Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!

A péniszemen az utóbbi hetekben erekció után(és közben) feldagad a bőröm, főleg a fityma részen.
Nyugalmi állapotban hirtelen hosszú ráncok jelentek meg, amit ha kiegyenesítek piros csíkokat látok a beráncosodott részeken, mintha sérült lenne a bőr. Urológusnál a mai napon voltam, de pont egy olyan állapotban értem oda hogy fáztam.. és teljesen máshogy nézett ki amikor ránézett. A figymafékem valószinűleg rövid, azt covid után lehet majd kezelni, de nem értem hogy a péniszem tövénél miért ráncosodna be így a bőr emiatt. Olyan mintha striák lennének. Nem úgy néz ki a dolog mintha javulna, és nem merem használni sem emiatt, mert 1-2 használat után úgy néz ki mint egy 80évesnek.(26vagyok) Mit tanácsol?
Köszönöm szépen!
Tisztelt Uram,

Kérem, fényképpel dokumentálja az elváltozást és személyesen keresse fel urológiai szakrendelésünket.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Jó napot! Nekem règóta tartó vizelèsi inger problèmàm van.az urologusom màsfèlève kezel de nem tudja mitöl van ez hogy sűrűn kell wcre jàrnom mert folyton èrzem az ingert, ès hiàba szedtem gyógyszereket nem hasznàlt egyik se!ha sok folyadèkot iszok akkor 10percenkènt jàrok pisilni.
Tisztelt Hölgyem,

Kérem, keresse fel urológiai szakrendelésünket az eddigi leleteivel.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
A prosztata műtétem után ( ami jól sikerült ) 3 héttel is még egy kicsit fáj néha a bal herém és környéke. Mi lehet azoka?
Válaszát köszönöm! Tisztelettel: Székely Imre grafikus művész
www.szekelygallery.com
Tisztelt Uram,


Milyen típusú műtétet végeztek? A kérdésére egy személyes konzultációval kerülhet sor. Kérem, keresse fel urológiai szakrendelésünket dokumentációival.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor Úr,
2020 augusztusában felfáztam, mely hirtelen szúró vizelet ürités, folyamatos vizelési ingerben nyilvánult meg, követte a véres vizelet. 3 napos antibiotikum kezelést kaptam enne a neve macrobid nitrofurantoin volt, amely meg is szüntette a legkellemetlenebb tüneteket. Majd rá 2 hétre rosszul lettem, hányinger, szédülés, étvágytalanságot éreztem és a jobb vesem elkezdet fájni, ekkor ujból egy 3 napos antibiotikum kúrát adtak trimethoprim volt a neve.A tüneteim enyhültek viszont újra vissza jöttek 2 hét után. Vizelet mintám tiszta volt, vérvizsgálat nem mutatott semmi fertőzést. Nolicint szedtem 5 napig. Ez sem segitett. Utojára fosfomicynt vettem be viszont ez sem mutat javulást. Ezek mellet rengeteg gyógyteát iszom (cickafark, hársfa, pitypang, csalán) Ezek mellet vörös áfonya kivonatú tabletát is szedek reggelente, a tüneteim közül megmaradt a deréktáji nyomás, feszülés, föleg jobb oldalt és a reggelente jelentkező vizelési inger kb fél órán keresztül, majd megszünik.
Kérem amennyiben lehet javasolna bármilyen diétát illetve nem értem miért húzodik igy el ez a betegség miért tart még mindig 3 hónap után is.
Köszönöm szépen előre is
Tisztelettel
Enikő
Tisztelt Hölgyem,

Kérem, keresse fel urológiai szakrendelésünket eddigi leleteivel.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor úr! Egy ideje apró fehér pöttyök jelentek meg a makkom közepén, illetve a fitymafék alatt kicsivel a bőrömön, illetve kellemetlen szagot áraszt a nemiszervem. Canesten kenőccsel kenegetem egy ideje lefekvés előtt, de nem igazán tűnik hatásosnak. Mivel kellene kezelnem, illetve milyen problémára utalhatnak a fent említett tünetek?
Tisztelt Uram,

Kérem, keresse fel bőrgyógyászati szakrendelésünket.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Szeretném kérdezni,hogy a fiam 13 éves s latszolag kisebb az egyik herezacskoja az normális??s most van a himvesszőjén egy talán patanás ,de sajnos nem tudom.Szeretnék kérni tanácsot!Előre is köszőnöm
Tisztelt Hölgyem,

Kérem, keressék fel urológiai szakrendelésünket.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Üdvözlöm!
Olyan kérdésem lenne ha a betegnél hólyagdaganatot diagnosztizáltak,áttétes.Szövettan megtörtént.A beteg állapota romlott testszerte folyadék felszaporodás,has,lábak.Rtg felvételen mellkast is érinti a folyadék.Véres vizelet a szövettani minta után.Vesekatéterezés jött szóba.Szeretnék tanácsot kérni.
Tisztelt Hölgyem,

Kérem, keresse fel urológiai szakrendelésünket az eddigi leleteivel.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor Úr!

A 24 éves fiú vagyok és a következő lenen a problémám:A péniszemen merev állapotban a fitymát nem tudom teljesen a makkom mögé hátrahúzni,kisimítani.Körülbelül 4,5-5mm-re tudom kényelmesen a makk mögé húzni aztán megáll és egy vékony kis gyűrű lesz belőle.Kicsit le tudom húzni,feszíteni felülröl a bőrt (2-3mm) viszont alulról a húrszerű résznél teljesen befeszül,megáll.
Ha húgycsőnyílás felöl megnyomom lefelé a makkot akkor szinte teljesen ki tudom simítani.Lankadt állapotban hátrahúzom teljesen lemegy,de mintha egy kicsit úgy is befeszülne.
Esetlegesen a késöbbiekben okozhat problémát?
Létezik-e esetleg rá valami megoldás?
Tisztelt Uram,

Kérem, keresse fel urológiai szakrendelésünket.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor Úr!

Van-e lehetőség személyes kérdés feltételére úgy, hogy az ne kerüljön nyilvánosságra?
Olyan egyedi, személyes kérdések foglalkoztatnak, amely kérdéseket nem szeretnék a nyilvánosság elé tárni, mert ezteket még az urológusomnak sincs - akivel jó viszonyban vagyok - bátorságom feltenni.

Köszönettel!
Tisztelt Uram,

Sajnos lelet adása nélkül vizsgálat nem történhet. Tudott dolog, hogy a lelet elektronikus felületre kerül, ezzel kapcsolatban ön megteheti, hogy letiltja a leletek hozzáférhetőségét.
Kérem keresse fel urológiai szakrendelésünket.

Tisztelettel: Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor Úr!
Érdeklődnék hogy a laborleletemben mit jelent, a vizelet tartalmaz baktériumot és sarjadzo gombát. Valamit 10-12 db fehérvérsejtet.
Tisztelt Hölgyem,

Valószínűleg fertőzést. Ha nincs panasza, ismételje meg a vizeletvizsgálatot bakteriális tenyésztéssel együtt.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

Prima Medica Egészségközpontok
