Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Jónapot kívánok Doktor úr!

Érdeklôdnék, hogy
14 éves koromba kezdôdôtt,
Nagyon fájt a bal herém, elmentem korházba es vízsérvet állapítottak meg, azt mondták ha szerencsém van nem kell mûteni es felszívódik, vissza mentem kontrollra es minden okés volt, volt ultrahang is ism. Mostanában elkezdett megint fájni a baloldali de csak úgy hogy félévente egyszer es egy egész nap általaba, van amikor tényleg nagyon de van amikor nem annyira de kellemetlen, ha magát a herét megnyomom úgy nem fáj, de ha egy pontba hozzá érek akkor meg nagyon durván (nyomástól függôen) néha a hasam aljába is érzem a fájdalmat, ezek általában egyik pillanatból a másikra fordulnak elô , ha borogatom gyógyszert veszek be akkor elszokott mùllani estére, érdeklôdnék, hogy ön szerint mi lehet ez mert mar nagyon félek miatta de korházba nem szeretnék menni mert anno amikor mentem az is olyan volt hogy órákat vártam es nagyon nem emberi módon bántak velem
köszönöm szépen a válaszát
(17 éves vagyok)
( Mindig másbapra elmúllik)
Tisztelt Uram!

Urológiai vizsgálatot javaslok Önnek rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
: Kedves szakorvos! 22 éves fiú vagyok. A párommal rendszeresen élünk nemi életet. Néha előfordult, hogy péniszem kiszáradt és kirepedezett. Mindig használtunk sikosítást. Pár napig pihentettük és el is múlt. Most is hasonló a helyzet. A barátnőm minden fürdésnél kimossa a hüvelyét és emiatt felborult a baktériumok egyensúlya és hüvelyhombája lett. Pár alkalommal védekezés nélkül voltunk együtt és félek a gomba kárt tett a péniszemben. Alig tudom felhúzni a bőrt. Ha vizelek csíp és fáj, ugyanígy a fürdésnél. Ki van repedezve és össze is van szűkülve. Olvastam, hogy a sok hegesedés fitymaszűkületet okozhat. Nem szeretném műtét alá vetni magam. Ebben kérem a segítségét, van valami krém vagy gyógyszer, ami helyrehozhatja a beszűkült és kirepedt péniszem? Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Uram!

Urológiai vizsgálatot javaslok Önnek rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Üdvözlöm.
26 éves vagyok, és a munkálatomhoz hoz való bevonulás előtt szükséges egy urológiai vizsgálat.
Kérdésem az lenne, hogy ilyenkor mindenképp szükséges a végbélen való betapintás?? Esetleg ezen eljárás nélkül is kiállítható egy (rendben vagyok) urológiai szakorvosi papír?

Panaszaim nincsenek ami prosztata irányban negatív lenne. Őszintén szólva ha lehet szeretném elkerülni ezt a végbélen való betapintás dolgot.

Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Uram!

26 évesen nem szoktunk prosztatatapintást végezni.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr! 54 éves férfi vagyok, Kárpátaljáról, és most hirtelen potenciazavar lépett fel (korábban is voltak már zavaraim, de ezek már jó ideje elmúltak. Depresszióm van, vegetatív idegrendszeri zavarral küszködök, aludni csak három gyógyszerrel: trittiko és mirtazapin/mirtazepam antidepresszánssal és gidazepam nyugtatóval tudok (ez egy ukrajnai gyógyszer), illetve krónikus prosztatagyulladásom van, ám ez utóbbi már jó ideje tünetmentes. Nehéz anyagi helyzetbe kerülve, már egy hete csak a trittikót tudtam beszerezni, öt napon keresztül csak négy órákat aludtam, de az erekciómmal minden rendben volt. Tegnapelőtt aztán már nehezebben tudtam elérni az erekciót, rövidebb ideig is tartott, de ejakuláció is volt. Tegnap már voltak hiábavaló próbálkozásaim is, de csak sikerült elérnem. Mi állhat az erekció hirtelen nehezebbé és rövidebbé válása, illetve az elmaradása mögött? Szerepet játszhat az alvászavar elhúzódása is? Vagy a tápanyagfelszívódási zavarom tegnapelőtti hirtelen felerősödése is (már egy hónapja kezelés alatt állok)? Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Uram!

