Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Kérem szíveskedjen megmondani, hogy a prosztata megnagyobbodás kezelésére egy webáruház által ajánlott "UROTRIN" nevű gyógyszer valóban jó, vagy ez is csak egy marketing fogás? Tehát őszinte szívvel javasolja az Urotrin gyógyszer megvásárlását?
Várom megtisztelő válaszát.
Tisztelt Uram!

Nincs személyes tapasztalatom az Urotrinnel.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Urulogiai csoport,

Urethra prolapsus-t allapitottak meg nalam, amit meg szeretnek operaltatni, levetetni. Paraurethrales Karunkel, egyoldali, bal oldalon.
Privat uton, mivel nem Magyarorszagon elek, magyar betegbiztositasom nincs, csak külföldi.
Mennyibe kerül egy ilyen mütet Önöknel kb.?

Üdvözlettel

Varga-Renyey Marta
Tisztelt Hölgyem!

Nem végzünk ilyen műtétet a Klinikánkon.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr!

Külsőleg bevitt testosteron miatti spermiumszám csökkenésnél illetve megszűnésnél milyen készítményt ajánlana?
Tisztelt Uram!

Endokrinológiai vizsgálatot javaslok.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Üdvözlöm Doktor úr!Pàromat szeretnèm elvinni egy teljeskörű urologiai vizsgálatra !kb 7,èvvel ezelőtt vazelint fecskendezett a pèniszébe .Azòta lelkibeteg ugy erzi valami nincs rendben ott!Úgy èrzi valami nagy baj van.
Tisztelt Uram!

A Vazelin sok évvel a befecskendezés után is okozhat gyulladásos reakciót.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr! Páromról lenne szó,45 éves ,nem magas vérnyomásos, nem cukor beteg, nincs elhízva ,stb mégis gond van a merevedésével ill főleg annak megtartásával. Pedig fél éve semmi baj nem volt, urológiailag is rendben van, nem iszik,nem dohányzik ,stresszmentes . Mi lehet a baj?
Tisztelt Hölgyem!

Azt tanácsolom, hogy a férje keressen fel egy urológiai rendelést, ahol a panaszait felmérik és lehetőség szerint megoldást is találnak.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor Ur!

Reggel csinaltam egy terhessegi tesztet, mert kimaradt egy menstruaciom (nalam ez gyakran elöfordul, nögyogyasz nem talalt elterest) amihez vizeletminta kellett. Ekkor vettem eszre, hogy pici feher pelyhecskek vannak benne. A vizeletem szine halvanysarga volt. Viszonlag sok tejtermeket fogyasztok, napi szinten iszom pl. kecsketejet. Eddig azonban csak egyszer vettem eszre ilyen pelyheket, miutan juhtejet ittam. Lehet a tej az oka ennek, vagy erdemes mas iranyba is mennem? Rendeltem ma otthoni tesztet, azok megbizhatoak Ön szerint? Ha a feherje az oka, akkor ne igyak inkabb tejet? A terhessegi teszt eredmenye negativ lett. Elöre is köszönöm a segitseget!

Üdvözlettel:
Banfalvy Reka
Kedves Réka!

A panaszok felmérése érdekében és a megfelelő kezelés biztosítása miatt, kérem, keressen fel egy urológiai rendelést.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
A vizeletemben baktériumot találtak. Fáj nagyon a derekam. A többi eredmény a vizeletben negatív lett. Lehet vesemedence gyulladásom hogy baktériumot találtak a vizeletemben ? köszönöm
Kedves Krisztina!

Lehetőleg rövid időn belül keressen fel egy urológiai rendelést!

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Jó napot.
Egy olyan kérdesem lenne ,hogy a nemiszervemen szemölcs jellegű börkinövesek nőttek!
Kihez kell fordúlnom hogy eltávolítsák!?
Válaszukat előre is köszönöm
Tisztelettel Sóvágó Gábor
Tisztelt Uram!

Kérem, keressen fel egy urológiai vizsgálat céljából.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Jó napot doktor úr!
Olyan problémám lenne, hogy egy hete a jobb herém sűrűn de közepes erősségűen fáj/lüktet.
Általában 1 órán belül elmúlik, de következő nap újra elő jön.
Tisztelt Uram!

A panaszok felmérése érdekében és a megfelelő kezelés biztosítása miatt, kérem, keressen fel egy urológiai vizsgálat céljából.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Üdvözlöm. Doktor úr. Kérdezni szeretném milyen kezelést javasolna here fálydalomra sürü vizelési inger és merevedési broblémára. Köszönöm elöre is a válaszát
Tisztelt Uram!

Javaslom, hogy a panaszaival keressen fel egy urológiai vizsgálat céljából.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

Prima Medica Egészségközpontok
