Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!
Egy hete kezdődött, hogy a hímvesszőm, a fitymát lehúzva balra és lefelé fordul, nyugalmi állapotban is. A bal oldalon új, erősen látható erek jelentek meg. Azóta a merevedés csökkent mértékű. Mi okozhatja ezt?
Köszönöm a segítségét!
Tisztelt Uram!

Rövidült fitymafék, péniszgörbület.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jó napot!
olyan kérdésem lenne, hogy kenetmintából a laborban kimutatták, hogy klebsiella oxytoca található a mintában.
amit én tapasztalok, hogy délelőtt gyakoribb vizelési inger, fájdalom nincs.
Ez mit jelent? mennyire súlyos ez? azonnal forduljak orvoshoz?
köszönöm előre is
Tisztelt Uram!

Azzal kell beszélni, aki kérte a vizsgálatot.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jó napot kívánok!Nőgyógyásznál voltam és bakt.vaginosist állapított meg az orvos.Ajánlotta,hogy a párom nál csináltassunk vizelet üledék vizsgálatot.Az eredmény üledék baktériumok:elvétve.Mivel nem szedhet antibiotikumot nem tudjuk mitévők legyünk.Én dalacint szedtem bórsavas kúppal kombinálva.Nem szeretnénk,hogy visszafertőződjek ezért kérnék tanácsot.Köszönettel:Wittinger Ágnes.
Tisztelt Hölgyem!

Egyáltalán nem biztos, hogy Ön a fertőzését a párjától kapta el. Lehet a saját bélbaktériumaitól is, amelyeket a közösülés is feljuttathat a hüvelybe. STD vagy urológiai vizsgálatot javaslok a partnerének is rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jó napot kívánok! Olyan kérdéssel szeretnék önhöz fordulni, hogy a férjemnél most derült ki, hogy gerincsérve van. Ez a probléma okozhatta az azoospermiát?
Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Hölgyem!

Nem tartom valószínűnek.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt DoktorNő/Doktor Úr
Egy évvel ezelőtt kezdődött a problémán hogy egyik éjjel arra ébredtem hogy bepisiltem.
Kb.fél évre rá ez megismétlődőtt.
Nappal semmi problémám sincs a vizelettartassal de éjjel is felkelek ha pisilnem kell
Ez mitől lehet amikor nem kelek fel?
40 éves vagyok
Fel kell keresnem orvost?
Merr engem nagyon zavar ez a probléma
Köszönöm
Tisztelt Hölgyem!

Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jó napot kívánok egy olyan problémám van hogy mikor pisilek az fáj és utána kis véres csomók jönnek és minden órába kell jarjam a wct ilyenkor mit tehetnek
Tisztelt Hölgyem!

Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt dr. Kállai László! Több mint 3 éve van here fájdalmam, kezdetben a bal herében, de már a jobban is. 5 urológusnál jártam, 2 sebésznél (egyikük sérv gyanúval műtött, de nem az volt), hasi és here ultrahangon többször, rákszűrésen, röntgenen, bőr- és nemibeteg gondozóban... és mindenki szerint egészséges vagyok. Pszichológusnál is jártam. Mi lehet a bajom? Tisztelettel: Szabó Miklós
Tisztelt Uram!

Leginkább pszichés eredetűnek tartom a panaszát.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Szeretkezés közben a lovagló pózban egy szerencsétlen mozdulattól pénisz törésem lett. Az orvosom ugyan diagnosztizálta a problémámat, de csak gyogyszert kaptam a kezelésre. Erős görbületem alakult ki ami mára viszonylag javult. Viszont az erekciot nehezen erem el és megtartani sem tudom. Másik urologust kerestem, aki ultrahangosan két töréspontok állapított meg, de azt mondta nem szedhetekek potencianövelő készitményeket. Sajnos nem értettem meg miért nem szabad.
Kérem tájékoztassanak, hogy szedhetek e ilyen szereket, ha igen mit javasolnak. Az is érdekelne milyen egyénb lehetőségek vannak a helyzetem javítására. Sajnos a szexuális életünk romlása miatt psziches problémákat is kezdek felismerni magamon.