Urológiai vizsgálatot javaslok Önnek rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt dr úr!

Olyan problémám van, hogy a herezacskómon kívül van egy nagyobb pattanás vagy zsírcsomó, igazából nem tudom pontosan mi, de nem fáj nyomásra nem érzékeny, csak nagyon zavar. Ezzel a problémával hova tudnék fordulni, illetve mi ennek a menete, hogy lehet eltávolítani.
Köszönöm előre is a válaszát
Tisztelt Uram!

Urológiai vizsgálatot javaslok Önnek rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Elnézést kérek, Tisztelt Doktor Úr, de még szeretném megkérdezni, hogy ez a hirtelen jelentkezett potenciazavar súlyos, vagy csak átmeneti lehet? Tisztelettel: Lajos Mihály.
Tisztelt Uram!

Mindkettő.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr! Elnézését kérem, de a panaszom kapcsán még valamit megemlítenék. Egy más jellegű panaszommal ma reggel felkerestem a háziorvosunkat, aki azonban a vércukorszintemet is megmérte. Már reggeli után voltam, és nem éhgyomorra 10 mmol/l-t mutatott a vércukorszintmérő. A doktor úr (ukrán orvos, beszél magyarul, de a magyar orvosi kifejezéseket nem nagyon ismeri) azt mondta, hogy magas, beírta a diagnózisba, hogy inzulinfüggetlen diabétesz, de azt mondta, hogy ez nem cukorbetegség. Mindezt azért írtam, mert úgy tudom, hogy a cukorbetegség okozhat merevedési zavart. Tehát azt kérdezném, hogy akkor ez az inzulinfüggetlen diabétesz cukorbetegség-e vagy sem, ez okozhatja a merevedési zavart, és hogy ebben az esetben lehet-e ezt a merevedési zavart kezelni?
Tisztelt Uram!

Az alapbetegsége- a depresszió is, de az ezek miatt szedett vagy éppenséggel aktuálisan kihagyott gyógyszerek is. Urológiai vizsgálatot javaslok Önnek rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Üdvözlöm.Időnként kb 2 hétig véres a vizeletem.Fájdalmam vagy csípő érzésem nincs.Ct vizsgálat negatív.Nőgyógyászat negatív.Urológus nem javasol semmit, csak hogy igyak sokat. Mit javasol?
Tisztelt Hölgyem!

Urológiai vizsgálatot javaslok Önnek rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr.
Én egy 45 éves férfi vagyok , és szeretném kérdezni ,hogy milyen külső vagy belső szert tudna ajánlani korai magömlésre. Sajnos ez a probléma elég régóta fennáll.
Válaszát előre is köszönöm.
Gábor
Tisztelt Uram!

A Priligy tablettát kifejezetten erre a célra találták ki. Urológiai vizsgálatot javaslok Önnek rendelőnkben.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Üdvözletem. 37 éves vagyok. Egy olyan problémám lenne. Hogy a párommal kis babát szeretnénk es kb 1éve probálkozunk de sajnos eredménytelenül.El váltam. Nekem van saját gyermekem. A páromnak ia van. A gond a következő. Tavaj előtt volt egy fel fázásom aminek köszönhetően. A prosztatám kis része be meszesedett. Szedtem antibiotikumot. Mert fertozesem is volt. Sperimium mintát is adtam le mert meg jelentek benne zselére hasonlito anyagok. Ah a mai napig is fenn áll. Es sajnos sok is van a spermámba. Ami sárga szinű. A kérdésem a következő lenne. Mit tegyek annak érdekében hogy a spermám megfelelő legyen. Es hol tudok vizsgálatot kérni hogy a spermám életképes. A válaszát előre is köszönöm üdvözlettel Boros Zsolt
Tisztelt Uram!

Andrológiai vizsgálatot javaslok Önnek.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

Prima Medica Egészségközpontok