Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!
Mellékhere gyulladás miatt Ciprinolt szedtem 10 napig. Utána az UH vizsgálat kimutatta hogy kb. felére csökkent a gyulladás. Ezután Nitrofurantoin tablettát szedtem 10 napig. Fájdalmaim nem enyhültek. Mikor szedhetek újra antibiotikumot?
Köszönöm válaszát!
Tisztelt Uram!

Vizsgálat nélkül ezt nem tudom megválaszolni.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr!
1 hónapja szinte folyamatos (pisilés után sem megszűnő) vizelési ingerrel küzdök. Nem fáj, nem csíp. Kaptam Monural port, Ciprinolt. Hatástalanság miatt urológushoz mentem, aki antibiotikumot írt fel és tenyésztést végzett. Eredmény negatív. Nőgyógyászhoz küldött.
Valószínűleg az antibiotikumoktól gombás fertőzésem alakult ki. Nőgyógyász szerint ez nem magyarázza a gyakori vizelési ingert. Más betegséget nem állapított meg.
A panaszom nem múlt el.
Milyen orvoshoz forduljak, milyen vizsgálat indokolt?
Köszönettel,
Elkeseredett beteg
Tisztelt Kérdező!

Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben. Kérem keressen fel!

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr!
A napokban a bal herezacskómon megjelent egy vastag ér pár cm hosszan. Láthatóan sötét színű. Nagyon meleg volt a napokban. Rendszeresen boxert hordok. Fájdalmat nem érzek, csak viszketést.Mozgás szegény az életmódom. 23 kilót fogytam étrend váltsa során! Esetleg krém van erre?Segítségét kérném! Köszönöm.
Tisztelt Uram!

Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben. Kérem keressen fel!

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelettel!
Olyan kérdéssel forudulok önhöz, pár hete észre vettem a péniszemen ,ha hátra húzom fityma alatti bört azon pirosas folt található hol jobban hol kevésbé látszik! Nem viszket,nem ég ,nem fáj ,jobban szét húzva olyan mint ha pici sebek lennének! Kell e aggódnom? Vagy esetleg hova kell vele fordulnom! Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Uram!

Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben. Kérem keressen fel!

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr!
Erekciós problémákkal fordultam tavaly nyáron urológushoz.. azóta elvégeztettem a hormonvizsgálatot, teljes vérképet, pajzsmirigyre is, majd megint elmentem urológushoz az eredmények kiértékelése miatt. Újra megvizsgáltak, illetve a fenti eredmények tükrében azt a választ kaptam, hogy semmiféle problémám nincs. Azonban a probléma továbbra is fent áll.
Néha gond nélkül működik, azonban ez a ritkább.. illetve olykor a spermamennyiség is minimális. Azonban alkoholfogyasztás után (nagy mennyiségű sör és diópálinka) 5-6 napig semmi problémám nem volt, erős, tartós erekcióm volt, majd újra jelentkeztek a problémák.. és ezt a jelenséget figyeltem meg kisebb mennyiségü sörözés után is, azonban akkor 1 2napig tartott a hatás. Ez utalhat valamiféle neurológiai problémára, vagy ezt a hatást valami vitaminbevitellel esetlegesen lehet pótolni? Olvastam a b vitamin hiány hatásairól is, ami mindkét alkoholban nagy mértékben van jelen. Esetleg ez okozhat potenciazavart, vagy a b vitamin bevitel fokozhatja a merevedést, vagy más összefüggés van az alkohol és a potencia között? Milyen további vizsgálatokat javasolna még? Terheléses cukorvizsgálatra már bejelentkeztem.

Válaszát tisztelettel köszönöm!
Tisztelt Uram!

Az elmondottak alapján valószínűleg pszichés eredetű a merevedési zavara.
Az alkohol oldja a pszichés feszültséget, fokozza a nemi vágyat, ezért jótékonyan hat a merevedésre is. Innen a pár napos problémamentesség.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Mellékhere gyulladásom van, amit nemi kapcsolat útján is szerezhettem. A feleségemmel már évek óta nem élek sexuális életet. Jelenthetek-e veszélyforrást számára? Szükséges-e számára is orvosi ellátás?
Tisztelt Uram!

Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Érdeklődnék,hogy urológiai szűrővizsgálatra van e önöknél lehetőség? Ha van, mennyibe kerül? Tüneteket nem tapasztalok! Köszönettel! Szabó Krisztián
Tisztelt Uram!

Lehetősége van urológiai vizsgálatra. Árainkat az alább csatolt linken megtekintheti.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Udvozletem, az lenne a kerdesem mi liehet az oka annak, hogy 3 eve meteltek korul es par honapja ha maszturbalok utana beduzzad, bedagat a peniszem a varrat korul felfele meg lefele par centinyit. Tapintasa is masabb lesz fura puha szivacsos. Ez 6-8 ora mulva eltunik. Mitol lehet ez? Erosebben szoritanam a kelletenel es nem veszem eszre talan?
Tisztelt Uram!

Fokozott igénybevétel valószínűsíthető.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Prosztata gyulladás-
Tisztelt Uram!

Mi a kérdés?
Amennyiben prosztatagyulladása van, keressen fel egy urológiai rendelést.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Jónapot!
Posch henrik lennék (21) éves és azzal a problémával találkoztam , hogy nem tudom irányítani a magömlést akár 20mp is képes vagyok elmenni és ez nagyon zavaró lelkiekben és ha meg nagy nehezen vissza tudom tartani vagy elötte Maszturbálok az elélvezés nem kellemes érzés . Nemtudna esetleg segiteni , hogy ez mitől lehet? Vagy esetleg valami gyógyszert ajánlani ?!
Válaszát előre is köszönöm
Tisztelt Uram!

Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

Prima Medica Egészségközpontok