Tisztelt Uram!

A pénisz fractura viszonylag ritka betegség. Olyan szakembert javaslok, akinek van jártassága a penis sebészetben, például Nyírády Péter professzort a SOTE urológiai klinikáján.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Dr Úr!
3 hete holyaghurutot állapítottak meg nálam amit 2 adag antibiotikum kúra követett. Az utolsó adag antibiotikumot 1 hete szedtem be, majd tegnap újabb vizelet vizsgálaton voltam ahol továbbra is vért állapítottak meg a vizeletemben. Kezdek eléggé aggódni, hogy komolyabb probléma áll fenn. Jelenleg a tegnapi vizeletemet elküldték a laborba annak eredményére várok, valamint hasi ultrahangra. Ön szerint mi lehet a probléma? Ráadásul tüneteim nem voltak és továbbra sincsenek.
Köszönöm válaszát.
Tisztelettel : Bosch Ingrid
Tisztelt Hölgyem!

Vér sok mindentől lehet a vizeletben, például női vérzéstől is. Történt katéteres vizelet mintavétel?

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Dr. Kállai László Dr. Rákász István urológus szakorvosok részére

Tisztelt Doktor Urak!

Gyermekem nevében írok, aki nagyon elkeseredett 39 éves, 18 éves korában operálták először herevisszér sérvvel, majd másodszor is, az első műtétet követő 2. évre rá. Sajnos azóta is sokat szenved, jelenleg mellékhere gyulladása van, nagy fájdalmakkal! Gyógyszereket nem szedhet! Az urológus orvos Savulin levofloxacin tartalmú antibiotikumot írt ki fiam részére 2019. február hónapban. Gyermekemnél 3-5 db gyógyszer beszedését követően, a gyógyszernek a mellékhatása (fluorokinolon) jelentkezett. Természetesen visszament az urológus szakorvoshoz, aki azt javasolta, hogy sok vitamint fogyasszon, és egészségesen táplálkozzon, de másik gyógyszert nem tud ajánlani, mert a gyógyszer mellékhatása a szervezetéből ki kell, hogy ürüljön! Fiam kb 8-10 urológus szakorvosnál járt, akik nem tudnak gyermekem betegségén segíteni! Fiam egyébként is sok vitamint szed, és egészségesen táplálkozik, de ez a gyógyszer mellékhatás teljesen legyengíti, a végtagjai fájnak, nagyon gyengének érzi magát, éjjel nem tud aludni. Sokat van táppénzen, a füle zúg a látása homályos. Kérdésem Ön felé, hogy mit tud ajánlani, hogy a mellékhatást kezelni tudják! Fluoronológusnál, orr-fül gégésznél, neurológusnál, ritka betegségeket vizsgáló orvosoknál járt a fent említett urológusokon kívül gyermekem, de nem tudnak a gyógyszer mellékhatással mit kezdeni. Fiam volt mindenféle vizsgálaton, CT, MRI, ultrahang amelyek gyulladásokat mutatnak ki a heréjénél, viszont segítség nincs számára, a kettős betegség miatt -mellék heregyulladás és gyógyszer mellékhatás- végett! Az állandó mellékhere gyulladását gyógyszeres terápiával nem kezelhetik, gyógyszert nem szedhet, óriási fájdalmai vannak, és nem tudjuk, hogy mi tévők legyünk? A kérdésem, hogy a mellékhere gyulladásra milyen kezelést tudna ajánlani amely nem minősül gyógyszeres terápiának! Milyen fájdalomcsillapítót szedhet amely nem gyógyszernek minősül! Az immunológus megállapította, a fluorokinolon mérgezés szindrómát! Rengeteg pénzt költ gyermekem vitaminokra magánorvosok tanácsadására -de nincs semmi javulás- Kérném, kérem Önöket a mielőbbi segítségnyújtásra a levelemben leírtakra!
Köszönöm a gyors válaszukat!

Tisztelt Hölyem!

Nem tudok segíteni ebben a kérdésben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

Prima Medica Egészségközpontok
