Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Magyarországi biztosítás nélkül, mégis talán inkább itthon futnánk neki egy nagy gondnak,amiről a Kanadai leletek alapján szinte biztosra vehető, hogy hólyag rákkal állunk szemben.
Ultrahang és vizeletleletek alapján erről beszélnek. ("positiv for malignancy high-grade urotheal carcinoma" és "likely multifocal
transitional cell carcinoma"
Hogyan néz ki ez ma Magyarországon,hogyan tudunk ennek a végére járni? Ct és hólyagtükrözés előtt az a kérdés, hogy itt vagy odaát folytassuk a dolgot. Várom a mielőbbi kapcsolatfelvételt. Üdvözlettel:Kertész Csaba
Tisztelt Uram,

Magyarországon is megfelelően tudjuk kezelni a húgyhólyag daganatot.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jó napot! Olyan kerdésem lenne hogy kb két hete kicsivel többet jarok wc-re mint előtte de semmi panaszom nincs nem fáj nem véres nincs lazam voltam orvosnál is múlthéten ott sem találtak semmit! Milyen gyógyszerel lehetne kezelni az Urostemolra gondoltam hogy alkalmas lehet? Egyébként 19 éves vagyok? Előre is köszönöm a választ!
Tisztelt Uram,

Meg lehet próbálni 3x1 tbl Urzinolt. Ha a panaszok nem múlnak urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
JÓ NAPOT. A kérdésem hogy mai nap folyamán leszakadt a fitymafékem és vérzett is de elmúlt.Menjek orvoshoz vele és hogy mivel kezeljem?Köszönöm előre is.
Tisztelt Uram,

Neogranormon kenőcs segítheti a gyógyulást. Visszatérő panaszok esetén urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
A Péniszen makk alatt tavozik a hugycső. Fajdalmat okoz föleg orgazmus utan. Egyre roszabodo alapot.
Valaszat elore is köszönöm.
Tisztelt Uram,

Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Hölgyem / Uram,

szeretnék egy szűrési vizsgálatot csináltatni, ami az esetlegesen elkapott nemibetegséget kimutatja, viszont nem tudom, hogy milyen típusú vizsgálat, illetve szűrés fajta legyen ez. A gyanús aktus nem volt két napja, tünetem nincs, csak aggodalom. Mit javasolnak arra az esetre, ha nincs tünet? Van általános szűrés?

Előre is köszönöm a segítséget,
Barnabás
Tisztelt Uram,

Sokféle nemi betegségre tudunk vizsgálni rendelőnkben.
Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jó estét kívánok. Daganatott diagnoztizáltak a vesémben. Sokszor véres a vízeletem. Van olyan hogy alvadt vér jön tőllem. Sokszor begörcsölök. Fáj a hátam is. Folyton nyilalik bele. De azt tapasztaltam hogy amiottta ez fennál azota fáj a lábam is. Lehetséges hogy müteni fognak.?
Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Hölgyem,

Nem ismerem az esetét ,így nem tudok érdemi véleményt adni. Érdeklődjön a kezelőorvosánál.
Tisztelettel:

Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt doktor úr
Azzal a kérdessel fordulok Önhöz,hogy 22 éves anyuka vagyok,2 db vesekövet állapítottak meg nálam,amiket robbantani szerettel volna,de bátorság híján ez elmaradt.Viszont diétába kezdtem amellyel 5honapig HCA-t (Garcinia )fogyasztottam.1hete elmentünk kontroll Uh-ra,ahol megállapították,hogy 1db 9mmes kövem van,valamint vesehomok.
Kérdésem az lenne hogy lehetséges a HCA miatt a ,,kőbomlás,,?Valamint mit tanácsol a megmaradt kőre és homokra?
Válaszát előre is köszönöm!
Bettina
Tisztelt Hölgyem,

Nem tudom, hogy mi az a HCA, de nem használjuk kőbontásra. Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
A makkomon piros gyulladt foltok vannak, nem fáj csak ha hozzányúlok.
A fitymám tiszta nem sebes és nem érzékeny.
Tisztelet teljes kérdésem, mivel kezelhetném?
Tisztelt Uram,

Canesten kenőcsöt meg lehet próbálni. Ha nem használ akkor urológiai vagy bőrgyógyászati vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Kedves Doktor úr!

Pár hónapja rendszeres szexuális életet érek az új párommal óvszer nélkül, mivel fogamzásgátló tablettát szed. Amióta így szeretkezünk a makkomon visszatérően jelennek meg piros pöttyök. Sose fáj, nem viszket, nincs váladékozás, ezért a gomba kizárható szerintem. Én személy szerint irritációnak gondolom, de nem tudom mitől jöhet elő újra és újra, mert 1 hét alatt mindig elmúlik. A párom PCO betegségben szenved, nem tudom van e ez bármi hatással is rám, vagy a fogamzásgátló.

Urológiára nem szívesen mennék el, szégyenlős és stresszes típus vagyok.

Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Uram,

Lehet irritáció. Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Aherezacskómon kb 40 éve pár szemölcsszerű kinövés van, ami nem változott! kb 3-4 éve egy cokor-vizeletben kimutattak v.mi vírust, amire gyógyszert kaptam,egy hónap után a vizelet negatív lett, de közben azegyik nőni kezdett,kb herezacskó nagyságúra nőtt, azóta változatlan! le lehet-e vetetni? másik :ma az ondófolyadékban annak egy része fekete volt! mi-ez??
Tisztelt Uram,

Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Húgyúti fertőzés
Inkontinencia
Intimtorna
Húgycső- és hólyagtükrözés
Férfi
Prosztata
Merevedési zavar
Here problémák
Herefájdalom
Korai magömlés
Férfimeddőség
Fitymaszűkület
Közös Problémák
Vesekő
Rákos megbetegedések
Nemi betegségek
Vesemedence gyulladás
Vesefájdalom

Prima Medica Egészségközpontok
