Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Tisztelt Doktor Úr!

Előrehaladott hereviszerem van, és jó pár allergiával küzdök. Ezért is szeretnék jelentkezni valamely vakcináért. Viszont bennem van a kétség, hogy a viszerem miatt esetleg vérrög alakulhat ki nálam, vagy netán anafilaxiás sokkot kaphatok. Ön szerint mit kellene ebben az esetben tennem?

Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Dominik,

Azt javaslom oltassa be magát Covid ellen.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktor Úr!
Babát tervezünk. Spermatenyészeten voltam, minden rendben, akkor meg is vizsgálták, nem volt probléma. Azóta próbálkozunk. Sajnos egy párszor előfordult erekciós probléma. Az lenne a kérdésem, hogy első találkozáskor lehetséges, hogy kaphatnék valamilyen tablettát ha egyébként teljesen egészséges vagyok, mert a vitaminok nem segítenek. Az idő miatt is kérdezem, mert egy sor vizsgálat sokáig elhúzódhat, és már nem vagyunk fiatalok és nincs sok időnk próbálkozni.
Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelt Kérdező,

Első vizitnél vizsgálat keretében tudunk gyógyszert felírni.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztel dr ur. Érdeklődnèk hogy potencianövelők. Kàrosak e szervezetre.olvastam sildenafilt tartalmaz meg tadafilt. Ezek a szervezetre károsak e köszönöm válaazát.
Tisztelt Juhász Zsolt,

Minden gyógyszernek lehet mellékhatása és előfordulhat gyógyszerallergia is. Ezeknél a gyógyszereknél ritkán jelentkeznek súlyos vagy maradandó mellékhatások.

Tisztelettel:
Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Lajos Mihály vagyok, 56 éves, Kárpátaljáról. 2018 óta van krónikus prosztatagyulladásom, ami már hosszú ideje tünetmentes, de azóta vannak ejakulációs zavaraim. Tavaly tavasszal, majd ősszel erekciós zavarom is volt, ami ősszel is jelentkezett, majd tavasszal, de kezelés hatására elmúlt tavaly ősszel, a télen, tavasszal ejakulációs zavarom is volt, de kezelés hatására az erekcióm, az ejakulációm egyaránt jó, sőt már jó ideje kitűnő lett. Aztán ebben a hónapban beleestem a koronavírus-fertőzésbe. Most pedig bár van erekcióm, de nincs ejakulációm, csak nyirkosság jön, pedig a betegség előtt nagyon is jó, sűrű, bő ejakulátumom volt. Igaz, potencianövelő gyógyszereket is szedtem. Most eléggé aggaszt az ejakulátumom teljes hiánya, ami már rég nem fordult elő. Ebben szerepe lehet-e a fertőzés miatti szünetnek, vagy ismét kezdjek új kezelést? Válaszukat előre is köszönöm!
Tisztelt Lajos Mihály,

Ennyiből nem tudom megmondani, hogy mi okozza az ejakuláció hiányát, de gyakran gyógyszer mellékhatás áll a háttérben. Szed valamilyen gyógyszert, amelyet korábban nem szedett?

Tisztelettel:
Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Tisztelt Dr.Úr!Kerdésem az lenne,hogy ha merevedésem van miért érzek a végbelembe ilyen feszülő vagy szúró érzést?Amit amúgy eddig soha nem éreztem meg nem volt ilyen gondom.Válaszát köszönöm.36 éves vagyok.
Tisztelt Uram!

Kérem a panaszaival keressen fel a rendelésemen.

Üdvözlettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Jó napot kivánok doktor úr! Azzal a kérdéssel fordulok önökhöz hogy egy ilyen puhaszeru zsircsomo féleség van a nemiszervem bőrén. Mit lehet vele tenni?
Tisztelt Uram!

Jelentkezzen a rendelésen vizsgálatra.

Üdvözlettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan
Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Azt szeretném kédezni hogy cukorbeteg vagyok jok az eredmenyeim 6-7mmol kőzti értékek de mostanában a vizelésel vannak gondjaim állandoan vizelési ingerem van de megy is a dolog de mintha mindig maradna és ezt érzem! Ez lenne az egyik és vagy a cukor miatt vagy ez a vizelési dolog miatt a sexel is problémák vannak reggeli merevedes van de sex közben elhagya magat erre a 2 dologra szeretnék választ kapni ! Kösszőnöm! És hogy merre induljak!
Tisztelt Károly,

Panaszaival kérem keressen fel és találunk megoldást a panaszaira.

Üdvözlettel:
Dr. Rákász István

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-rakasz-istvan

Dr. Rákász István
Dr. Rákász István urológus
Jo napot kívánok érdeklődni szeretnék öntől 6 éve volt egy pénisz balesetem a makkom alja kék foltos lett voltam urológusnál aki azt mondta hogy semmi baj de azóta is a makkom allja ugyan olyan sötét színű és azt szeretném tudni hogy a LINOTON kenőccs segítené e eltüntetésben a válaszát előre is köszönöm
Tisztelt Zoltán,

Nem valószínű, hogy segítené.

Tisztelettel: Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Jónapot!
Az lenne a kérdésem, hogy ha teljes vizelet + üledék vizsgálat eredményeim jók, akkor lehet-e húgycső gyulladásom, illetve ha 6 órával később vizsgálják meg (2 óra eltelte előtt bevittem a vizelet mintát), elpusztulhatnak-e a baktériumok, virusok.
Nem volt még semmilyen szexuális együttlétem.
Válaszukat köszönöm!
Tisztelt Kovács Béla,

Negatív vizelet lelet esetén is előfordulhat húgyhólyaggyulladás.
A második kérdésre: Nem valószínű, hogy elpusztulnak.

Tisztelettel: Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus
Szeretném megtudni, mit jelent pontosan a fizikális vizsgálat nőknél? Most megyek először urulogushoz. Semmilyen panaszom sincs, vagyis 1 hónapja magas vérnyomás és a vizeletben 2 + van ( leuko)
Azt szeretném megtudni van- e összefüggés?
Tisztelt Angela,

A mi rendelőnkben a fizikális vizsgálat a has tapintásából, a vesetájak ütögetésétől és esetleg a külső húgycsőnyílás megtekintéséből áll, de ezt ki lehet terjeszteni szükség szerint pl. hüvelyi vagy végbélbe való tapintásra is. A magas vérnyomás és a vizelet leukocita között általában nincs szoros összefüggés.

Tisztelettel: Dr. Kállai László

https://www.urologiaikozpont.hu/munkatarsak/urologus/dr-kallai-laszlo
Dr. Kállai László
Dr. Kállai László urológus

Prima Medica Egészségközpontok
