Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt doktor úr
Azzal a kérdessel fordulok Önhöz,hogy 22 éves anyuka vagyok,2 db vesekövet állapítottak meg nálam,amiket robbantani szerettel volna,de bátorság híján ez elmaradt.Viszont diétába kezdtem amellyel 5honapig HCA-t (Garcinia )fogyasztottam.1hete elmentünk kontroll Uh-ra,ahol megállapították,hogy 1db 9mmes kövem van,valamint vesehomok.
Kérdésem az lenne hogy lehetséges a HCA miatt a ,,kőbomlás,,?Valamint mit tanácsol a megmaradt kőre és homokra?
Válaszát előre is köszönöm!
Bettina
Tisztelt Hölgyem,

Nem tudom, hogy mi az a HCA, de nem használjuk kőbontásra. Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
A makkomon piros gyulladt foltok vannak, nem fáj csak ha hozzányúlok.
A fitymám tiszta nem sebes és nem érzékeny.
Tisztelet teljes kérdésem, mivel kezelhetném?
Tisztelt Uram,

Canesten kenőcsöt meg lehet próbálni. Ha nem használ akkor urológiai vagy bőrgyógyászati vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Kedves Doktor úr!

Pár hónapja rendszeres szexuális életet érek az új párommal óvszer nélkül, mivel fogamzásgátló tablettát szed. Amióta így szeretkezünk a makkomon visszatérően jelennek meg piros pöttyök. Sose fáj, nem viszket, nincs váladékozás, ezért a gomba kizárható szerintem. Én személy szerint irritációnak gondolom, de nem tudom mitől jöhet elő újra és újra, mert 1 hét alatt mindig elmúlik. A párom PCO betegségben szenved, nem tudom van e ez bármi hatással is rám, vagy a fogamzásgátló.

Urológiára nem szívesen mennék el, szégyenlős és stresszes típus vagyok.

Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Uram,

Lehet irritáció. Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Aherezacskómon kb 40 éve pár szemölcsszerű kinövés van, ami nem változott! kb 3-4 éve egy cokor-vizeletben kimutattak v.mi vírust, amire gyógyszert kaptam,egy hónap után a vizelet negatív lett, de közben azegyik nőni kezdett,kb herezacskó nagyságúra nőtt, azóta változatlan! le lehet-e vetetni? másik :ma az ondófolyadékban annak egy része fekete volt! mi-ez??
Tisztelt Uram,

Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Szép napot Dr úr olyan problémám lenne hogy eddig semmi probléma nem volt nagyon aktív voltam rá néztem egy női bicajra és felizgultam szó szerint nem rég voltam egy nővel együtt és olyan mintha hogy csövem viszketni alig van erekciom ha van akkor nem sokáig van illetve megvan repedezve a bőr a péniszét végén elkezdtem anitibiotokumot szedni és Canesten kenőcsöt veszek elovaladekom nincs már eddig volt mi lehet az oka köszönöm szépen várom válaszát
Tisztelt Uram,

Vizsgálatot javaslok bőr és nemi gondozóban.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Üdvözletem!

A herezacskómon szárad a bőr. Nem hámlik és nem fehér, csak száraz, megfeszül és ahoz hasonlíthatnám, mint a pékárúkhoz kapható papírzacskó. Néha fáj is a bőr gyűrődése a száradástól. Ez nem terjed át sehova, csak a herezacskót érinti. Mi lehet az oka és hogy kezelhetném?

Üdvözlettel Kóródi László
Tisztelt Uram,

Sokféle oka lehet .
Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr!
53 éves férfi vagyok, kb. 1 éve jártam urológusnál, jelenleg pajzsmirigy túlműködéssel kezelnek, de már a normális tartományban vannak az indikátorok.
Az utóbbi időben azt tapasztaltam, hogy az ejakulációm nem lövel ki, csak kibuggyan.
Ez korral jár vagy valamilyen problémára utalhat?
Tisztelt Uram,

Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jó napot kívánok!
18 éves leszek, és sajnos condyloma szemölcsök jelentek meg a makkom tövénél, a fitymám alatt. Szexuális életet éltem, védekeztem, de ahogyan olvastam orális úton kaphattam el a betegséget.
Azt szeretném kérdezni, hogy condyline-nal kezelhetem e az érintett területet?
Esetleg tudna tanácsokat adni a kezelést illetően? Sajnos érzekeny bőröm van.

Köszönöm a segítségét!
Tisztelt Uram,

Én is Condyline-t javasolnék, de előbb egy urológiai vizsgálatot.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Hirtelen vizelési inger gyógyitására milyen megoldás lehetséges?

Tisztelt Uram,

Urológiai vizsgálatot javaslok rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor úr!

Nemi herpeszhez kapcsolódóan lenne pár kérdésem. A volt párom kb 4 éve fertőzött meg nemi herpesszel, orális úton így nálam valószínű az 1es típus áll fent. A mostani páromnak nemi herpesze még nem volt, ajakherpesze már igen. https://orvosvalaszol.hazipatika.com/kerdes/nemi-herpesz-1602759345 nem teljesen világos hogy ez alapján a kérdés alapján akkor őt nem is tudom már megfertőzni (nemi úton lévő megfertőzésre gondolok)? Ha mégis az itt említett módszer mennyire lehet alkalmas annak érdekében hogy nemi úton ne kapja el?
Tisztelt Hölgyem,

Bármelyik herpesz előfordulhat lokalizációban.Nem tudom milyen módszerre gondol.
STD- vizsgálatot javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK