Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Megint én jelentkezem, Kárpátaljáról. Nem múlik elfelé a potenciazavarom. Már a nyáron volt egy vagy két kisebb erekciós zavarom, de azok maguktól, hamar elmúltak. Aztán szeptember végén már nem volt erekcióm. Október elején megkezdtem egy terápiát, ami a hónap derekától már hatni is kezdett, mikor gyengébb, mikor erős, tartós erekciót sikerült elérnem, de nem volt tartós javulás. Így november vége felé, úgy egy bő hete ismét belekezdtünk egy új terápiába. Két végbélkúp maradt, hozzájuk jött két újabb orvosság, és a múlt héten sikerült is elérnem az erős erekciót, de ma már megint rövid, nem teljes erekció volt, korai magömléssel. Pedig az egyik orvosságot már ki is szedtem, a két végbélkúp közül az egyikből már csak kettő, a másikból már csak három maradt. Napok óta pedig nincs reggeli spontán erekcióm, legfeljebb ritkán és nem teljes. Egyébként krónikus prosztatagyulladásom van, de az állapotom nem rosszabbodott. Viszont két terápia sem vezetett eredményre a potenciazavarom terén. Ez azt jelenti, hogy 54 évesen lehúzhatom a rolót, és impotens leszek, amitől nagyon félek? Vagy más terápiára van szükség? Lehet még eredményes terápia? Válaszukat aggódva és nagyon várom. Tisztelettel: Lajos Mihály.
Tisztelt Uram,

Merevedési rendellenességét számos ok válthatja ki. Mindezt egy személyes megjelenés alkalmával tudnánk megbeszélni. Kérem keresse fel urológiai szakrendelésünket.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Szép napot kívánok.Azzal a kérdéssel fordulnék önhőz,hogy kb 2vagy3honapja nincs merevedésem.Salynos nem áll fel valamiért mikor szexelni akarok,ha meg rá segítek van orgazmusom, meg spermám, de viszont,nem kemèny a péniszem.Cukor beteg vagyok 2tipusu 44eves lehet ez is rá tesz.Csak salynos ez az állapot lelkileg tönkre tesz.Ilyenkor esetleg van gyógyszer rá.Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm.
Tisztelt Uram,

Merevedési rendellenességét számos ok válthatja ki. Mindezt egy személyes megjelenés alkalmával tudnánk megbeszélni. Kérem keresse fel urológiai szakrendelésünket.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Antibiotikum szedése után -Augmentin duo-a vizeletetem mar,csip és a húgycső kimaródott,környéke -szeméremtest-feldagadt,piros,esetenként vérzik.
Köszönöm válaszát!
Tisztelt Hölgyem,

Kérem keresse fel urológiai szakrendelésünket.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Minden órában vizelési inger
Tisztelt Uram,

Gyakori vizelést számos ok és tényező okozhat. Mindezt egy személyes megjelenés alkalmával tudnánk megbeszélni. Kérem keresse fel urológiai szakrendelésünket.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor Úr,

Néha észreveszem, főleg kerékpározás és sok ülés után, kevés fehér sűrű váladék jön a hugycsőből pisilés előtt. Egy időben ez reggel erőteljesebb volt, mostanában nagyon ritkán veszem észre. illetve ha keveset iszok akkor csíp a vizelet.

Hugycsőkenet teljes teszt negatív lett. Milyen irányba induljak el mit tanácsol? Urológián hazaküldtek, hogy bőrgyógyászhoz kell fordulnom a problémával.
Elég sokat ülök és kerékpározok, pár éve volt egy nagyon hosszú ideig tartó prosztatagyulladásom. Gyakori vizelés nem tapasztalok. Emelett colitis ulcerosa betegségem van ami több hónapon át volt aktív, jelenleg biológiai kezelés segít.
Illetve a kérdésem így mennyire tanácsos óvszer nélkül nemi életet élni.

Köszönöm, 28/Férfi
Tisztelt Uram,

Problémája nagyon összetett. Mindezt egy személyes megjelenés alkalmával tudnánk megbeszélni. Kérem keresse fel urológiai szakrendelésünket.

