Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

szép estét kivánok a bal here zacskon van babszem nagyságu hojag mit tegyek idöpont kel kérni urologiára? köszönöm
Tisztelt Uram!


Igen.
Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Szép napot! A minap felfigyeltem a makkomon kis piros pötyökre amik nem fájnak és nem is viszketnek, de a fityma alatt a fityma féknél viszket, de ott nincsenek pöttyök. Nem éltem még nemi életet és szerintem bakteriális fertőzés okoza de abba rémenykedem hogy csak bőr irritáci ami simán lehetséges, már kezeltem kétszer betadinal de még nem javult, azt szeretném kérdezni hogy az rendben van-e hogy este fürdés után lefekvés elött bekenem betadinal másnap délután meg valami krémmel például körömvirágal vagy sudocremel? Mennyi idő mire meggyógyul? A maszturbáciot szüneteltnem kell? Ha igen miért és meddig? Ön szerint mi okozza ezt? Előre is köszönöm válaszát és jó tanácsait.

Ui: kb nekem is pont ugyan úgy néz ki mint ezzen a képen: https://imgur.com/a/ZeKAKR4
Tisztelt Uram!


Lehet gmbás vagy bakteriális fertőzés, irritáció, allergia.
Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Jo napot volna egy kerdesem a bsratomnak a here zacskon piros foltok jelentek meg mi utan kozodultunk es vizket es faj neki mi lehet az
Tisztelt Hölgyem!


Pl.: Gombás fertőzés, irritáció, allergia.
Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Tisztelt dr úr :Rosszul léptem terpesz lábbal erős fájdalom lábam között .Azóta 4 napja érzékeny here bal herém érzékeny mintha erek megvannak dagadva tapinthat látható ha kézbe veszem meg ha emelek lágyékom nyílal tompán . Hova forduljak mi lehet ez !!!! Tiszt Szanyi Norbert
Tisztelt Uram!


Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Jo napot!
Kenyes kerdes, de jobb utana jarni. Elnezest az ekezet nelküli irasert, de külföldröl irok.
Egeszseges 40 eves ferfinak vallom magam. Par napja vette eszre, hogy az orgazmus pillanataban a bal heremböl egy szuro fajdalmat erzek. Soha maskor, csak orgazmuskor. Nem tudom mi lehet az oka. Köszönöm valaszukat.
Tisztelt Uram!


Ennyiből én sem tudom megállapítani az okot, de lehet ondóvezeék szűkület is.
Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Trichomonas vaginalis gombát találtak nálam a spermium leadásakor szedtem rá gyógyszert de nem múlott el, most a hugycsőből leadtam a váladékot a teszt negatív lett, de nagyon fáj ég viszket, most mit tegyek tanács kellene, köszönöm előre is válaszát
Tisztelt Uram!


Más kórokozóra is vizsgálták a húgycsőváladékát a gyógyszerszedés után?

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Jo napot kivanok.
Par hete kb.3 fajdalmat ereztem a koldokom korul es hasi tajon.
Azota is neha elojon enyhen...de mindig Rosz a koz erzetem surun jarok WC re mert ugy erzem hogy kell mennem.
Bisztos valami gyuladasom van...Angliaban elek.
Koszonom valaszat
Tisztelt Uram!

Lehet, hogy húgyhólyag gyulladása van.
Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Tisztelt urologiai központ!
Èdesapám 87 èves , KB 5 ève volt egy mûtète , konkrètan nem prostata megnagyobbodás miatt hanem mert volt valami kisebb rendellenessèg.A mûtèt után kèt èven keresztûl jó volt a helyzet ,aztán ùjra kezdõdtek a problèmák.
Katètert hord egy ideje , de az elmùlt hónapokban nem bìrja elviselni ès mindig kiszedi.
Se vele se nèlküle állapot kezd kialakulni.Önök szerint Ez mitõl lehet ès mit tanácsolnak?
Elõre Is köszönöm válaszukat
Tisztelt Hölgyem!


A pontos kórtörténet ismerete nélkül, nem tudok érdemi választ adni. Ha húgycső-szűkülete volt az édesapjának, az sajnos gyakran kiújul.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Kedves Doktor úr!

Egy hónapja érzékenyebb a váll herém, tompa fájdalom de csak néha , nincs megnagyobbodás, nem meleg, nem piros csak érzékeny .
Heti 3 X konndizok otthon de csak óvatosan.
40 éves vagyok nem dohányzom, iszom, drogozom.

Köszönettel Sinka Zoltán
Tisztelt Uram!

Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktornő / Doktor úr!
Három hónapos kisfiamnak kétszer volt eddig vizeletfertőzése, állítólag E-coli okozza. Az E-coli érték mindkét esetben nagy volt nála.
Most végeztettem én is egy vizsgálatot és kiderült, hogy nekem is van mind vizeletfertőzésem, mind E-coli-m.
Lehet összefüggés a kettő között? A szoptatás révén átmegy esetleg vslami a szervrzetébe, ami eløidézi a fertőzést?
Köszönöm!
Tisztelt Hölgyem!


Előfordulhat családi hajlam a húgyúti fertőzésre. Nem lehet kizárni a fertőzés átadását sem, de ez inkább gyengébb hygiénével rendelkező családoknál feltételezhető. Anyatejjel nem valószínű a fertőződés.


Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
dr. Kállai László
dr. Kállai László urológus
Húgyúti fertőzés
Inkontinencia
Intimtorna
Húgycső- és hólyagtükrözés
Férfi
Prosztata
Merevedési zavar
Here problémák
Herefájdalom
Korai magömlés
Férfimeddőség
Fitymaszűkület
Közös Problémák
Vesekő
Rákos megbetegedések
Nemi betegségek
Vesemedence gyulladás
Vesefájdalom

Prima Medica Egészséghálózat