Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Ur,

Csutortokon jelentketezett a prosztatamon tripper tunete.
Gennyes, sargas folyas. Azota is folyamatos, ego erzes vizeles kozben, es faj is.
Hetfore tudtam idopontot kerni szakorvoshoz.
Ez meg nem tul keso?
milyen gyors a gyogyulas?

Koszonom a valaszat
Pm
Tisztelt P.M.,

Előfordulhat, hogy súlyosbodik a fertőzés addig. Megfelelő kezelés mellett elhúzódhat a gyógyulás, akár több hétig is.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Alkoholos eredetű polineuropatiám van kb. 4 -5 éve. Már az addiktológián pelenkát kaptam. Naponta legalább 5-ször. Azóta is extra betéttel élek - 1600 ft. Nem hiszem,hogy erre lenne fizikai megoldás. Gyógyszert NEM szedek - erre. Mit javasolnak? Egyéb gyógyszereim: REXETIN 20mg, NEUROTOP R 2×600 mg, DEPAKINE CHRONO 2× 500 mg + néha 1/2 ALGOGLEX F. Járni, messzire, nem tudok, közelbe is csak rollátorral. Fáj, nem bírja a csípőm a terhelést. (Jelenleg az A.A-nak köszönhetően 471 napja tanulom a józanodást. MIT TUDNAK JAVASOLNI? Köszönöm: G. E. ( 61 éves) TEL.: 06/20 9664715
Tisztelt Grátzer Erika,

Kismedencei-gátizomtorna javasolt.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr !

Mellékhereciszta műtétem volt kb 20 éve sikeresen. Most a napokba ahogy játszottunk a gyerekkel sikerült a telefontöltővel jól megütni a lágyékrészemet. Kérdésem lenne hogy emiatt a ciszta kiújulhat vagy nincs ok aggodalomra, esetleg ahogy piszkálom az árthat neki ? Tegnap óta jópárszor finoman megnéztem már de nem érzek ott semmit csak kis göböcskét ami nagyon picike gondolom a heg lehet. Panaszom nincs.
Tisztelt Kovács Nándor,

Az ütéstől nem szokott mellékhere ciszta kialakulni, de spontán, magától kialakulhat másik. Az óvatos tapintás nem ártalmas.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jó napot kívánok, Makovics András vagyok 26 éves!
Nagyon megkösszönném ha tudnának nekem segíteni tanácsot adni!
Nekem 3 hete volt egy műtétem, vesekővem volt amit eltávolitottak, és egy dupla j katétert kellett viselnem, hetekig.
A kövem fajtája hugysav kő volt, és azt ez ügyben szeretnek segítséget kérni mit ehetek mit nem.
Nagyon fontos lenne a segítségük, mivel én testépitessel foglalkozom, és a fehérje fontos szerep ebben a sportban, de nekem azt mondták próbáljam meg csökkenteni!
A kérdésem még az lenne milyen fajta fehérje port ihatok, talán van ami számomra is megfelelő lehet.
Köszönöm szépen válaszukat
Tisztelt Makovics András,

Bőséges folyadékfogyasztás és vörös húsokban szegényebb étrend javasolt. A fehérjeporokat nem ismerem. Dietetikussal történő konzultáció szóba jön.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor úr/nő!

Aktus utan 2 nappal húgycső égésem volt.
Elmentem STD szuresre korhazba nem fogadtak. Hazakuldtek, hogy menjek egy het mulva.
Nem birtam tovabb varni elmentem magan úton. Urologushoz.
O azt mondta nem gondolja, hogy nagy probléma lehet miutan megvizsgalt.
Folyast nem tapasztalt, vett tolem vizelet mintat.
Azt olvastam interneten, hogy onmagaba a 3 oran at visszatartott vizelet minta az nem fog adni pontos eredmenyt.
On szerint megnyugodhatok?
Ki tudjak ebből is tenyeszteni?
Kaptam augmentin duot + klion 250mg-t. Tegnap ota szedem 2x1 2x2 - ot ezekbol.
Nincs mar semmilyen tunetem egyebkent.
Elegge hipohonder vagyok mar mindent annak tanusitok.
Ideges vagyok, szorongok.
Egesz nap errol bujom a netet.
Koszonom a valaszat!
Tisztelt Norman,

Amennyiben elmúltak a panaszai, nem gondolom, hogy további vizsgálatra lenne szükség.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jó napot!
Kisfiamnak sűrű pisilési ingerei voltak.A vizsgálatok nem mutattak ki semmit.Vizelet vizsgálat,vérvétel,ultrahang.De észre vettük ha citromlevet vagy más citrom alapút iszik vissza jön a probléma.Ilyen jellegű dologgal kihez kellene fordulnunk,hogy mi okozhatja a bajt?
Köszönjük a választ!!


Tisztelt Guti Izabella,

A savasabb vizelet okozhat ilyen panaszt. Nephrológiai vizsgálat szóba jön.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Kellemes jó napot kívánok, az volna kérdésem, az orgazmus késleltetés okozhat e valamilyen bajt a nemi szervekben, nek, köszönöm a gyors választ
Tisztelt Zsolt,

Nem tudok róla, hogy okozna.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Köszönöm szépen a választ Doktor Úr.
Nem lehetseges valamilyen tanacsot adni hogy mivel kezeljem?
Sajnos most lehetosegem nincs egyenlore felutazni BP.re, de szeretnem valami uton modon itthon kezelni addig is.
Es hogy ez mi lehet. Veszelyes lehet e?
Válaszát köszönöm szépen!
Tisztelt Kérdező,

Sajnos személyes megjelenés nélkül nem tudjuk megállapítani a probléma okát, így viszont korrekt terápiát nem tudunk javasolni Önnek.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Tisztelt Doktor Úr! 2019 novemberében hólyag daganat miatt urosztomás lettem. De sajnos a bal vesémből a stoma nem vezet, ezért kaptam egy nefro stomát is. Ennek utolsó cseréje 2020. szeptember elején volt, ambuláns műtét keretében. Ahol eddig kezeltek, nem tudnak fogadni, mert kiemelt covid kórház lett. Viszont az utóbbi időben elég sűrűn érzek vese táji fájdalmat, amiért azt gondolom, ideje lenne cserélni a nefro stomát. Kérdésem, hogy ezt Önök vállalják-e, s ha igen, akkor ennek mennyi az ára, mert erre vonatkozó adatot nem találtam a honlapon. Köszönöm a választ.
Tisztelt Kérdező,

A 2020 szeptemberében behelyezett nephrostómát haladéktalanul ki kéne cserélni. Abban sajnos nem tudok segíteni, hogy melyik intézetet keresse fel a szükséges csere elvégzésére.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Üdvözlöm. Szeretnék segítséget kérni.sajnos nemtudom mitől de a fitymámban meg van keményedve pár apró ér. Nem fáj csak picit érzékeny. Ha megnyomom akkor olyan montha valami kemény dolog lenne benne.Ezelőtt pár héttel még a péniszem tövénél volt, most már egy ideje a fitymámnál van. Mi lehet ez? Lehetne erre valami kenőcsöt adni? Nagyon zavar, hogy ott van. Egy urulogiai vizsgálatra meg nem szivesen mennék el de ha nagyon muszáj akkor elmegyek. Köszönöm szépen előre is a válaszát.
Tisztelt Kérdező,

Kérem, hogy keressen fel rendelésemen, hogy a szükséges vizsgálat után kérdésére pontos választ adhassak.

Tisztelettel:
Dr. Rákász István
https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus

Prima Medica Egészségközpontok
