Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Prosztata masszázs egészséges-e, vagy káros?
Tisztelt Uram,

Jelenleg is alkalmazott kezelési forma a krónikus prosztatagyulladás esetében is.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
jo napot kivanok nekem a jobb heremet kivettek es a ball herem van meg es attol meg lehet gyerekem egy here golyomvan vagy ketovel lehet csak gyerekem
Tisztelt Uram,

A fogamzásképességhez elég egy here is. Ennek megállapításához andrológiai rendelést keressen fel.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor Úr!

Régebben a húgyhólyagomban gomba volt, már az elmúlt, azonban méhen belüli hormonos fogamzásgátló eszközt szeretnék betetetni. A kérdésem az lenne, hogy ez elősegítheti-e a húgyhólyagban a gomba megjelenését?
Azért kérdezem, mivel a szájon át alkalmazható hormonos fogamzásgátló tablettától tudomásom szerint kialakulhat a gombás fertőzés és eléggé tartok tőle, hogy esetleg kiújulhat a méhen belüli hormonos eszköz miatt a húgyhólyagomban a gomba.

Válaszát nagyon szépen köszönöm.
Tisztelt Hölgyem,

Kérem, keresse fel nőgyógyászát.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor nő vagy Doktor úr! 

Érdeklödnék afelöl,hogy elkaptam a kanko nevű nemi betegséget. Megkaptam rá a kezelést. Viszont pár hete és jelenleg is többször van székelési ingerem és étvágytalan is vagyok pár napja. Összefüggésben állhat a kettő vagy csak az idegességtől van? Eléggé kiborított a tény,hogy megcsaltak. Köszönöm esetleges válaszát.

Tisztelt Hölgyem,

Kérem, keresse fel bőrgyógyászati szakrendelésünket.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.anyajegyszurokozpont.hu/munkatarsak
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Dr Úr!
Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy van egy 18 hónapos kisfiam. A kis fütyijén feljön a bőr amit fog a fityma fék. 2 napja vettem észre, hogy a fütyijén a bőr alatt de nem a makknál, hanem alul a herék felől egy hosszú csík sárga valami van a bőr alatt. Azóta ha fürdéskor mosom neki de már csak hozzá nyúlok eltolja a kezem. Előtte ilyet nem csinált. Mi lehet az? Kell aggódnom? Forduljak orvoshoz? Köszönöm szépen a segítségét.
Tisztelt Hölgyem,

Igen, tanácsolom, hogy forduljanak orvoshoz. Először a gyermekorvost javasolnám.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor Úr!
Problémáim jó 2 hónappal ezelőtt kezdődtek, a fitymafék tájékról induló fitymagyulladással. Bőrgyógyász által felirt Pimafucor lokalis kezelés hatástalan volt, rövid időn belül fitymaszűkület alakult ki. Szeptember 22-én urológiai szakrendelésen fitymatúltengés, phimosist diagnosztizált az urológus és előjegyzett circumcisiora 11.16 -ra egynapos sebészeten és a Pimafucor használatát kiegészítette Baneocin kenőccsel. Kb. 1 hónapja a kenöcsök alkalmazása során daganatszerű valamit éreztem a fityma fitymafék körüli részén a makk irányába és a vizeletem egyre vékonyabb sugárban és különböző irányokban ürült (azóta is, 2-4 vékony sugár). Közben vizuálisan 2x vizsgáltak a bekeményedett daganat kívülről is tapintható volt és éreztem hogy növekszik. 10. 28-án az urológus a phimosis mellett a frenulumnál tömött borsónyi resistentiat diagnosztizált és sürgősséggel az osztályon 11.06-án elvégezték a circumcisiót és a tumorra susp. területből excisiot végzett. Tájékoztatott hogy a daganat a makkon(ban) van és nem a fitymán és nagy az esélye a "rosszindulatú" szövettani eredménynek . Kötés eltávolítás után napi többszöri betadinos lemosást kell alkalmaznom a varratok kieséséig. Szövettani eredményért és kontrollra12.01-én kell jelentkeznem. 11.10-én azonban vizsgálatra jelentkeztem, mert vizelés után kisebb vérzés jelentkezett (jelenleg is) a húgycsőből, ami a beszáradás miatt vizeletelakadást is okozott, azonban betadinos lemosással eddig sikerült megoldani. A vizsgálatot követően a doktor Úr tájékoztatott, hogy a vérzés aggodalomra nem ad okot, benne van a dologban, ST seb rendben, vizeletelakadás esetén sürgősen az urológiai osztályra menni, egyébként dec. 01.
Jelenleg itt tartok gyógyszert nem kell szednem, képalkotó diagnosztika (UH, CT stb.) egyenlőre nem történt, várom a csodát és dec.01-t. Egyébként 60 éves, sportos jó fizikai állapotú ffi. vagyok, mentes más krónikus betegségektől.
Mik a kilátásaim, jól van ez így, vagy addig is célszerű lenne valamilyen kezelés? Ha műtétre kerül a sor (szervmegtartó stb.) hogyan kerülhetek urológiai klinikára (Budapest, Szeged) egy vidéki városból?
Elnézést a hosszú leírásért, azonban így kerek a dolog. Várom megtisztelő válaszát!
Tisztelt Uram,

A panaszait, az itt feltett kérdéseit tanácsos lenne feltenni az urológián dolgozó kezelőorvosának. Leletek és vizsgálat nélkül véleményt mondani nem tudok.
Amennyiben más véleményt szeretne kérni, kérem keresse fel urológiai szakrendelésünket.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Jó napot kívánok!
Egy olyan kérdéssel fordulok önhöz hogy egyre több gondunk van a barátnőmmel.
Szeretkezés után fáj neki a pisilés és ez mindig csak akkor jelentkezik ha aktus után vagyunk.
Mi lehet a probléma.
Lehetséges hogy velem vagy barátnőmmel van valami?
Tisztelt Uram,

A probléma pontos meghatározására kérem, keresse fel urológiai szakrendelésünket.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor úr!

24 éves vagyok. Egy napja a péniszem belső oldalán, kb a makk kezdőpontja körül kellemetlen, enyhe fájdalmat érzek, nem a "bőr fáj". A péniszemen elváltozást nem látok, a bőr nem viszket, nincsen kiütés vagy csomó, a vizelés nem fáj, azonban azt vettem észre, hogy gyengébb sugárban és mennyiségben történik a vizelés, amelynek a színe szinte áttetsző, azaz nem sötét sárga.

Érdeklődöm, hogy vajon mi lehet a probléma? Jelenleg huzamosabb ideig külföldön vagyok, így örülnék, ha valamilyen tanáccsal tudna ellátni.

Köszönettel,
Csaba
Tisztelt Uram,

Sajnos személyes megjelenés nélkül nem tudok választ adni. Kérem, keresse fel urológiai szakrendelésünket.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Kedves Dr. Úr!
A makkomon egy apró barna folt található, ez normális, vagy orvoshoz kell forduljak vele?
Tisztelt Uram,

Kérem, keresse fel bőrgyógyászati szakrendelésünket.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Ma vettem észre a vizeletem
.kissé csipő érzés kisérte.Jó indulatu prosztata nagyobbodással küszködök. Köszönöm.
Tisztelt Uram,

Kérem, keresse fel urológiai szakrendelésünket eddigi leleteivel.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

Prima Medica Egészségközpontok
