Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!
Olyan kérdésem lenne, hogy maszturbálás után a péniszmen a bőr erősen meg duzzadt, fájni nem fáj se nyomásra se sehogy. A duzzadás tegnap este következett be, ma reggelre még nem múlt el talán kicsit apadt. Tudtommal szűkületem nincs a makkon a bőr simán csúszik fel és le erektált állapotban is. Jelenleg a duzzanat miatt nem nagyon tudom hátra húzni a bőrt, de nem is erőltetem. Mi ilyenkor a teendő?
Tisztelt Uram!

pár napot lehet várni emiatt, ha nincs egyéb panasza. Ha tartósan így marad, akkor urológiai vizsgálatot javaslok Önnek rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jó estét doktor Úr! 2 éve derült ki édesanyám halála után,hogy cukorbeteg vagyok,2-es csoportú! Naponta 4-szer kell szúrnom magam és reggel pedig gyógyszer mellé! Az lenne a kérdésem,hogy mióta kiderült ez a betegség,azóta merevedési gondom akadt,lassan egy éve,és mit lehetne tenni,hogy ez elmúljon?
Tisztelt Uram!

Gyógyszeres kezelés is szóba jön. Urológiai vizsgálatot javaslok Önnek rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Hétszer vizeles éjszaka
Tisztelt Hölgyem!

Urológiai vizsgálatot javaslok Önnek rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Szív és érrendszeri valamint kettes tipusú cukkor beteg vagyok.Gyakori vizelési gondjaim vannak,de a vizelés gyakran nagyon minimális és nehezen indúl meg.Köszönettel veszem válaszát!
Tisztelt Uram!

Belgyógyászati betegségtől is lehet, de első vonalban urológiai vizsgálatot javaslok Önnek rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jo napot!Szeretnék valamire választ kapni ami nem hagy nyugodni!Januárban volt egy erős felfazásom ami gyógyszeres kezeléssel elmúlt!A párommal sosem védekeztünk ,így akkor sem Március óta a korlátozás elkezdése ota nem talalkoztunk és azóta sem.Most prosztata gyulladása van és azt állítja hogy akkor én fertőztem megLehetséges e ez ?
Tisztelt Uram!

Nem valószínű. A prosztatagyulladást az esetek többségében nem nemi kórokozó váltja ki.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jó estét! Egy hete volt prosztataeltávolító műtétem rák miatt laparoszkópiás technikával. A katéter még bennem van. Ma estére a péniszem felvizesedett a bőrt fel tudom húzni a makkomról és fájdalmam sincs. Mi ilyenkor a teendő? Köszönöm
Tisztelt Uram!

Forduljon az operáló orvosához!

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
a Penis Power Spray hatása bizonyított e a merevedési zavar orvoslására.Cialis 20mg tabletta és a spray együttesen használható e?Milyen gyógyszerek szedése zárja ki a spray használatát?Köszönöm.
Tisztelt Uram!

Nem ismerem a Penis Power sprayt.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr!
Állandó katéter viselet mellet a PSA :19,3
Eddigi értékek: 11,5 majd 8,5 és 8,4 volt
Lehetséges az emelkedés a katéter viselés miatt? vagy gyulladástól?
köszönettel!
Tisztelt Uram!

Mindkettőtől lehetséges, de mindenképpen urológiai vizsgálatot javaslok Önnek rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Kedves Hölgyem/ Uram!
Olyan problémával fordulnék Önhöz, hogy 3 héttel korábban volt egy felfázásom amire tőzegáfonyás kivonatot szedtem. Sajnos csak részben múlt el a problémám, visszatér 2 naponta (sűrű vizelési inger, fájdalmas, csípő érzés). Menstruáció alatt pedig olyan, mintha teljesen eltűnne. Ezt megelőzően több hónapja voltam felfázva tehát nem nevezném visszatérőnek. Hova tudnék fordulni ezen problémával kapcsolatban?
Tisztelt Hölgyem!

Urológiai vizsgálatot javaslok Önnek rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt orvos Ur.
Szeretnem velemenyet kikerdezni a gyakori vizelesi problemammal kapcsolatban.A folytonos vizelesi inger mar 3 eve jelentkeett nalam. Orvosi kivizsgalas utan a diagnozist Meg mindig nem tudjak pontosan megallapurani.Jovo heten RMN pelvist akarok csinalni mivel ez az utolso amit Meg nem csinaltam.Cronikus prostatita van de avval nincs most bajom neha szokott nyilani .a problema a pisi inger ami nagyon zavar.
Tisztelt Uram!

A krónikus prosztatitisz is okozhat gyakori vizelési ingert.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

Prima Medica Egészségközpontok