Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Urológiai Központ!

Nem sikerül telefonon elérni Önöket, kérnék egy visszahívást!

köszönettel
Kovács Károly
06205996056
Tisztelt Uram,

Kollégáink felvették Önnel a kapcsolatot.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jó napot kívánok!
Szeretném meg kérdezni hogy barátomnak 1hete két napig turoszerű váladék volt a fitymájánál de nekem semmi változás nem volt a nemi szervemnél.
Mitől lehetséges nála?
Tisztelt Hölgyem,

Például gombás fertőzéstől.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
T.Dr.Úr! Kérdésem 10 év után radikális prosztata műtét-roszindulatú- kialakulhat-e újabb daganat?Az egy havi psa.1,5 volt.
Köszönöm a megtisztelő válaszát.

Üdv.:GrenkusFerenc
Tisztelt Uram,

Ritkán előfordulhat. Urológiai kontrollt javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr!

A barátomnál szemölcsök jelentek meg a nemi területen így urulógushoz és bőrgyógyászhoz fordult. Tesztet nem végeztek, a szemölcsökből HPV-t állapítottak meg és ecsetelőt, immunerősítőt kapott. A szemölcsei kezdenek szépen eltűnni. Én is vizsgálatra mentem és nálam is kimutatták a HPV két, rosszindulatú fajtáját,(tüneteim nem voltak) három adagnyi immunerősítőt kaptam. Kérdésem az lenne, hogy szükséges e kideríteni, a barátom is azonos típusú hpv-vel rendelkezik-e, illetve hogy meddig hanyagoljuk a szexuális életet(óvszerrel védekezünk, mindig).

Köszönöm válaszát.
Tisztelt Kérdező,

Vizsgálatot javaslok bőr- és nemibeteg gondozóban.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr!
Sajnos van egy visszatérő problémám, ami eléggé megkeseríti az életem. Évente 1- 2 alkalommal vizelési panaszaim, "húgyúti fertőzésem van". Jártam már urológus szakorvosnál, aki korábban mutatott ki gombát a vizeletben, amit antibiotikummal kezelt. Miután a kezelés végére értünk nem sokkal ismét előjöttek a panaszaim ( gyakori vizelési inger, csípő érzés a vizelés végén). Akkor viszont negatív volt minden leletem. Az orvosom arra a megállapításra jutott, hogy a férjemmel való szexuális együttlét alatt a húgycsőnyílás fizikai ingernek és hatásnak van kitéve és ez okozza a panaszaimat. Szeretném megkérdezni a Doktor Úrtól , hogy ténylegesen ez lehet -e panaszom okozója? Van -e erre esetleg valami megoldás? A férjemmel tényleg igyekszünk óvatosak lenni az együttlétek alkalmával, figyelek a higiéniára is, de időnként panaszaim vannak... És ha valóban ez a baj, mennyi idő ennek a "normális kifutási ideje"? Nekem a panaszaim kb. 1 napig tartanak, de bevallom volt már arra is példa, hogy kértem anitbiotikumot. Hogyan tudnám a tüneteket megelőzni, illetve kezelni?
Köszönöm válaszát:
R. Ágnes
Tisztelt Hölgyem,

Egyet értek a kollégával, ez is okozhatja panaszait. Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Üdvözlöm! Férjem alsóneműjét mosás miatt vettem észre, hogy véres foltos. Kérdeztem tőle mit tapasztalt de azt mondta nem érzett semmit Ő is csodálkozott mikor észrevette. Vajon mitől lehetett, miért nem érez semmi fájdalmat?
Tisztelt Hölgyem,

A vérzés nem feltétlenül jár fájdalommal. Első vonalban urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Üdvözlöm!

20 éves vagyok.
És egy hete szuro,fájó érzésem van az alhasamban és a hereimben. Nincs sérv és nem tapasztalható dagadas. Ami nagyon zavar,h a herek érzékenyek. Külsőleg is.
Voltam itt általános orvosnál (uk-ban elek) de nem csinálnak semmit. Azt mondtak semmi bajom. Boltban dolgozok,folyamatos emelés fizikai munka.
Szeretném kikérni a véleményét,mi lehet ez? És hogy függ össze a hasi fájdalom a here fájdalommal.
Próbálok eljutni,szakorvoshoz,de itt kint hónapok alatt lehet. Magyarban meg nem tudom a mostani covid miatti kialakult helyzet miatt.
Előre is köszönöm a választ!
Tisztelt Uram,

A fizikális jelenlét hiánya nem teszi lehetővé a megfelelő válasz adását. Lehet sérv, valamint prosztatagyulladás is.
Távolról azt ajánlom, hogy szedjen 3x1 Pollstimol-Cernilt.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Üdv doktor úr!

32éves vagyok, és mostanában sajnos olyan problémåm van, hogy az első szexuãlis együttlét àltalàban működik de a következőnél nàr. Nem tudom megtartani a keménysêget sajnos.
Mit tegyek.
Tisztelt Uram!

Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jónapot.
43 éves vagyok,kb.egy éve spirált helyeztettem fel.Azóta sajnos kellemetlen ,erős halszagú hüvelyfolyásom van.
Szívesen bejelentkeznék vizsgálatra itt Önöknél.Milyen vizsgálatot javasolnak.
Köszönöm
Tóth Erika
Tisztelt Hölgyem!

Nőgyógyászati vizsgálatot javaslok, nem urológiait.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr!
Érdeklődni szeretnék Öntől,mi a véleménye az UROTRIN nevű készítményről? Ezt a libidó frissítése és erősítése,valamint a prosztatagyulladás megelőzése céljából reklámozzák. 40-es férfi vagyok,fontolgatom a felhasználását,de semmiképpen sem orvosi vélemény nélkül.
Válaszát előre is köszönöm!
S.B.
Tisztelt Uram!

Saját tapasztalatom nincs a szerről, nem tudok érdemben véleményt adni.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Húgyúti fertőzés
Inkontinencia
Intimtorna
Húgycső- és hólyagtükrözés
Férfi
Prosztata
Merevedési zavar
Here problémák
Herefájdalom
Korai magömlés
Férfimeddőség
Fitymaszűkület
Közös Problémák
Vesekő
Rákos megbetegedések
Nemi betegségek
Vesemedence gyulladás
Vesefájdalom

Prima Medica Egészségközpontok
