a diagnózis. Remélem tudna segíteni. Előre is köszönöm a válaszát!
Tisztelt Hölgyem,

Sok minden okozhatja a panaszát, például húgyúti fertőzés vagy kövesség is. Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK