Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Kb. 3 hónapja vettem észre, hogy a péniszem a has irányába elgörbült utána néztem egy-két oldalon a dolognak és olvastam a peyronie kórról. Mivel azt írták, hogy néha magától elmúlik a szövet hegesedése, ezért vártam. Sajnos még mindig ugyanez a helyzet. Nyugalmi állapotban még nem látható, de merevedéskor már eléggé feltűnő. A nemi életemet inkább csak pszichikailag befolyásolja. Olvastam, hogy szteroidos kenőccsel lehet orvosolni a problémát. Milyen kenőcsről beszélhetünk ebben az esetben, és van-e vény nélkül kapható kenőcs, melyet esetleg érdemes kipróbálni.
Előre is köszönöm válaszát.
Tisztelt Uram,

A kisfokú görbület esetén hosszan szedett E-vitamin javasolható. Eredménytelenség esetén Semmelweis Urológiai Klinikát javaslom felkeresni.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Szèp napot!
Két héttel ezelőtt voltam egy teljesen hagyományos thai masszázson, ahol egy első ránézésre bár tisztának tűnő, ám utólag megkèrdőjelezhető tisztaságú helyen mesztelen voltam.
Másnap enyhe égő érzést éreztem a péniszemben, ami igazságszerint se fájdalommal, se viszketéssel, se semmilyen más tünettel nem járt ezért nem is tulajdonitottam mindennek túlzott jelentőségét (de ez olykor eszembe jut és rájövök hogy bár nagyon enyhén de a mai napig jelen van).
Egy héttel ezelőtt elkezdtem viszketni (a hátam, a karom, a mellkasam, a hasam, a lábam), a bőröm pedig nagyon érzékennyè vált, ha megvakarom, egyből teljesen kivörösödik. Olyan érzésem van mintha a napon megègtem volna. Valamelyik nap apró piros kiütések is megjelentek a viszketés helyén, be is jelentkeztem bőrgyógyászhoz, de egy órán belül ezek teljesen el is tűntek, ezért (tekintve hogy semmilyen szemmel látható tünetem nem maradt) a vizsgálatot végül lemondtam. Soha semmire sem voltam allergiás. Néhány napja elkezdtek az arcomon pattanások megjelenni, erre szintén legalább tíz éve nem volt példa.
Ma reggel arra lettem figyelmes hogy a péniszem alatt, ahol a herezacskóm elkezdődik egy leginkább horzsolásra hasonlító sérülést fedeztem fel.
Tekintve hogy hajlamos vagyok túlaggodni a dolgokat, mostanáig próbáltam elhinni hogy csak az elmém generálja ezt az egészet, de attól tartok valami komolyabb húzódik meg a háttérben.
Abban kérném segítségét, hogy esetemben hol érdemes elindulni, milyen orvos felkeresèse, milyen jellegű vizsgálatok elvégzése ajánlott.
Köszönettel :
Dr. Vincze Péter
Tisztelt Uram,

Tanácsolom, hogy panaszaival, keresse fel bőrgyógyászati szakrendelésünket.
https://www.anyajegyszurokozpont.hu/munkatarsak

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Szép napot Doktor úr .
Olyan ügyben keresem önt hogy most vasárnap amikor délután kiszálltam a kocsiban azt éreztem hogy elkezdett fájni a bal heregolyóm. Amikor megtapintottam nagyon fájt és azon kívül is éreztem a fájdalmat . Viszont már aznap estére a fájdalom halványodott és mostanra pedig már csak nagyon minimális mértékben érzem amikor megtapintom vagy meg nyomom. Az lenne a kérdésem doktor úr hogy ön szerint mi lehet ennek az oka ? Megnyugodhatok mert valószínűleg csak megütöttem vagy megnyomta a farmernadrág és csak pihentetnem kell és ne érjék hozzá , vagy esetleg más valamilyen teljesen eltérő dolog lehet amivel érdemes személyesen felkeresni önt ? Válaszát előre is köszönöm .
Tisztelettel: Tari Csaba
Tisztelt Uram,

