Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Jónapot kívánok,
Szeretnék segítséget kérni azzal kapcsolatban,hogy már 5 éve babát szeretné k a párommal de sajnos ő 3 éve mindennap edz konditerembe jár,testépítéssel foglalkozik,azóta 2-3 napot szteroid injekciokat használ volt hogy szusztát,dekát,most trembolant és tesztoszteront,esténként pedig hormon injekciot.
A kérdésem az volna neki lehet e még gyereke,ha esetleg abba hagyja,összejönne e most a baba,ha igen elképzelhető hogy beteg lenne?
Neki milyen vizsgálatokon kellene átesnie?
Várom válaszát! Üdvözlettel Katalin
Tisztelt Hölgyem!

Kérdését megválaszoltuk.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jónapot kívánok,
Szeretnék segítséget kérni azzal kapcsolatban,hogy már 5 éve babát szeretné k a párommal de sajnos ő 3 éve mindennap edz konditerembe jár,testépítéssel foglalkozik,azóta 2-3 napot szteroid injekciokat használ volt hogy szusztát,dekát,most trembolant és tesztoszteron injekcio,esténként pedig hormon injekciot.
A kérdésem az volna neki lehet e még gyereke,ha esetleg abba hagyja,összejönne e most a baba,ha igen elképzelhető hogy beteg lenne?
Neki milyen vizsgálatokon kellene átesnie?
Várom válaszát! Üdvözlettel Katalin
Tisztelt Hölgyem!

Kérem kérdéseivel keressen fel egy andrológiai rendelést.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Úgy tűnik, hogy krónikus ondóvezeték-gyulladásom van. A koronavírus előtt másra gondoltak, s tévedtek. Erre keresek egy
Tisztelt Uram!

Urológiai vizsgálatot javaslok Önnek rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Üdvözlöm!
Pár napja ha épp nem ülök, hanem állok akkor elkezd pár perc után fájni a bal herém.
Mi lehet a probléma?
Tisztelt Uram!

Urológiai vizsgálatot javaslok Önnek rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Jónapot! Dr. Úr!
Péniszembe vazelint fecskendeztem és elszeretném távolítani megoldhatólenne? Esetleg egy konzultácó? Elérhetöség? Üdv. Kösszönöm válaszát!!
Tisztelt Uram!

Pécsett az Urológiai Klinikát javaslom.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelettel üdvözlöm doktor úr kérdésem az volna a makkon mamaknak az alján három hete megjelent két piros folt nem gyulladás véleményem szerint hisz nem viszket nem irritál a nyirokcsomók nincsennek megduzzadva nincs semmi vizelési panaszom nem fekély csak piros volt közepes méretű mi lehet ez?
Tisztelt Uram!

Panaszával elsődleges forduljon bőrgyógyászhoz.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt doktor úr,

kérdésem a következö:

Mindkét vesémen ciszták vannak kb 9 cm nagyságú. Igényel valami kezelést, egyenlöre
3 havonta járok ellenörzésre, nem csinálnak vele semmit.
Félek,hogy késöbb nem e lesz ebböl nagyobb baj.

Válaszát elöre is köszönöm.

üdvözlettel : Erzsébet
Tisztelt Hölgyem!

Panaszmentesség esetén az éves ellenőrzést javaslom, mely UH vizsgálatot is tartalmaz.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor úr. A véleményét és tanácsát szeretném kérni. Policisztás veséim vannak, 30 éve járok Miskolcon kontrollra a nephrológiára. Mint nemrég megtudtam, azért érzem meglehetősen kényelmetlenül magam, mert a két vesém 3 kg körül van. A vérnyomásomra négy féle gyógyszert szedek, mert állandóan magas. A kontrollt végző doktornőt megkérdeztem, lehetséges- e, hogy a cisztákat ami nagyobb, leszívják, hogy ez hosszabb életet biztosít- e a veséimnek és nekem. Azt a választ kaptam, hogy " már ez nem divat, nagy a fertőzésveszély, ha túl rossz lesz a vesém, akkor majd kidobjuk". Doktor úr, szeretném a véleményét kérni, hogy a dialízis előtti időszakban, a diétán kívül van e még lehetőségem a veséimet jobb állapotba hozni, akár gyógytea, cbd olaj, vagy ciszta leszívás, vagy kisérleti gyógyszer, ill. bármilyen módon? Köszönöm válaszát.
Tisztelt Hölgyem!

Nem tudok ilyen módszert.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Kedves Dr. Úr!

Tegnap voltam ultrahangon, ahol a bal vesémben 15mm és a májamban a 4-ik szegmensben 25mm cisztát találtak. Jelenleg nem okoz semmiféle tüneteket. A radiológus szakororvos azt mondta, hogy nem kell vele csinálni semmit, ultranggal ellenőrizzük. De engem annyira idegesít és félek is, ezért szeretném Öntől is megkérdezni, hogy mit tegyek? Gondolom, hogy ezek már nem szívódnak fel. Hány cm nagyságnál veszik ki?
Tisztelt Hölgyem!

Egyet értek a radiológus kollégával. Nincsen rá erős szabály, hogy hány cm-től kell a vesecisztát operálni. Amennyiben nem komplikált cisztáról van szó, akkor ilyen kicsit nem kell operálni.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Dr Úr /Hölgyem

1 hete voltam urologusnal, olyan panaszokkal hogy bal herémben tompa fajdalmat ereztem, illetve tomottnek ereztem, a dr. Ur akinel voltam,miutan attapogatta a herem, nem tapasztalt semmit, azt mondta valoszinuleg egy mellekhere gyulladas zajlott le nalam, de mivel szedtem azbantibiotikumot es gyulladas csokkentot ez elfog mulni, a tompa olykor belenyilalo fajdalom tovabbra is fennt all 2 het utan is valamint en laikuskent attapogattam a a bal herem melynek az aljan apro kepeny pontot erzek, on szerint erdemes ismetelten urologushoz fordulnom?
Valaszat elore koszonom
Udvozlettel Sandor
Tisztelt Uram!

Ha nincs megelégedve az első urológussal, akkor igen.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

Prima Medica Egészségközpontok