Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Kedves doktor.
Én egy 25 éves férfi vagyok.
Nemrégiben diagnosztizáltak nálam here ér tágulatot. Az orvos azt monta hogy nem nagyon kell foglalkozzak most vele.
Néha kicsit fáj de általában nem.
Utánna olvastam hogy terméketlenséget okozhat, és akkor meg kell műteni.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen eséllyel javul természetes úton történő megtermékenyítés esélye.
Hogy vissza áll-e 100 százalékban a himivarsejteim száma a normálisra.
Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Uram!

Egyáltalán nem biztos, hogy károsodott a termékenyítőképesség, de ha igen, akkor egyáltalán nem biztos, hogy műtét után javulni fog.
Andrológiai vizsgálatot javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr!
Vesekő zúzásra szeretnék árajánlatot kérni, illetve kérdezném, hogy az időpont foglalás hogy történik Önöknél és milyen hamar kap az ember időpontot a beavatkozásra?
Köszönettel és üdvözlettel: Bernadett
Tisztelt Hölgyem!

Nem végzünk vesekő- zúzást.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tiszteletem! Érdeklődni szeretnék hogy a savas vizelet okozhat hasi fájdalmat fájos vizelést? Köszönöm
Tisztelt Hölgyem!

Inkább csak akkor, ha hólyag és húgycsőgyulladás is van.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Az információkat olvasva, a nocturália és condyloma tüneteit észlelem kb.1 éve. 72 éves nő vagyok.
A háziorvos antibiotikumot adott, amitől átmenetileg javult egy kicsit, majd Urostemol Feminát, ami nem sokat használt. Alaposabb vizsgálatra és ellátásra lenne szükségem. Ebben kérem a segítségüket.
Üdvözlettel: Szertics Mária
Tisztelt Hölgyem!

Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Egy hete állapította meg az urológus hogy mellékhere gyulladásom van. Ciprinolt írt fel, 2x1-t szedek, eddig nincs hatása. Van-e jelentősége a felírt gyógyszer fajtájának, abból a szempontból,hogy mi okozhatta a fertőzést. Nem mondtam meg az orvosnak, hogy prostinál voltam
Tisztelt Uram!

Kérdését már megválaszoltuk.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Egy hete mellékhere gyulladást állapítottak meg. Azóta szedem a 2x1 Ciprinolt, naponta háromszor jegelem. Változatlanul fáj a herém. Mi várható? Meddig lehet az antibiotikumot szedni? Milyen esetben szükséges műtét, azt altatásban vagy érzéstelenítéssel végzik?
Tisztelt Uram!

A mellékhere-gyulladás gyakran makacs betegség, antibiotikum mellett is hetekig tarthat.
Műteni akkor kell, ha tályog alakul ki vagy, ha átmegy idült formába.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Dr. úr !!
Olyan kérdéssel fordulok önhöz hogy 3éve kb. viszatérő problémàm van , pisiles végén utàn ég a húgycsövem kb.5-15percig .. minden hónapban van valami baci fertőzés a hűvelyemben ,szàmtalan kup ,gyogyszer , gyogyteakat ittam de semmi sem segitett .. ön szerint mi lehet a problémàm mi okozza ezt ?!
vàlaszàt elöre is köszönom..
Tisztelt Hölgyem!

Visszatérő hólyaghurut és/vagy nőgyógyászati gyulladás. Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
2014-ben radikális prosztata műtétem volt --eztkővetőenfityma szűkűlet miatt tőbszőribisopriát kővetőenelőszőr kőrbemetélést-majd Glansectomiával a makk eltávolitáán estem át dagnozis ..Zoon Bellanitis- condyloma. Kérdésem van e lehetőségem a péniszemill amak plasztikázásra Párkapcsolatban élek -Vizeletem - rendben -psa /0 van e remény vagy gyugodjak bele hejzetembe? aműtéteket a Délpesti Krh -ban csinálták Válaszát várom Szarka Lászlo kőszőnőm Életkorom78év /joazáltalános állapotom
Tisztelt Uram!

Kérem, hogy kérdéseivel forduljon a kezelőorvosához a Dél-Pesti kórházban.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Üdvözlöm ! Most voltam hasi ultrahangos vizsgálaton , Vélemény : Diffus májlaesio . , és
bélfali megvastagodás, megnagyobbodott nycs. szabad hasi folyadék nem látható.

Ezek az értékek károsak -e és ha igen mi a teendőm, hogy jobb legyen.

Köszönettel : Mária 71 éves vagyok.
Tisztelt Hölgyem!

Ez nem urológiai téma. Egyik sem urológiai szerv, amelyet említett. Forduljon kérdéseivel ahhoz a kollégához, aki a vizsgálatot javasolta vagy keresse fel háziorvosát.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Az Urológiai Központban van-e lehetőség, lézeres vagy hyaluronsavas kezelésekre?
Tisztelt Hölgyem!

Húgyhólyag hialuronsavas kezelésre igen. Lézeres kezelésre nincs lehetőség.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Húgyúti fertőzés
Inkontinencia
Intimtorna
Húgycső- és hólyagtükrözés
Férfi
Prosztata
Merevedési zavar
Here problémák
Herefájdalom
Korai magömlés
Férfimeddőség
Fitymaszűkület
Közös Problémák
Vesekő
Rákos megbetegedések
Nemi betegségek
Vesemedence gyulladás
Vesefájdalom

Prima Medica Egészséghálózat