Kérem, keresse fel urológiai szakrendelésünket.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tiszteletem! Érdeklődöm hogy a vesémben kialakult 77mm-es daganatot laporoszkópuszos beavatkozással el lehet-e tavolítani? Vagy legrosszabb esetben kis vágással. Köszönettel Scheller István.
Tisztelt Uram,

Igen, valószínűleg a laparoscópos eljárás alkalmas a daganat, ezzel együtt valószínűleg a vese eltávolítására.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Jó estét. Nálam maximum 2ml ondó ürül nem kevés? , de eléggé hamar kell pisilnem, ha meg iszok kB 2dl vizet, akkor 45 perc után pisilnem kell. Prosztata nagyobbodásom lenne??
Tisztelt Uram,

Kérem, keresse fel urológiai szakrendelésünket.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Jó estét!
Elnézést kérek a késői üzenetem miatt!
Válaszukat előre is köszönöm!
2 héttel ezelőtt éreztem hogy fel fáztam arra be vettem egy vényre kapható antibiotikumos gyógyszert (Monural) utánna pár nap múlva jól is lettem. Viszont ez nem sokáig tartott.. leginkább este vagyis késő délután érzem minden nap megint ezt az égető kellemetlen kevés vizelet és nagyon nagy ingert.. nem tudom hova kell menjek vagy mit csináljak de már nagy a szenvedésem, kérem segítsen Dr.-Úr!
Kellemes estét, minden jót!

Üdv:
Sipos Barnabásné
2020.11.23.
Tisztelt Hölgyem,

Panaszaival forduljon bizalommal hozzánk. Kérem, keresse fel urológiai szakrendelésünket.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Szép estét,

Régebben volt hogy fájt a bal herém ezzel el is mentem urulógushoz mindent rendben talált maximum annyi volt hogy egy kis ciszta van de az se nem növekszik se nem okozhat fajást így azt mondta hogy szűk farmerok és a magasságom al összefügghet a probléma. Pontosan ma pedig olyan fájdalom nyilt bele pont a bal herémbe hogy azt le se tudom írni. Maga a here kissebb nyomásokra nem fájt viszont a herén lévő egyik érhez hozzáérve nyilalás szerű fájdalom lépett fel. Segítséget szeretnék kérni hogy ezek a tünetek mikre utalhatnak. A válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Uram,

Kérem, keresse fel urológiai szakrendelésünket.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Vizelési problémamvan
Tisztelt Uram,

Kérem, keresse fel urológiai szakrendelésünket.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor Úr,

1hónapja a pénisz bőrén észrevette egy piros "vágást", nem foglalkoztam vele aztán most fehér lett, ilyen bőrkeményedés szerű.

Nem gátol semmiben csak ott van és zavaró. Hegesedésnek látom, Bepanthen krémmel kenegetem 1 hete, de változást nem látok.

Mit ajánl, mivel érdemes kenegetni, vagy kezelni?

Előre is köszönöm a választ.
Tisztelt Uram,

Kérem, keresse fel bőrgyógyászati szakrendelésünket.

https://www.anyajegyszurokozpont.hu/munkatarsak

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor Úr!

A hét kezdetén vizelési gondjaim voltak, majd véres volt a vizelet vége. Az orvos akihez bejutottam 500 mg savulin-t írt fel 5 szemeset. A tesz eredménye hét végére készült el ami e coli-t mutatott ki. A vizelési panaszok megszűntek, de eseténként gyenge hőemelkedés maradt de láz nincs. A pandémia miatt nem biztos hogy el tudok már jutni hozzé ismét. Szeretnék érdeklődni, hogy a kapott gyógyszer kifejezetten e coli-ra van-e, ezt legalábbis meg kell e oldania és egy patika gyorsteszttel ha nem jelez fertőzést mehetek e dolgozni vagy erre még egy külön specifikus antibiotikumot is kell szereznem?
Tisztelt Uram,

Kérem, keresse fel urológiai szakrendelésünket.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

Prima Medica Egészségközpontok