Tisztelettel:

Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
,Kedves Doktornő/úr!
Azt szeretném kérdezni, egy két napja sűrű vizelési ingerem van viszont nem fájdalmas viszont a hólyagomnál érzek pici fájdalmat néha, cickafarkfű teát kezdtem inni tegnap és szedni Dr.Chen cran tőzegáfonya komplex. Mit javasol? komoly probléma is lehet?
Tisztelt Hölgyem,

Kérem, keresse fel urológiai szakrendelésünket.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor úr.
Ausztriai tartózkodásom idején az urológus szakorvos az évi prevenciós látogatés során minden alkalommal (az USG, vizelet és a PSA vérszint vizsgálatán kívül-ami enye emelkedést mutat) végbélen keresztüli tapintással is kivizsgált. Hazatelpülésem után az (osztályvezető főorvos) urológus az első alkalommal végbélen keresztül történő ultrahangos vizsgálatot csinált, azt követően 3 éve csak hason keresztül figyeli a prosztata nagyságát. Őt nem merem kérdezni, felteszem tehát a kérdést: van egy olyan trend az urológiában, amikor el lehet tekinteni a rektális vizsgálattól? Köszönöm.
Tisztelt Uram,

A rektális UH vizsgálat nem rutinszerűen végzett eljárás. A követésre elégséges a hasi és kismedencei UH elvégzése is.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Kb. 3 hónapja vettem észre, hogy a péniszem a has irányába elgörbült utána néztem egy-két oldalon a dolognak és olvastam a peyronie kórról. Mivel azt írták, hogy néha magától elmúlik a szövet hegesedése, ezért vártam. Sajnos még mindig ugyanez a helyzet. Nyugalmi állapotban még nem látható, de merevedéskor már eléggé feltűnő. A nemi életemet inkább csak pszichikailag befolyásolja. Olvastam, hogy szteroidos kenőccsel lehet orvosolni a problémát. Milyen kenőcsről beszélhetünk ebben az esetben, és van-e vény nélkül kapható kenőcs, melyet esetleg érdemes kipróbálni.
Előre is köszönöm válaszát.
Tisztelt Uram,

A kisfokú görbület esetén hosszan szedett E-vitamin javasolható. Eredménytelenség esetén Semmelweis Urológiai Klinikát javaslom felkeresni.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Szèp napot!
Két héttel ezelőtt voltam egy teljesen hagyományos thai masszázson, ahol egy első ránézésre bár tisztának tűnő, ám utólag megkèrdőjelezhető tisztaságú helyen mesztelen voltam.
Másnap enyhe égő érzést éreztem a péniszemben, ami igazságszerint se fájdalommal, se viszketéssel, se semmilyen más tünettel nem járt ezért nem is tulajdonitottam mindennek túlzott jelentőségét (de ez olykor eszembe jut és rájövök hogy bár nagyon enyhén de a mai napig jelen van).
Egy héttel ezelőtt elkezdtem viszketni (a hátam, a karom, a mellkasam, a hasam, a lábam), a bőröm pedig nagyon érzékennyè vált, ha megvakarom, egyből teljesen kivörösödik. Olyan érzésem van mintha a napon megègtem volna. Valamelyik nap apró piros kiütések is megjelentek a viszketés helyén, be is jelentkeztem bőrgyógyászhoz, de egy órán belül ezek teljesen el is tűntek, ezért (tekintve hogy semmilyen szemmel látható tünetem nem maradt) a vizsgálatot végül lemondtam. Soha semmire sem voltam allergiás. Néhány napja elkezdtek az arcomon pattanások megjelenni, erre szintén legalább tíz éve nem volt példa.
Ma reggel arra lettem figyelmes hogy a péniszem alatt, ahol a herezacskóm elkezdődik egy leginkább horzsolásra hasonlító sérülést fedeztem fel.
Tekintve hogy hajlamos vagyok túlaggodni a dolgokat, mostanáig próbáltam elhinni hogy csak az elmém generálja ezt az egészet, de attól tartok valami komolyabb húzódik meg a háttérben.
Abban kérném segítségét, hogy esetemben hol érdemes elindulni, milyen orvos felkeresèse, milyen jellegű vizsgálatok elvégzése ajánlott.
Köszönettel :
Dr. Vincze Péter
Tisztelt Uram,

Tanácsolom, hogy panaszaival, keresse fel bőrgyógyászati szakrendelésünket.
https://www.anyajegyszurokozpont.hu/munkatarsak

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Szép napot Doktor úr .
Olyan ügyben keresem önt hogy most vasárnap amikor délután kiszálltam a kocsiban azt éreztem hogy elkezdett fájni a bal heregolyóm. Amikor megtapintottam nagyon fájt és azon kívül is éreztem a fájdalmat . Viszont már aznap estére a fájdalom halványodott és mostanra pedig már csak nagyon minimális mértékben érzem amikor megtapintom vagy meg nyomom. Az lenne a kérdésem doktor úr hogy ön szerint mi lehet ennek az oka ? Megnyugodhatok mert valószínűleg csak megütöttem vagy megnyomta a farmernadrág és csak pihentetnem kell és ne érjék hozzá , vagy esetleg más valamilyen teljesen eltérő dolog lehet amivel érdemes személyesen felkeresni önt ? Válaszát előre is köszönöm .
Tisztelettel: Tari Csaba
Tisztelt Uram,

Kérem, keresse fel urológiai szakrendelésünket.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK